Anul Caprei de Lemn - află ce schimbări majore aduce pentru fiecare zodie!

6 ianuarie 2015 15:16   Horoscop
Ultima actualizare:

2015 este anul Caprei de Lemn, cel de-al optulea animal din zodiacul chinezesc. Capra de Lemn, alături de Șarpe și Cal, face parte din ciclul de foc. Ce schimbări va aduce anul Caprei de Lemn?

Capra de Lemn este unul dintre animalele favorite ale chinezilor, considerându-se că aduce noroc. Anul Caprei de Lemn începe pe 4 februarie, în timp ce prima zi a Noului An Chinezesc este 19 februarie. Sunt privelegiați cei care sunt născuți sub acest semn zodiacal, adică în anii 1943, 1955, 1967, 1979, 1991 și 2003.

Capra de Lemn, simbol al păcii

Anul Caprei de Lemn va fi unul în care conflictele izbucnite în trecut își vor găsi în sfârșit finalul. Datorită faptului că planeta Saturn va intra în zodia Scorpionului, iar planeta Pluto se va intersecta cu semnul Capricornului, multe probleme își vor găsi soluția. Este un bun prilej pentru reflecție, pentru întoarcerea la rădăcini, astfel încât pacea și armonia va domina orice situație.

  • Șobolan

Anul 2015 va fi un an mult mai bun pentru Șobolan, decât cel care a trecut. Oportunitățile profesionale nu vor întârzia să apară, iar energiile pozitive se vor canaliza spre viața amoroasă. Chiar dacă cei născuți sub această zodie vor avea o siguranță financiară, asta nu înseamnă că trebuie să arunce cu banii în stânga și în dreapta, ci să fie cât pot ei de chibzuiți.

Vezi ce schimbări majore aduce Anul Caprei de Lemn pentru celelalte zodii pe clickpentrufemei.ro.

Mai multe