Cum găsești firma de transport mobilă care să-ți convină. E foarte ușor!

22 august 2022 7:36   Advertoriale
Ultima actualizare:

Dacă ai luat în calcul sau ai fost sfătuit să chemi o firmă de transport mobilă în ajutor, află că este o decizie bună, costurile de obicei accesibile aducând beneficii de obicei de neegalat. Mai rămâne să găsești acea companie specializată care să îți și convină! Nimic mai simplu pentru tine dacă ții cont de cele citite în continuare.

Domeniul transportului rutier de mărfuri este unul vast, tranportul de mobilă fiind doar o nișă a acestuia, prezentând câteva particularități. Sunt mulți posesori de dube care vor să ajungă la statutul de transportator de mobilă, dar le lipsesc calificările și resursele necesare și poate și un nivel destul de bun de... seriozitate.

Patru lucruri pe care să le cauți la firma de transport mobilă 

Încă din prima este bine să te ferești de anunțurile bombastice, care promit marea cu sarea fără să argumenteze nimic, pe care le poți întâlni la o căutare pe Google sau în social media. Dacă totuși le dai curs, amintește-ți să verifici câteva lucruri la firma care se laudă că îți va face o mutare a mobilei de toată frumusețea. Iată lucrurile de care să ții cont:

· Ce servicii oferă pe lângă transport mobilă

Dacă o firmă care se recomandă de transport mobilă se limitează la mutarea mobilei din punctul A în punctul B și nu oferă alte detalii, aceasta nu prezintă încredere. Un transport de mobilier cu adevărat util este cel care implică și împachetare și cărat, la cerere și debarasare sau depozitare în cazul în care clientul nu mai are nevoie de toată mobila sau nu are unde să o ducă pentru o perioadă de câteva zile.

· De cât timp se ocupă cu această activitate

O afacere nouă în domeniu poate fi inimoasă, dar lipsa de experiență își va spune cuvântul. Și nu îți dorești ca ezitările acestei firme să pice pe umerii tăi dacă vrei să beneficiezi de un serviciu de calitate, în care totul să meargă șnur. Nu este recomandat ca firma să învețe meserie pe banii tăi și pe mobila ta. Caută firme care au trecut de primul an de activitate.

· Ce tarife practică/ ce spune despre costuri

Vorba românească „dai un ban, dar știi că face” se aplică și la tine? Odată ce te asiguri că serviciile de transport mobilă sunt de calitate, merită să predai ștafeta la un cost puțin mai piperat. Dar dacă nu ar fi piperat? Spre exemplu, transportul de mobilă din București se face la costuri accesibile și în principal la calitate înaltă.

· Cum se prezintă ca firmă în spațiul online

Această companie are site? În caz contrar, treci imediat la următoarea, fiindcă un simplu cont în social media poate face și o firmă-fantomă. Dacă are site și are conținutul în regulă, este site-ul actualizat? Are cont activ în social media și un formular de contact? Dacă firma comunică publicului său constant și transparent, atunci merită atenția ta, fiindcă se ia în serios.

Mai multe