Horoscop zilnic 10 martie 2021: Gemenii își fac timp pentru copii și familie

9 martie 2021 16:23   Horoscop
Ultima actualizare:

Citește horoscopul zilnic 10 martie 2021, cu previziuni pentru toate semnele zodiacale, realizat de astrologul Click!, Lorina. Iată ce ți-au pregătit astrele pentru ziua de miercuri, 10 martie 2021!

Horoscop zilnic 10 martie 2021: Berbec (21.03 - 19.04)

Iubire - Email-uri, întâlniri cu vecini și cunoștințe care aduc vești vă determină să ascultați, să fiți sociabili. Nu vă încărcați cu toate detaliile care, transmise mai departe, pot deranja partenerul.Sănătate - Pielea poate deveni punctul sensibil. Acordați atenție la produsele de cosmetică și igienă.Bani - Nu reacționați impulsiv, bazat pe orientarea după emoții. 

Horoscop zilnic 10 martie 2021: Taur (20.04 - 20.05)

Iubire - Finanțele personale vă ocupă timpul liber. Vă implicați în proiecte comune cu partenerul.Sănătate - Depășiți mai ușor obstacolele și faceți schimbări mult mai repede în rutina zilnică.Bani - Abordarea este deschisă, intelectuală și puteți fi ușor convins să experimentați metodele noi de lucru.

Horoscop zilnic 10 martie 2021: Gemeni (21.05 - 21.06)

Iubire - Vă faceți timp să fiți alături de copii și de familie. Acordați-le atenția de care au nevoie.Sănătate - Lipsa de activitate fizică o puteți resimți pe sistemul circulator.Bani - Sunt favorizate speculațiile financiare sau puteți solicita ajutor de lapersoane cu dare de mână.

Horoscop zilnic 10 martie 2021: Rac (22.06- 22.07)

Iubire - Sunteți convingător, iar ceilalți membri ai familiei nu pot decât să accepte logica voastră.Sănătate - Aplanarea relațiilor mai tensionate și a anumitor neînțelegeri vă ține ocupat și vă oferă satisfacție la finalul zilei.Bani - Vă folosiți eficient de resursele de care dispuneți, astfel încât, cu un efort mic financiar, obțineți maxim de avantaje.

Horoscop zilnic 10 martie 2021: Leu (23.07 - 22.08)

Iubire - Crearea unui cadru prietenos la locul vizitei unei colege vă reține timpul, iar cei apropiați, până și perechea, sunt lăsați în plan secundar.Sănătate - Organizați-vă rutina, planificați pașii următori și faceți mici schimbări.

Bani - E un moment bun pentru a gândi noi începuturi, fie de job, de metodă de lucru sau de cercetare.

Horoscop zilnic 10 martie 2021: Fecioară (23.08 -22.09)

Iubire - Urmați-vă inima, dar ascultați și glasul rațiunii. Dacă cineva vă tratează cu superioritate, nu e persoana potrivită pentru voi.Sănătate - Faceți exerciții de respirație, combinați corect alimentele, urmați o atitudine mentală pozitivă. Nu vi se permit erori.Bani - Exprimați-vă nemulțumirile în fața superiorilor. Se vor lua măsuri și nu mai prelungiți situațiile deranjante.

Horoscop zilnic 10 martie 2021: Balanţă (23.09 - 23.10)

Iubire - Situațiile și oamenii noi vă fac să vă simțiți inconfortabil. Luați atitudine și dovediți flexibilitate.Sănătate - Faceți plimbări pe jos, consumați alimente integrale și cât mai organice. Evitați sursele de stres digestive sau mentale.Bani - Este importantă stăpânirea de sine pentru a nu se ajunge la conflicte cu colegii.

Horoscop zilnic 10 martie 2021: Scorpion (24.10 - 22.11)

Iubire - Renunțați la rutina zilnică și planificați activități care vă scot din zona de confort. Fiți creativi.Sănătate - Emoțiile sunt prea intense și vă copleșesc. Ajutați-i pe ceilalți și nu vă concentrați asupra voastră.Bani - Interacționați cu colegii mai tineri, mai optimiști și activi și împrumutați din entuziasmul lor.

Horoscop zilnic 10 martie 2021: Săgetător (23.11 - 21.12)

Iubire - Păstrați-vă luciditatea, chiar dacă sunteți nervoși sau iritați și dați ocazia celorlalți să învețe o lecție de autocontrol.Sănătate - Profitați de starea de echilibru interior și planificați activități care știți că sunt provocatoare.Bani - Evitați activitățile consumatoare de timp și bani și care nu își dovedesc utilitatea. Nu mergeți singur la cumpărături.

Horoscop zilnic 10 martie 2021: Capricorn (22.12 - 20.01) 

Iubire - Timpul vindecă aproape orice. Înarmați-vă cu răbdare și acordați timp relațiilor care scârțâie. Să se ajusteze fiecare la realitățile celuilalt.Sănătate - Nu vă privați de somn și nu vă ignorați limitele. Nu e momentul pentru provocări.Bani - Păstrați-vă în minte obiectivul pe termen lung, dar fiți flexibil la metodele prin care îl puteți atinge.

Horoscop zilnic 10 martie 2021: Vărsător (21.01 -19.02)

Iubire - Vă bucurați de vizita unor prieteni dragi din străinătate și împărtășiți amintiri ale momentelor fericite.Sănătate - Aveți înțelepciune intuitivă, așa încât vă dați seama rapid de tot ce are nevoie corpul fizic. Folosiți muzică sau alte activități artistice pentru a vă energiza.Bani - Este o perioadă propice pentru planificarea unei strategii în scopul de a solicita o mărire de salariu.

Horoscop zilnic 10 martie 2021: Peşti (20.02 - 20.03)

Iubire - Depășiți teama de a intra pe un tărâm personal și întrebați ce s-a mai întâmplat în viața prietenilor.Sănătate - Eliminați un obicei care știți că nu e benefic.Bani - Cereți recomandări și păreri despre ce pași ar trebui să urmați pentru a duce la bun sfârșit sarcinile noi.

Mai multe