Rețeaua în care ești o vedetă în fiecare zi: Vodafone

21 noiembrie 2023 10:32   Advertoriale

Într-o lume mereu în alertă, în care conectivitatea este, neoficial, un drept absolut fundamental iar inovația este cheia succesului, un nume se face mereu remarcat, din motive evidente: Vodafone.

De peste 25 de ani, Vodafone este un reper în materie de calitate și încredere, oferindu-le clienților săi în fiecare zi cea mai bună experiență, susținută de inovație și tehnologie. Clienții Vodafone au zi de zi motive de bucurie, fie că e vorba de oferte și experiențe noi sau simple surprize în aplicație. În cadrul Vodafone meriți ce-i mai bun.  

În lumea fascinantă a Vodafone, în care clienții beneficiază de mai mai mult decât de conectivitate, există mereu ceva extra care face diferența, un semn de apreciere pentru încrederea oferită. Experiența clienților este cu adevărat în topul priorităților Vodafone. Așteptările sunt nu doar întâlnite, ci depășite, prin oferte zilnice, fie că e vorba de reduceri la telefoane în momentul reînnoirii unui abonament, cashback pentru cartelele pre-plătite sau opțiuni variate de gadget-uri și telefoane în rate, fără abonament.

Un client Vodafone nu reprezintă doar o statistică ci este parte dintr-un întreg ecosistem, plin de experiențe care fac diferența și dezvăluie o lume plină de posibilități. Conținut exclusiv, soluții inovatoare sau tehnologii precum IoT, TechExperts mereu pregătiți cu sfaturi despre tehnologie, sunt doar câteva dintre serviciile Vodafone create pe măsura așteptărilor clienților. Iar la baza tuturor stă certificarea umlaut „Best in Test” pentru cea mai bună rețea mobile din România.

 În plus, conceptul de retail Easytech a marcat recent debutul unei noi etape în povestea Vodafone: pe lângă gama extinsă de produse și soluții, Easytech le oferă clienților o experiență îmbunătățită, oferindu-le direct toate beneficiile tehnologiei.

Cât despre surprize, premiile și reducerile sunt la ordinea zilei în aplicația My Vodafone: super reduceri la servicii sau branduri partenere, telefoane și gadgeturi sau invitații și bilete, cu reducere, la cele mai tari evenimente, învârtind Roata din Vodafone Happy. Clienții Vodafone chiar merită ce-i mai bun.

Mai multe