Credit pentru renovarea balconului

17 ianuarie 2022 12:45   Advertoriale

Balconul este spațiul cu cele mai diverse întrebuințări din apartament. Poate fi un spațiu de depozitare, extensia bucătăriei sau mica ta gradină de la bloc, locul în care îți savurezi cafeaua de dimineață sau locul în care te relaxezi după o zi lungă de muncă.

Fie că vorbim despre un balcon deschis sau despre unul închis, renovările acestui spațiu implică o bună organizare, cel mai important aspect fiind, desigur, să știi cum vrei să arate la final.

Ți-ai făcut câteva economii pentru acest proiect, dar, în urma unei inspecții mai detaliate, realizezi că acestea nu sunt suficiente pentru planurile tale? Poți solicita un credit de nevoi personale pentru orice situație. Apelând la credite nevoi personale, îți poți duce la bun sfârșit planurile de renovare și poți fi cu un pas mai aproape de casa pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna.

Înainte de a solicita un credit de nevoi personale, trebuie să pui la punct fiecare etapă de lucru și costul total al renovării, pentru a nu omite niciun aspect. Renovarea completă a balconului presupune, în unele cazuri, intervenția asupra unor elemente de construcție, precum și asupra decorului și mobilierului din acest spațiu. Astfel, trebuie să iei în considerare câteva aspecte precum:

1. Starea balconului

În primul rând, este important să evaluezi starea balconului. Sunt necesare reparații semnificative sau are nevoie doar de câteva îmbunătățiri? Daca dorești să închizi balconul, ce ar presupune acest lucru?

Cu toate că o evaluare vizuală proprie te poate ajuta să stabilești primii pași în demararea lucrărilor de modernizare, îți recomandăm să apelezi la profesioniști pentru o evaluare amănunțită. Numai un specialist în domeniu îți poate furniza informațiile de care ai nevoie pentru o renovare ca la carte.

2. Prioritizarea lucrărilor

Odată ce ai evaluat starea balconului, vine momentul să îți stabilești prioritățile. Acordă atenție specială următoarelor lucrări:

· Hidroizolația

Inundațiile sunt o problemă des întâlnită la balcoanele prost izolate din cauza faptului că pereții și tavanul sunt destul de subțiri. Sistemul de hidroizolație va împiedica apa din exterior să intre în balcon și, în consecință, să provoace avarii pereților sau lucrurilor depozitate acolo, deci nu sări peste această etapă a renovării.

· Termoizolația

Pe lângă sistemul de hidroizolație, izolația termică este absolut necesară la balcoanele închise pentru că eficientizează consumul de energie și elimină riscul de condens și apariție a mucegaiului. Izolația trebuie aplicată atât pereților balconului, cât și podelei și tavanului. Această soluție te ajută să beneficiezi de un grad ridicat de confort în propria locuință și să previi apariția problemelor legate de umezeală.

· Instalația electrică

Întregul imobil poate fi afectat de o instalație electrică deficitară. Atunci când renovezi balconul, este recomandat să acorzi atenție și sistemului electric. Verifică starea de funcționare a cablurilor de electricitate, a prizelor și a întrerupătoarelor, iar acolo unde este cazul, fă schimbările necesare.

3. Calitatea lucrărilor

În general, calitatea materialelor este compromisă pentru un preț mai mic. Iar calitatea nu se rezumă doar la materiale, ci și la execuția lucrărilor.

Că să nu ai surprize neplăcute ulterior, asigură-te că oamenii care te ajută cu lucrarea sunt cu adevărat profesioniști, iar materialele folosite sunt calitative. Chiar dacă reprezintă o cheltuială mai mare pe moment, aceasta se va dovedi a fi o investiție înțeleaptă mai târziu. Nu face rabat la calitate doar ca să economisești bani! Dacă ai nevoie de un buget suplimentar, poți solicita de la o Instituție Financiară Nebancară un credit de nevoi personale. Una dintre cele mai cunoscute astfel de instituții oferă credite de până la 20.000 de lei pe o perioadă de cel mult 134 de săptămâni, fără garanți și garanții.

Pentru a aplica, trebuie să îndeplinești câteva condiții, și anume: să ai un venit minim demonstrabil de 300 de lei/lună, vârsta minimă de 18 ani împliniți, cetățenie română, adresa de domiciliu pe teritoriul României și un număr de telefon valabil.

Și ca să-ți fie mai ușor, îți poți stabili planul de rambursare a creditului cu ajutorul calculatorului de credite online de pe site-ul instituției. Totodată, ai posibilitatea de a beneficia de serviciul auxiliar de gestionare a împrumutului la domiciliu. Asta înseamnă că banii pot ajunge la tine acasă în cel mai scurt timp posibil pentru a începe imediat renovările balconului.

Mai multe