Horoscop zilnic 12 februarie 2021: Leii acordă atenție deosebită locului de muncă

11 februarie 2021 16:53   Horoscop
Ultima actualizare:

Citește horoscopul zilnic 10 februarie 2021, cu previziuni pentru toate semnele zodiacale, realizat de astrologul Click!, Lorina. Iată ce ți-au pregătit astrele pentru ziua de vineri, 12 februarie 2021!

Horoscop zilnic 12 februarie 2021: Berbec (21.03 - 19.04)

Iubire - Vă simțiți restricționat în dorința de a călători la depărtare sau de a vă extinde orizontul și scrâșniți din dinți cam la orice vi se propune.Sănătate - Nu vă lăsați afectat de orice cuvinte ale celor din jur. Sistemul digestiv se resimte și e nevoie de detașare.Bani - Faceți ceva pentru voi. Chit că doriți o sesiune de shopping sau doar să stați singur, e indicat să vă exprimați alegerea.

Horoscop zilnic 12 februarie 2021: Taur (20.04 - 20.05)

Iubire - Faceți obsesii de moment pentru o carte,o persoană sau un obiect și nu mai acordați timp la nimeni și nimic altceva.Sănătate - Neglijați riscurile și vă cam oferiți răsfățuri. Totul e permis până la un anume prag.Bani - Intră în acțiune mecanismele de autoprotecție. Căutați să vă puneți banii la adăpost.

Horoscop zilnic 12 februarie 2021: Gemeni (21.05 - 21.06)

Iubire - Acționați și răspundeți emoțional la orice stimul. Luați lucrurile prea personal și sunteți perceput prea sensibil.Sănătate - Nu uitați de hidratare. Evitați activitățile fizice intense sau care pun presiune pe zona lombară.Bani - Dacă nu aveți încredere deplină în expertiza asociaților, mai bine amânați să acționați.

Horoscop zilnic 12 februarie 2021: Rac (22.06- 22.07)

Iubire - Ieșiți cu foști mentori, cu persoane de la care să aveți ce învăța și prindeți din zbor informațiile.Sănătate - Nu vă neglijați. Corpul își face singur treaba dar trebuie să-l susțineți cu puțin efort.Bani - Investiți în lucruri de care să beneficieze la final mai multă lume.

Horoscop zilnic 12 februarie 2021: Leu (23.07- 22.08)

Iubire - Bucurați-vă, căci iubirea și romantismul au efect de vindecare și calmare a tuturor problemelor.Sănătate - Vă agitați prea mult pentru alții și crește tensiunea interioară. Dacă depășiți un anume prag, pot apărea simptome deranjante fizice.Bani - Mergeți pe mâna experienței concrete și nu a intuiției sau a unor zvonuri. Cheltuiți pe propriul confort.

Horoscop zilnic 12 februarie 2021: Fecioară (23.08 -22.09)

Iubire - Discutați cu partenerul despre îmbunătățiri sau investiții pentru cămin. Nu lăsați conversația să devină conflictuală.Sănătate - Vă oferiți clipe de relaxare acasă. Puneți muzica preferată,f aceți o baie cu spumă sau orice vă deconectează.Bani - Evitați să mergeți la cumpărături. Anturajul vă irită și pretențiile exterioare vi se par abstracte.

Horoscop zilnic 12 februarie 2021: Balanţă (23.09 - 23.10)

Iubire - Dispoziția ține de ce spuneți și cum vedeți trecutul. Oameni din istoricul personal vă pot ajuta dacă renunțați la orgoliu.Sănătate - Sistemul cardiovascular este supus presiunii. Nu faceți efort intens și evitați situațiile tensionate.Bani - Apar provocări din ce în ce mai grele și e nevoie să renunțați la unele proiecte. Alegeți cu atenție pe ce vă concentrați.

Horoscop zilnic 12 februarie 2021: Scorpion (24.10 - 22.11)

Iubire - Vi se cere să citiți mesajele printre rânduri. Cei dragi se așteaptă la anumite gesturi și e nevoie de toată intuiția.Sănătate - Nu uitați de regulile de bază. Mers pe jos, hidratare și odihnă suficientă. Respectați-leBani - Talentul se poate cultiva dar e nevoie să faceți primul pas. Începeți cu sume mici investite în hobby-uri personale.

Horoscop zilnic 12 februarie 2021: Săgetător (23.11 - 21.12)

Iubire - Să emiteți judecăți e soluția ușoară dar nu cea ideală. Asumați-vă unele eșecuri și familia va aprecia mai mult adevărul.Sănătate - Efortul mai slab și sarcinile ușoare ar trebui trecute pe agendă. Relaxați-vă mai mult.Bani - Cei cu resurse mai puține deraiază ușor acum. Nu riscați și mai ales nu puneți la bătaie sume mari.

Horoscop zilnic 12 februarie 2021: Capricorn (22.12 - 20.01)

Iubire - Căutați validare din exterior. Cereți păreri pentru imagine, pentru haine și deveniți sâcâitor. Fiți mai încrezător.Sănătate - Bucurați-vă învățând un dans nou, rezolvând integrame sau participând la o competiție amicală.Bani - Îndrăgiți ceea ce faceți. Sursa de venit poate deveni un talent și e bine să faceți mici studii de piață.

Horoscop zilnic 12 februarie 2021: Vărsător (21.01 -19.02)

Iubire - Descoperiți conexiuni noi cu rude față de care ați manifestat scepticism până acum. Profitați.Sănătate - Vă simțiți  plictisit, obosit, amețit. Tumultul zilei e copleșitor și aveți nevoie de odihnă și relaxare.Bani - Manifestați intoleranță la critici și orice mică greșeală vă oprește din ritm.

Horoscop zilnic 12 februarie 2021: Peşti (20.02 - 20.03)

Iubire - Vă opuneți propunerilor celorlalți. Vreți să profitați de câteva momente de liniște,și orice solicitare vi se pare nepotrivită.Sănătate - Sunteți iritat, destul de obosit. Mergeți la plimbare, ieșiți în parc, eventual fără companie.Bani - Dați dovadă de inocență și naivitatea se poate plăti. Amânați să semnați acte legale!

Mai multe