Horoscop zilnic 10 noiembrie 2020: Balanțele petrec timp în natură

9 noiembrie 2020 16:23   Horoscop
Ultima actualizare:

Citește horoscopul zilnic din 10 noiembrie, cu previziuni pentru toate semnele zodiacale, realizat de astrologul Click!, Lorina. Iată ce ți-au pregătit astrele în horoscopul zilei de marți, 10 noiembrie 2020!

Horoscop zilnic 10 noiembrie 2020: Berbec (21.03 - 19.04)

Iubire - Apar neînțelegeri legate de principii. Sunt discuții cam fără sens. Exprimați-vă clar și cereți lămuriri.Sănătate - Atenție la drumurile mai lungi! Nu conduceți peste timpul indicat și fiți conștient de nivelul de oboseală.Bani - Vă lărgiți sfera de opțiuni pentru investiții în alte teritorii sau metode specifice altor culturi.

Horoscop zilnic 10 noiembrie 2020: Taur (20.04 - 20.05)

Iubire - Nu vă rușinați să cereți sprijin de la partener. Dacă aveți nevoie de un umăr să vă odihniți, spuneți.Sănătate - Sănătatea trebuie prioritizată. Afecțiunile cronice se pot acutiza și e nevoie să reduceți ritmul.Bani - Nu puteți preveni orice pierdere. Câteodată nu vă rămâne decât să minimizați daunele și să găsiți soluțiile optime.

Horoscop zilnic 10 noiembrie 2020: Gemeni (21.05 - 21.06)

Iubire - Rămâneți calm și acceptați inițial ce vi se propune. Ceilalți se vor convinge singuri că ideea voastră e cea potrivită.Sănătate - Energia este în salturi iar asta vă face să reacționați disproporționat și discontinuu. Aveți grijă la surescitare.Bani - Cheltuiți bugetul de protocol pentru cei dragi. Ieșiți și socializați dar să fie cu grupul de prieteni care merită să-i răsfățați cu prezența.

Horoscop zilnic 19 noiembrie 2020: Rac (22.06- 22.07)

Iubire - Respectaţi şi asumaţi-vă sentimentele. Dacă nu aveţi răbdare ca cel pe care aţi pus ochii să vină primul, faceţi primul pas!Sănătate - Emoţia motivează acţiunea. Faceţi comparaţii între două situaţii şi apoi alegeți tipul de sport.Bani - Puteţi prelua controlul mai multor sarcini dar vă supraaglomeraţi. Învăţaţi să lăsaţi puţină strălucire şi pentru colegi.

Horoscop zilnic 10 noiembrie 2020: Leu (23.07- 22.08)

Iubire - Ceva nu e pe plac, deci nu faceţi compromisuri.Sănătate - Îi stimulaţi pe cei din jur cu energia voastră. Dar aveţi un surplus care poate deveni agresivitate.Bani - Apar telefoane care scot informaţii noi la suprafaţă. Profitaţi şi fiţi primul care investeşte în noile idei.

Horoscop zilnic 10 noiembrie 2020: Fecioară (23.08-22.09)

Iubire - Vă deziceţi de trecut. Vreţi clasicism la muzică şi haine. Vă interesează oameni noi, locuri noi şi variaţie.Sănătate - Ascultaţi de flux. Dacă ceva din drum vă atrage atenţia, testaţi un fel de mâncare nou sau un sport nou.Bani - Gândiţi modern. Renunţaţi la aparatura tradiţională şi căutaţi dispozitive noi care să uşureze viaţa de familie.

Iubire - Petreceți timp în natură, mergeți în weekend la munte sau măcar la rude la țară.Sănătate - Terapia cu sunete are efecte nesperate și neașteptate. Sunteți sensibil și receptiv la vibrații.Bani - Faceți progrese reale profesional iar  perseverența vă ajută să dovediți și colegilor că merită să crezi în ideile personale.

Horoscop zilnic 10 noiembrie 2020: Scorpion (24.10 - 22.11)

Iubire - Desfătați-vă cu partenerul privind pozele de la festivalurile și târgurile de Crăciun de altădată.Sănătate - Acordați atenție corpului. Acceptați un masaj tradițional, ayurvedic dacă sunteți mai curajos.Bani - Ritmul de muncă este mult încetinit, fiecare sarcină este atent planificată și apoi dusă la îndeplinire.

Horoscop zilnic 10 noiembrie 2020: Săgetător (23.11 - 21.12)

Iubire - Invitați prietenii mai curajoși să experimenteze noi rețete, noi alimente, cocktailuri.Sănătate - Interpretați ușor semnalele corpului și intuiți ce vă cere și care sunt lipsurile.Bani - Știți ce aveți de făcut intuitiv pentru a vă proteja și a vă apăra interesele. Nu ezitați.

Horoscop zilnic 10 noiembrie 2020: Capricorn (22.12 - 20.01)

Iubire - Imaginea și impresia inițială se cam disipează. Priviți adevărata față a celor nou intrați în anturaj, dar nu judecați. Nimeni nu e perfect.Sănătate - Vă treziți cu mici dureri sau cu tensiunea mai ridicată. Mâncați ușor și hidratați-vă.Bani - Fiți creativi. Semnați înțelegeri și viitoare parteneriate care vă scot din zona de confort dar se dovedesc profitabile.

Horoscop zilnic 10 noiembrie 2020: Vărsător (21.01 -19.02)

Iubire - Ştiţi cum vreţi să abordaţi un subiect mai delicat sau cum să detensionaţi o relaţie. Nu daţi înapoi.Sănătate - Aveţi prea multă energie şi ceilalţi vor să vă facă să o consumaţi pentru ei. Faceţi câteva compromisuri.Bani - Filozofaţi, vă pierdeţi şirul gândurilor şi simultan banii vă pleacă din buzunar. Conştientizaţi.

Horoscop zilnic 10 noiembrie 2020: Peşti (20.02 -20.03)

Iubire - Amânați o reuniune a familiei extinse a partenerului, căci altele-s prioritățile azi.Sănătate - Sunteți susceptibil de laringite sau probleme la corzile vocale. Răgușeala e cel mai simplu simptom cu care vă confruntați.Bani - Puterea de concentrare vă ajută să dați randament, să faceți fiecare sarcină eficient și organizat.

Mai multe