Horoscop săptămâna 18-24 octombrie. Două zodii primesc vești bune, iar un nativ trece printr-o situație tensionată

18 octombrie 2024 10:23   Horoscop

Horoscop săptămâna 18-24 octombrie. Două zodii primesc vești bune, iar un nativ trece printr-o situație tensionată. Lorina, astrologul Click!, are toate informațiile pentru cele 12 zodii.

Berbec 

E o săptămână de comunicare cu prietenii, dar în același timp de pregătire pentru un nou flux de muncă și rezolvare a problemelor financiare. Important este că vă veți bucura de roadele energiei spirituale pure. Vă puteți confrunta cu o situație ambiguă,plină de dualitate, care necesitată a evalua circumstanțele prin care s-a ajuns aici. Acest lucru se poate referi atât la viața personală, cât și la problemele cuplului, la relațiile cu copiii, la muncă, la planurile pentru viitor. În urma dorințelor, nu luați decizii rapide. 

Ambiția crescută, jocurile de noroc sau o tendință spre riscuri excesive vă pot atrage într-o situație de criză. Dacă veți cădea într-o astfel de capcană, probleme care vor crește, îndepărtându-vă de obiectivele principale. Aspectele astrale vor face ajustări la modul obișnuit de viață. Grijă la starea materială și emoțională! Faceți fapte bune, acceptați să socializați cu oamenii pentru că or să vă ajute așa cum nu vă așteptați.  

Taur 

Veştile bune le primiţi în urma deplasărilor şi solicitărilor făcute acum, indiferent că vorbim de eliberarea unui act sau de semnături, răspunsuri de care aveţi nevoie în activitate pentru a trece la următoarele etape. Partea care vă sâcâie va fi cea de pregătire, de a aduna documentele necesare şi de a face dosare sau a vorbi cu foarte multă lume până să ajungeţi să aveţi ceva concret rezolvat. Relaţionarea trebuie să fie una de ajutor reciproc şi să nu vă lăsaţi înfrânt de oboseală încât să răbufniţi faţă de persoane care nu sunt responsabile de starea zilnică. Eliberarea vine spre sfârşitul perioadei când începeţi să simţiţi că faceţi drumurile cu folos, cu rost şi atunci vă veţi mai relaxa. 

Atenţie la modul cum umblaţi, cum mergeţi pentru că zona picioarelor e vulnerabilă, iar din grabă pot apărea incidente! 

Un mod bun de a vă ocupa mintea cu altceva ar fi să deschideţi subiectul unei mici vacanţe. 

Gemeni 

Acceptați că anumite persoane rămân în viața voastră cu un anume scop! Încetați să mai fugiți de ceea ce credeți că e o responsabilitate în plus pe care nu o doriți. Vă stabilizați mult mai ușor dacă spuneți Da inevitabilului și vă dați voie să vă bucurați de clipe plăcute alături de unii oameni, chiar dacă nu îi înțelegeți până la capăt sau nu sunteți mereu pe aceeași lungime de undă. Trăiți prezentul, luați ce e mai bun din el și renunțați la rezistență! 

Sunteți în centrul atenției, aveți susținere energetică, starea fizică și cea mentală sunt la înălțime. Starea psihoemoțională fluctuează, nu vă convin unele aranjamente, relațiile cu membrii familiei au nevoie de reorganizare în ideea că s-ar putea să simțiți nevoia de mai multă independență. Puteți trece prin stări de nesiguranță, să nu mai aveți încredere, lucru care se poate răsfrânge și pe corpul fizic. 

Rac 

Viața personală promite să fie interesantă. Sunt posibile transformări surprinzătoare în cuplu, dar și conflicte ori izbucniri de gelozie nu sunt excluse. Recomand totuși ca dragostea să devină o sursă de inspirație, căci este timpul să uitați dezamăgirile și împreună cu perechea voastră, să visați și să faceți planuri. Unitatea comună a intereselor spirituale, culturale și intelectuale va contribui la întărirea relațiilor. 

Dacă sunteți singuri, norocul va zâmbi într-o călătorie când puteți cunoaște pe cineva interesant și o poveste de dragoste poate începe. 

Legăturile se reînnoiesc, oportunitățile se pot ivi, depinde de câtă siguranță în voi aveți. 

În afaceri, puteți coopera. Dar vă puteți face și dușmani sau să vă confruntați cu concurența. Va fi nevoie de mult efort pentru a face relația armonioasă și benefică pentru toți participanții. Vă sfătuiesc să evitați tentația de a promite mai mult decât puteți face cu adevărat. 

Leu 

Vă doriți multe, în special în sectorul carierei. Dar cum nu sunteți obișnuiți să cereți direct, veți căuta să țeseți intrigi ca să atingeți scopul dorit. 

Sentimental, este un timp favorabil pentru întâlniri secrete și probabil că voi veți fi  inițiatorii și organizatorii acestor întâlniri. 

Dacă sunteți căsătoriți, traversați o perioadă plină de suspiciuni,nu aveți încredere în cel ales cândva. Rămâne doar să regretați faptul că ați petrecut prea mult timp într-o relație fără sorți de izbândă. Luați măsurile necesare în mod inteligent, fără să transformați totul într-un câmp deschis de bătălie dușmănos! 

Dacă totuși e doar o neînțelegere tranzitorie în mariaj și în familie nu sunt lucrurile chiar așezate la locul lor pe moment, conflictele ar putea fi pornite chiar de la partener. Chiar și așa, nu lăsați să se extindă și să afecteze liniștea casei! 

Financiar, aveți acces la informații secrete, așa cum vă place vouă. Și totuși, nu ar trebui să faceți cumpărături costisitoare. Încercați să vă curățați, să aranjați afacerile financiare, să scăpați de documentele  inutile și  să le puneți în dosare pe cele importante! 

Fecioara 

Vă veți simți foarte încrezători, căci astrele vă vor da energia și puterea necesare, posibilitatea de a vă formula perfect gândurile, de a fi în centrul atenției, de a fi respectați de ceilalți. Puteți astfel deveni lideri informali recunoscuți. 

Cheltuielile neașteptate sunt posibile din cauza prietenilor cei mai apropiați. Acceptul de a merge la o întâlnire cu prietenii vă poate împinge spre risipă de bani nelimitată. 

Pe cei singuri, îi sfătuiesc să viziteze mai des oamenii și să participe la evenimente culturale. Dacă sunteți din această categorie, puteți face cunoștință cu cineva. 

Dacă aveți deja pe cineva oficial, nu veți fi scutiți de tensiuni în cuplu. Unele pot fi pe marginea unor reproșuri sau datorită toanelor partenerului care are probleme de serviciu și își varsă năduful acasă. 

Se așteaptă o îmbunătățire semnificativă a aspectelor legate de bani. Este posibil să existe o sursă nouă de venituri.  

Balanța 

Situația va deveni favorabilă, în special pentru rezolvarea problemelor controversate, pentru consolidarea poziției și autorității. Acesta este un moment oportun pentru prelucrarea documentelor de proprietate, pentru a analiza un plan de cumpărarea de bunuri imobiliare, pentru întărirea legăturilor familiale și intrafamiliale, pentru întâlnirea cu rudele, precum și pentru organizarea relațiilor pozitive la locul de muncă. Și dacă într-adevăr, ați achiziționat deja un bun imobiliar, v-ați apucat de extinderea casei cu ceva anexe ori de o modificare la domiciliu, posibil să nu vă fi făcut socotelile așa cum trebuie. Posibil să fi apărut probleme costisitoare pe parcurs și să fiți nevoiți să apelați la alte surse de venit, căci cheltuielile vor depăși buzunarul vostru. Cu toate acestea, nu ar trebui să vă faceți iluzii, ci mai degrabă să vă bazați pe sprijinul persoanelor competente și influente. 

Aceia care lucrează în străinătate sau la multinaționale cu capital mixt, ar putea avea surprize neplăcute, lovituri sub centură din partea invidioșilor, ar putea fi implicați în bârfe și intrigi. 

Scorpion 

În relații, noile conexiuni necesare pentru carieră și afaceri vor fi importante. Farmecul și calitățile voastre vor atrage noi parteneri, astfel încât nu va fi dificil să obțineți sprijin sau ajutor. Noile conexiuni pot duce la parteneriate viitoare promițătoare. Este important să fiți atenți în afaceri, deoarece există pericolul de a face greșeli enervante care pot anula eforturile. Prin urmare, echilibrul în viața de afaceri și personal devine extrem de important pentru succes și liniștea sufletească. 

Până la sfârșitul săptămânii, ați putea fi interesați de un nou cerc de cunoscuți, vor apărea noi simpatii, noi conexiuni de afaceri și noi oportunități de redresare financiară. Călătoriile, noile contracte, mutări de la locurile de muncă, toate creează schimbări. 

Săgetător 

Se pare că aceasta este o perioadă de creștere spirituală și dezvoltare evolutivă. În plus, acordurile cu partenerii străini, extinderea piețelor de vânzări, instruirea, autoeducarea vor avea bune rezultate. 

Între 22 și 24 ale lunii, grijă la zona financiară, căci există riscul de pierderi, poate legate de întreruperea unor acorduri de colaborare, închiderea unor piețe de desfacere, probleme la locul de muncă! Poate că singuri o să vă dați cu stângu-n dreptul, faceți greșeli de comportament, motiv pentru care riscați să deveniți personajul principal în intrigile altora. Trebuie înfrântă imperiozitatea și să deveniți mai flexibili în comunicare. Asta dacă vreți să reușiți a contracara acțiunile invidioșilor și rivalilor. E indicat să vă concentrați mai mult pe responsabilitățile și relațiile cu ceilalți. 

În cuplu, joi veți reuși consolidarea relațiilor de familie, precum și să vă recăpătați autoritate și influența. 

Capricorn 

Apar oportunități, dar nu prea știți cum să le exploatați. Vă trec idei prin cap, stați pe gânduri prea mult, sau pur și simplu oscilați. Cel mai probabil, ocazia va trece pe lângă voi. Încercați să fiți detașați, să sesizați proiectele care au acum potențial dar nu neapărat profitabilitate imediată! Gândiți în perspectivă, pe termen îndelungat. E nevoie să vă depășiți temerile și să încercați, chiar dacă inițial vi se pare că provocarea nu-i pe tiparul propriu și chiar dacă nu vedeți deocamdată cum ați putea avea rezultate concrete. 

Simultan, nivelul de stres crește, vă este greu să vă bucurați de lucrurile frumoase, pentru că vă preocupați prea mult de respectarea cu strictețe a regulilor, de verificarea tuturor celor care vin cu informații sau propuneri. Scepticismul vă face iritabil și impulsiv în acțiuni atunci când se instalează starea de epuizare. Fiți consecvent în activitatea fizică, nu faceți schimbări din dorința de a fi în acord cu ultimele tendințe și aveți grijă la accidentări! Mai ales în zona superioară a corpului–brațe, zona toracică. Stările de angoasă ar trebui să fie un semn să apăsați pedala de frână, să nu fugiți de ce vi se pare nepotrivit, ci să vă confruntați, să căutați să vedeți avantajel. Iar dacă puteți, ieșiți din zona de confort! 

Vărsător 

Dacă vi se pare că toate sunt prea predictibile, puteți încerca să schimbați ordinea acestora. Nu neapărat să schimbați complet lucrurile în sine sau să renunțați complet la unele activități în care ați investit timp și bani. Se pot produce și schimbări în rutină. Unele pot fi povocate conștient, din dorința de a face ceva original sau mai extravagant, iar altele pot fi produse de circumstanțe externe. Să vă opuneți, să vă enervați sau să demonstrați rezistență la ce e nou, nu e ideea optimă. Vă puteți distra chiar încercând să faceți față la o sumedenie de noutăți pe care, de altfel le-ați fi ignorat. Măsurați înainte de a tăia legătura cu trecutul și cu ce a fost până acum! Faceți planificări și apoi, după ce aveți o strategie, acționați! 

Este accentuat sectorul profesional și de carieră. Apar persoane care vor să vă ia sub aripa lor, iar totul rămâne la deschiderea voastră. Experimentați noi anturaje, construiți pe bazele grupurilor sociale din care faceți deja parte și căutați permanent să vă ascultați vocea interioară! Să nu acționați contra a ce simțiți! 

Pești 

Lucrați pentru a vă schimba principii care nu mai sunt de actualitate sau nu mai aduc folos. Resimțiți în paralel, atât dorința de a face tranziția către ceva modern, cât și nevoia de o doză de securitate. Ce e familiar și sigur vă poate costa pași din autodezvoltarea personală dacă nu vă asumați unele riscuri. 

Folosiți surse de inspirație externe, internet, prieteni din alte părți ale lumii, care au diferite perspective și un alt fel de înțelepciune. Cercetați și explorați pentru a fi pregătit și hotărât să acționați atunci când se ivește șansa. Aceste călătorii virtuale vă pot trezi dorul de a călători și fizic în anumite locuri, de a relua legături cu anumite grupuri sociale și de a beneficia de sprijin chiar material în ideile care apar. Renunțați la autolimitări! 

Financiar, dacă aveți împrumuturi sau trebuie să rezolvați probleme cu asigurările, subvențiile sau taxele, săptămâna este bună pentru a le clarifica. 

Mai multe