Horoscop 28 august 2021: Săgetătorii se ocupă de treburile casnice

27 august 2021 17:31   Horoscop
Ultima actualizare:

Citește horoscopul zilnic 28 august 2021, cu previziuni pentru toate semnele zodiacale, realizat de astrologul Click!, Lorina. Iată ce ți-au pregătit astrele pentru ziua de sâmbătă, 28 august!

Horoscop zilnic 28 august 2021: Berbec (21.03 - 19.04)

Iubire - Tendința spre nervozitate aduce dificultăți în relațiile de familie. Încercați să vă controlați.

Sănătate - Explorați opțiunile tehnologice disponibile pentru a îmbunătăți tonusul sau rutina cotidiană.

Bani - Respectați ierarhia și structura profesională. Găsiți refugii alternative.

Horoscop zilnic 28 august 2021: Taur (20.04 - 20.05)

Iubire - Sunteţi indecis şi ezitant. Mergeţi pe mâna prietenilor pentru timpul liber.Sănătate - Energia este când sus, când scade brusc şi asta vă destabilizează ritmul. Apelaţi la autocontrol.Bani - E nevoie să rămâneți peste program datorită unei capacităţi de muncă mai reduse ca eficienţă.

Horoscop zilnic 28 august 2021: Gemeni (21.05 - 21.06)

Iubire - Nu ştiţi exact cum să interpretaţi atitudinea partenerului şi acţionaţi fără ghidaj. Aveţi răbdare.Sănătate - Vedeţi un mic hop ca pe un munte. Continuaţi tratamentele începute fără să exageraţi lipsa de rezultate.Bani - Lipsa de intuiţie vă aduce pierderi. Nu mizaţi dacă sunteţi singur contra curentului.

Horoscop zilnic 28 august 2021: Rac (22.06- 22.07)

Iubire - Pentru cei de acasă nu prea mai e timp. Așteptați-vă ca la un moment dat să reacționeze!Sănătate - Sunteți sănătoși, energici și capabili să transformați munții. Nu trebuie totuși să abuzați de forța fizică și nici să vă risipiți aiurea energiile.Bani - Financiar, nu o duceți strălucit însă cheltuieli aveți puține, iar toate sunt previzibile și rezonabile.

Horoscop zilnic 28 august 2021: Leu (23.07 - 22.08)

Iubire - În discuțiile cu partenerul încă nu puteți să vă implementați pe deplin ideile și filozofiile de viață.Sănătate - Potențialul energetic este scăzut și sunt posibile momente frecvente de letargie.Bani - Nu aveți o situație financiară stabilă pentru că banii vor dispărea tot timpul din buzunare, iar veniturile vor rămâne la același nivel.

Horoscop zilnic 28 august 2021: Fecioară (23.08 -22.09)

Iubire - Îmblânziți-vă cumpătul și căutați să fiți mai atenți la punctele de vedere ale celuilalt! Altfel nu ajungeți la rezultate bune.Sănătate - Dacă un organ intern este afectat, nu recomand azi analizele căci punerea unui diagnostic corect este dificilă.Bani - Aveți nevoie de bani mai mulți și probabil veți planifica și stabili o întâlnire cu un consilier de bancă. Nu luați însă decizia finală perioada asta. Mergeți la mai multe bănci și vedeți ofertele.

Horoscop zilnic 28 august 2021: Balanţă (23.09 - 23.10)

Iubire - Prietenii vă schimbă programul. Intervin situații la care trebuie să vă adaptați brusc și vă poate costa timp, benzină.

Sănătate - Hiperaciditatea vă poate cauza dificultăți. Atenție la mâncatul compulsiv pe fond nervos.Bani - Speculațiile financiare vă sunt profitabile. Nu vă îmbogățiți dar vă intră suficienți bani în cont pentru a fi mulțumiți.

Horoscop zilnic 28 august 2021: Scorpion (24.10 - 22.11)

Iubire - Ştiţi cum să stârniţi pasiunea în cuplu, deşi daţi impresia de oarecare detaşare. Bucuraţi-vă de intimitate.Sănătate - Începeţi ziua cu o alergare sau o repriză de mers alert spre muncă. Nu luaţi problemele de acasă cu voi.Bani - Ambiţia nu trece neobservată. Faceţi eforturi pentru a vă demonstra capacităţile şi chiar ieşiţi în evidenţă.

Horoscop zilnic 28 august 2021: Săgetător (23.11 - 21.12)

Iubire - Vechile cunoștințe vin cu șansa de a participa la evenimente pe care le veți ține minte multă vreme.Sănătate - Treburile casnice devin ocazia perfectă de a bifa diverse activități fizice.Bani - Dați bani pe o călătorie spontană și nu vă îngrijorați că vă goliți din asta contul bancar.

Horoscop zilnic 28 august 2021: Capricorn (22.12 - 20.01)

Iubire - Aveți nevoie mai mult ca de obicei de dovezi de afecțiune și de loialitate de la cei din jur.Sănătate - Orice alegere a meniului e importantă. Căutați informații de calitate pentru decizii informate.

Bani - Respectați munca depusă de fiecare coleg în parte. Dacă o să criticați pe cineva, respectivul poate răbufni.

Horoscop zilnic 28 august 2021: Vărsător (21.01 -19.02)

Iubire - Ieșiți în oraș la un film cu prietenii și încărcați-vă bateriile din bucuriile simple ale vieții.Sănătate - Nu faceți mișcări bruște, nu forțați sistemul osteo-muscular! Câteva ore de relaxare nu au de ce să vă facă să vă simțiți vinovat.Bani - Dacă vreți ceva, e nevoie să faceți eforturi. Ori să economisiți, ori să munciți suplimentar.

Horoscop zilnic 28 august 2021: Peşti (20.02 - 20.03)

Iubire - Retrageți-vă din viața socială să vă adunați gândurile. Folosiți-vă concentrarea pentru a vă ocupa de familie.Sănătate - Vă confruntați cu dezordine mentală și cu probleme digestive dacă cedați tentației de a mânca haotic.Bani - Vă distrageți de la sarcinile profesionale, motivat de o imaginație și dispoziție mai necontrolate.

Mai multe