Horoscop zilnic 15 martie 2020: Săgetătorii oferă o mână de ajutor celor dragi

14 martie 2020 21:52   Horoscop
Ultima actualizare:

Citește horoscopul zilnic din 15 martie 2020, cu previziuni pentru toate semnele zodiacale, realizat de astrologul Click!, Lorina. Iată ce ți-au pregătit astrele în horoscopul zilei de duminică, 15 martie 2020!

Horoscop zilnic 15 martie 2020: Berbec (21.03 - 19.04)

Iubire - Aveți șansa unor noi relații sau de a reface structura pentru unele prietenii. Puneți-vă pe primul plan și clarificați nevoile voastre actuale.

Sănătate - Vulnerabilitatea vă face sensibil la contactul cu persoanele din străinătate. Consultați-vă cu cei care au experimentat simptome similare.

Bani - Nu lăsați comunicarea să devină un inconvenient. Interpretarea greșită duce la dispute cu șefii direcți.

Horoscop zilnic 15 martie 2020: Taur (20.04 - 20.05)

Iubire - Cei din anturaj nu respectă părerea voastră și nu ascultă sfaturile. Totuși, vă flatează, de la un punct încolo, însă vă simțiți agasat și vă închideți emoțional.

Sănătate - Bravați și ceilalți observă. Nu trebuie să vă stresați în plus pentru a arăta că rezistați.

Bani - Blocajele se pot rezolva dacă spuneți că aveți probleme. Fiți deschis, organizați o ședință de familie și stabiliți strategiile.

Horoscop zilnic 15 martie 2020: Gemeni (21.05 - 21.06)

Iubire - Diferențele nu trebuie să ducă la divergențe. Apar tabere, fiecare cu puncte de vedere diferite și e nevoie să fiți partea neutră.

Sănătate - Acționați proactiv și productiv. Știți ce aveți de făcut, urmați regulile și sunteți convins că efoturile nu rămân fără efecte.

Bani - Treceți de aspectele de suprafață. Programați-vă timp să citiți contractele pe care urmează să le semnați.

Horoscop zilnic 15 martie 2020: Rac (22.06- 22.07)

Iubire - Gândirea negativă vă poate juca feste.

Sănătate - Ignorați lucrurile sau persoanele care v-au dezamăgit. Ocupați-vă timpul cu persoane amuzante, cu activități pentru și pe placul sufletului.

Bani - Problemele concrete se rezolvă rapid, dar aveți tendința să continuați cu victimizarea și vă pot costa medicamentele pentru migrene.

Horoscop zilnic 15 martie 2020: Leu (23.07- 22.08)

ubire - Planul relațional trece prin transformări care nu vă convin. Nu vă mai regăsiți armonia în activitățile comune cu anturajul obișnuite și acționați.

Sănătate - Frustrarea internă vă stresează și puteți ajunge la o limită peste care să apară simptome fizice, disconfort gastric sau crize biliare.

Bani - Ce nu reușiți să achiziționați înseamnă că nu e momentul potrivit să dețineți acum. Nu vă irosiți toate economiile pentru a fi primul dintre prieteni care are un anume gadget.

Horoscop zilnic 11 martie 2020: Fecioară (23.08 -22.09)

Iubire - Renunțați la defensivă. Ascultați și varianta partenerului, validați-i părerea.

Sănătate - Aveți nevoie de pauză pentru a căpăta o altă perspectivă. Nu uitați de execițiile de respirație și de orice vă ajută să vă recentrați.

Bani - Dați bani pentru voi. Răsfățați-vă cu o ședință la cosmetică, la frizerie sau pregătiți o masă deosebită.

Horoscop zilnic 15 martie 2020: Balanţă (23.09 - 23.10)

Iubire - Găsiți momentul când au rămas lucruri nespuse și faceți legătura cu reproșurile din prezent.

Sănătate - Reprogramați întâlnirile cu cei pe care îi simțiți că vă consumă din energie mai mult decât doriți să oferiți.Fiți egoist.

Bani - Banii devin sursă de dispute. Pot crea dezechilibru atât acasă, cât și la locul de muncă. Nu vă vin vești bune de la muncă.

Horoscop zilnic 15 martie 2020: Scorpion (24.10 - 22.11)

Iubire - Dați dovadă de flexibilitate în organizarea programului. Dacă cei dragi vor să meargă la cumpărături, adaptați-vă.

Sănătate - Încercați diverse metode pentru a ieși din melancolie.

Bani - Evitați confruntările pe tema financiară indiferent că e vorba de o discuție despre salariu cu șeful sau despre soldul cardului în urma cumpărăturilor cu familia.

Horoscop zilnic 15 martie 2020: Săgetător (23.11 - 21.12)

Iubire - Întindeți o mână de ajutor celor care acum vă solicită, mai ales dacă e vorba de membrii familiei.

Sănătate - Vă lăsați afectat de lucrurile mărunte și sunteți indiferent la cele grave. Direcționați energia către sarcini de creativitate.

Bani - Utilizați din timp pentru a pune pe hârtie prioritățile pentru următoarea perioadă. Cereți și partenerului să facă același lucru, confruntați și combinați listele și abia apoi mergeți în oraș.

Horoscop zilnic 15 martie 2020: Capricorn (22.12 - 20.01)

Iubire - Unele lucruri e mai bine să rămână ascunse. Nu cercetați dacă ați fost rugat să vă abțineți de la curiozități legate de intimitatea cuiva din anturaj.

Sănătate - Schimbările produse în forul intern îi iau prin suprindere pe cei din jur. Evidențiați treptat modificările și aveți răbdare cu ei, dar fără a renunța la noul stil de viață.

Bani - Urmați-vă intuiția. Simțiți nevoia să cheltuiți suplimentar pe mici surprize.

Horoscop zilnic 15 martie 2020: Vărsător (21.01 -19.02)

Iubire - Sfătuiți-vă cu perechea înainte de a face cumpărături majore. O altă perspectivă și o a doua opinie vă clarifică.

Sănătate - Trăiți cu senzația că nu aveți cu cine sa vorbiți deschis despre nevoile voastre. Încercați mai multe metode de a vă exprima dorințele.

Bani -  Căutați sentimentul de securitate financiară prin achiziții de obiecte care să vă facă să vă simțiți bine.

Horoscop zilnic 15 martie 2020: Peşti (20.02 -20.03)

Iubire - Vă confruntați în public cu tipare relaționale. Discutați deschis cu prietenii despre ce anume îi sâcâie pentru a nu mai cădea în capcanele trecutului.

Sănătate - Atmosfera e liniștită, nu aveți decât să vă odihniți, să vă relaxați și să vă reîncărcați bateriile. De asemenea, preocupați-vă de look și răsfățați-vă!

Bani - Aveți intuiția de a lua decizii prompt și de a face investiții profitabile. Mergeți la cumpărături cu amicii, socializați.

Mai multe