Cele mai utile decoraţiuni de iarnă: cumpără inspirat

4 octombrie 2024 10:09   Advertoriale

Decoraţiunile nu sunt doar pentru a înfrumuseţa o casă, ci uneori te pot ajuta să ai parte de mai mult confort sau să să te relaxezi mai uşor în propria locuinţă. În sezonul rece, poţi alege decoraţiuni care să te ajute nu doar cu înfrumuseţarea, ci şi cu încălzirea, iluminarea sau chiar parfumarea casei. Din fericire, ai o mulţime de variante la dispoziţie.

Iată cele mai utile decoraţiuni de iarna pentru casa ta

Şemineul electric

Un şemineu electric nu doar că te va ajuta să încălzeşti mai uşor casa, ci îţi va fi de folos şi pentru decor. Cu ajutorul acestuia poţi să creezi un decor cozy de iarnă, numai bun pentru zilele friguroase şi reci. Îl poţi instala în dormitor, în living sau în birou, în funcţie de designul casei tale. Poţi alege un şemineu electric de pe altex.ro, unde găseşti o gamă variată de produse.

Păturile groase

O pătură groasă şi pufoasă este perfectă pentru zilele reci de iarnă, fie că vrei să te uiţi la un film, fie că citeşti sau meditezi. Păturile groase decorează excelent canapeaua, patul sau chiar scaunele de la masa de dining. Optează pentru culori care se asortează cu decorul casei tale, de la nuanţe pământii şi până la nuanţe neutre, de alb sau negru.

Lumânările parfumate

O lumânare parfumată nu doar că te ajută să creezi un decor cozy şi călduros, ci îţi este de folos şi când vine vorba de mirosul din casa ta. Acestea înlocuiesc cu succes odorizantele de cameră, care deseori conţin substanţe potenţial nocive pentru sănătatea ta. Poţi alege lumânări parfumate din materiale naturale, precum ceara de soia şi uleiurile esenţiale pure. Iarna, aromele calde, cum ar fi scorţişoară, vanilia sau mărul copt reprezintă super opţiuni.

Covoarele în nuanţe reci

Covoarele te ajută să dai personalitate casei, dar şi să ai parte de mai mult confort. Dacă nu ai încălzire în pardoseală, covoarele te pot ajuta să te bucuri de căldură de fiecare dată când păşeşti într-o cameră, la un preţ modest. Pentru un decor de iarnă reuşit, alege covoare în nuanţe reci, de alb, bleu sau gri.

Veiozele cu lumina caldă

În sezonul rece ziua devine mai scurtă, aşa că vei avea nevoie de surse de lumină de calitate, pe care te poţi baza. Lumina caldă este perfectă pentru o atmosferă intimă şi relaxantă, iar veiozele te pot ajuta atât să decorezi casa, cât şi să ai o sursă de iluminat în plus. Dacă vrei o variantă accesibilă, cumpăra veioze pe baterii.

Papucii pufoşi

Nu te-ai gândit niciodată la papucii pufoşi că la o decoraţiune, nu? Ei bine, aceştia pot da culoare holului sau camerei de zi, atunci când nu îi porţi. Bineînţeles, când îi porţi, papucii pufoşi îţi oferă confort şi căldură, de care nu te poţi lipsi pe parcursul sezonului rece.

Vrei decoraţiuni utile şi deosebite pentru casa ta iarna aceasta? Ce zici de un şemineu electric sau de o pătură groasă? Optează pentru decoraţiuni care să întregească atmosfera cozy de iarnă, fie că stai la casă, fie că stai la apartament.

Mai multe