Horoscop 30 noiembrie 2021: Berbecii duc negocieri pentru salariu

29 noiembrie 2021 17:13   Horoscop
Ultima actualizare:

Citește horoscopul zilnic 30 noiembrie 2021, cu previziuni pentru toate semnele zodiacale, realizat de astrologul Click!, Lorina. Iată ce ți-au pregătit astrele pentru ziua de marți, 30 noiembrie.

Horoscop zilnic 30 noiembrie 2021: Berbec (21.03 - 19.04)

Iubire - Dați dovadă de prudență când dezvăluiți secrete din intimitate. Puteți deranja pe cineva drag.Sănătate - Dacă nu descărcați tensiunea interioară, vă treziți cu dureri provenite de la vezica biliară sau cu amețeli.Bani - Vă confruntați cu modificări, fie ale fișei postului, fie ale statutului socio- profesional. Negociați pentru salariu.

Horoscop zilnic 30 noiembrie 2021: Taur (20.04 - 20.05)

Iubire - Timiditatea și să așteptați să fiți invitat, nu vă ajută. Fiți îndrăzneți și invitați în oraș persoana pe care ați pus ochii.Sănătate - Apar provocări dar esențială e atitudinea. În fața disconfortului, apelați la clasicele odihnă și relaxare.Bani - Primiți orice tip de suport aveți nevoie și financiar și emoțional. Împărtășiți- vă ideile pe care vreți să le valorificați.

Horoscop zilnic 30 noiembrie 2021: Gemeni (21.05 - 21.06)

Iubire - Fiți receptiv la emoțiile partenerului. Petreceți timp în intimitate și eventual în confortul căminului.Sănătate - Îngrijorarea excesivă vă aduce dezavantaje. Vă panicați fără motive reale și vă autosabotați.Bani - Îndrăzniți să vorbiți cu partenerul despre investiții din contul comun.

Horoscop zilnic 30 noiembrie 2021: Rac (22.06- 22.07)

Iubire - Cariera vă poate aduce prieteni noi. Faceţi cunoştinţă în timpul serviciului cu persoane care vă atrag atenţia.Sănătate - Sistemul respirator sau zona plămânilor trebuie ţinută sub atenţie. Nu staţi în acţiunea aerului condiţionat.Bani - Extindeţi-vă orizonturile. Priviţi proiectele cu ambiţii mai largi şi îndrăzniţi măcar să schiţaţi un plan.

Horoscop zilnic 30 noiembrie 2021: Leu (23.07- 22.08)

Iubire - Umorul devine arma pentru a dezamorsa situațiile care sunt tensionate. Nu tratați ca pe un joc relațiile.Sănătate - Munciți din greu, iar fizic sunteți suprasolicitat la sală ori acasă. Dacă deveniți iritabil, e bine să vă retrageți puțin.Bani - Banii și statutul financiar devin importante în măsura în care judecați sau sunteți judecat după acest criteriu. Vedeți ce contează cu adevărat.

Horoscop zilnic 30 noiembrie 2021: Fecioară (23.08 -22.09)

Iubire - Faceți repede legăturile cu persoanele abia cunoscute, dovediți abilități de manipulare a celorlalți pentru ca lucrurile să iasă cum doriți.Sănătate - Vă confruntați cu dureri de spate sau ale sistemului osos. Evitați efortul fizic solicitant.Bani - Ieșiți în oraș cu posibili colaboratori și cheltuiți bani pentru a plăti pentru eveniment.

Horoscop zilnic 30 noiembrie 2021: Balanţă (23.09 - 23.10)

Iubire - Sunteți răutăcios, mai superficial și aveți tendința să apelați la unele mici scurtături de adevăr pentru a evita tensiunile.

Sănătate - Oboseala și surescitarea vă afectează ficatul. Căutați să vă și relaxați, luați pauze mai des.

Bani - Investiți banii în educația celor mai tineri, fie că vorbim de copiii voștri, fie din familia extinsă.

Horoscop zilnic 30 noiembrie 2021: Scorpion (24.10 - 22.11)

Iubire - Interacțiunile cu sexul opus sunt mult mai ușoare,iar activitățile familiale sunt îmbunătățite.Sănătate - Intuiți care stări vă obligă să luați măsuri și care sunt simptome trecătoare.Bani - Sumele importante le dați pentru obiecte decorative și sporirea confortului casnic.

Horoscop zilnic 30 noiembrie 2021: Săgetător (23.11 - 21.12)

Iubire - Vă implicați în discuții neașteptate, interesante, care vin cu percepții intuitive și conexiuni noi.Sănătate - Vă faceți impresii eronate și exagerați importanța unor simptome ca o răgușeală sau o durere de gât.Bani - Aveți putere de muncă, vă asumați mai multe sarcini simultan.

Horoscop zilnic 30 noiembrie 2021: Capricorn (22.12 - 20.01)

Iubire - Doriți varietate și schimburi de idei. Nu planificați mai multe întâlniri care să se suprapună.Sănătate - Aveți energie pentru a testa noi activități sportive. Căutați distracție, nu neapărat performanță.Bani - Focusați-vă pe proiectele noi, implicați-vă chiar voluntar în noile programe. Rezultatele apar curând.

Horoscop zilnic 30 noiembrie 2021: Vărsător (21.01 -19.02)

Iubire - Informații din auzite vă afectează mai mult decât e cazul. Faceți o strategie de discuții cu persoanele implicate.Sănătate - E necesar timpul petrecut cu voi înșivă, să vă ocupați de ritualurile de îngrijire personală cu atenție și nu pe grabă.Bani - Proiectele în derulare ajung la sfârșitul firesc. Verificați ultimele detalii și organizați o prezentare potrivită.

Horoscop zilnic 30 noiembrie 2021: Peşti (20.02 - 20.03)

Iubire - Vă doriți să ieșiți, să fiți în grupuri de prieteni și persoane noi. Nu încălcați regulile doar pentru a impresiona.Sănătate - Răcelile nu vă ocolesc dacă nu vă protejați. Evitați aerul umed, mâncarea sau băutură rece.Bani - Investiți bani în reparația obiectelor nefuncționale. Verificați dacă nu e mai rezonabil să le înlocuiți.

Mai multe