Horoscop zilnic 17 martie: Fecioarele trebuie să îşi respecte ritmul

16 martie 2019 16:57   Horoscop
Ultima actualizare:

Citește horoscopul zilnic 16 martie, cu previziuni pentru toate semnele zodiacale, realizat de astrologul Click!, Lorina. Iată ce ți-au pregătit astrele pentru ziua de duminică, 17 martie!

Horoscop zilnic 17 martie: Berbec (21.03 - 19.04)

Iubire - Norocul vine din legăturile pe care partenerul sau prietenii le au și vă pun în contact cu persoanele potrivite pentru voi.

Sănătate - Sunteți recunoscător pentru că simțiți că ați ajuns unde doriți. Starea de bine e retrăită în interior și e mai bine să o țineți pentru voi.

Bani - Faceți cumpărăturile de pe internet. Există tendința să faceți numeroase drumuri pentru mici achiziții și să cheltuiți mai mult decât v-ați propus.

Horoscop zilnic 17 martie: Taur (20.04 - 20.05)

Iubire - Interesați-vă în jurul vostru, sfătuiți-vă cu anturajul și inițiați mici proiecte care să îmbunătățească condițiile pentru întreaga comunitate.

Sănătate - Descoperiți ce vă face vouă bine și nu vă folosiți de remedii benefice pentru grupul de prieteni .Ce a avut efecte la mai mulți cunoscuți nu înseamnă neapărat că e potrivit și pentru voi.

Bani - Cheltuielile se îndreaptă către reparații, instalare de echipamente pentru televiziune sau internet. Cercetați piața și găsiți cele mai rentabile oferte raportat la calitate.

Horoscop zilnic 17 martie: Gemeni (21.05 - 21.06)

Iubire - Aveți libertate de mișcare în ce privește relațiile. Petreceți-vă timpul liber în compania cuiva de la care să aveți ce să învățați. Investiți în socializare.

Sănătate - Folosiți cât mai puține condimente sau substanțe pentru a da gust meselor. Alegeți varianta mai puțin sărată și fără sosuri extra.

Bani - Aveți discuții cu familia pentru a planifica și stabili care sunt cele mai prudente strategii de investiți pe termenul următor. Dacă acționați rapid și unit aveți șanse de câștig.

Horoscop zilnic 17 martie: Rac (22.06- 22.07)

Iubire - Reacționați exagerat la gesturi care nu au semnificația pe care o percepeți voi. Atmosfera în casă se tensionează dacă vă vedeți doar propriile nevoi, fără a analiza și poziția partenerului.

Sănătate - Programați-vă pentru activități care să ofere răsfăț pentru simțuri indiferent că este vorba de unele locuri care presupun solitudine.

Bani - Investiția cea mai bună este cea făcută în voi. Ocupați-vă să vă notați o listă de dorințe și apoi interesați-vă de eventuale promoții.

Horoscop zilnic 17 martie: Leu (23.07- 22.08)

Iubire - Atenție la mărunțișuri. O afirmație nelacolul ei poate fi scânteia care să declanșeze butoiul cu pulbere și să răbufnească nemulțumiri mai vechi care au fost trecute cu vederea șu au rămas nerezolvate.

Sănătate - Emoțional, vă bucurați de o stare de echilibru care pare durabil. Faceți activități pentru sufletul vostru care să vă întărească senzația de armonie.

Bani - E avantajos acum să lucrați singur. În caz contrar, aflați că sunteți nevoit să împărțiți meritele și câștigurile cu întreaga echipă și cota care vă revine nu o considerați neapărat proporțională cu efortul.

Horoscop zilnic 17 martie: Fecioară (23.08 -22.09)

Iubire - Stabiliți obiectivul comun. Dacă porniți la aceeași căruță dar în direcții diferite doar pentru că ați presupus ca drumul e identic, apar certuri. Discutați.

Sănătate - Nu vă învinovățiți pentru părerea celor din jur. Dacă unele persoane critică dieta sau vă consideră dezorganizat cu sportul, e doar o opinie. Respectați-vă ritmul.

Bani - Faceți planuri pentru a vă achita datoriile la care v-ați înscris. Similar, asta presupune să faceți liste și pentru cheltuielile pe care ați putea să le eliminați.

Horoscop zilnic 17 martie: Balanţă (23.09 - 23.10)

Iubire - Nu luați acum decizii care să aibă consecințe asupra relațiilor care sunt importante pentru voi. Mai amânați până sunteți siguri de dorința reală din interior.

Sănătate - Ieșiți și faceți activități distractive pentru a vă distrage și a vă ține mintea ocupată cu lucruri care vă fac plăcere.

Bani - Realizați că influența voastră asupra celorlați este mai puternică decât ați crezut. Profitați de autoritatea conștientizată atât timp cât e în beneficiul tuturor.

Horoscop zilnic 17 martie: Scorpion (24.10 - 22.11)

Iubire - Vă agățați de partener și nevoia voastră de a fi mereu cu el pare că îl sufocă. Conștientizați motivele pentru care nu mai agreați compania celorlați prieteni.

Sănătate - Înclinați să fiți mai leneș, dar e indicat să sporiți activitatea fizică măcar cu câteva minute.

Bani - Folosiți ideile în avantajul vostru. Nu vă lăsați păcălit de scenariile negative care însoțesc fiecare soluție creativă care vă trece acum prin minte. Notați și apoi în discutați-le în cursul săptămânii cu colegii. O să rămâneți surprinși de reacțiile pozitive.

Horoscop zilnic 17 martie: Săgetător (23.11 - 21.12)

Iubire - Vă opriți și reflectați asupra direcției  în care se îndreaptă relațiile actuale, inclusiv cele de parteneriat și cele de prietenie. Simțiți nevoia de o pauză și de a avea timp pentru voi.

Sănătate - Acordați atenție sporită igienei și corpului vostru. Dacă vă ocupați de curățenie, vă ajută să vă simțiți și voi mai confortabil  și mai echilibrat.

Bani - Fiți spontan, planificați călătorii și cheltuiți ceva mai mult decât de obicei. Fiți permisiv cu hobby-urile personale și ale celorlați.

Horoscop zilnic 17 martie: Capricorn (22.12 - 20.01)

Iubire - Vă este benefic acum să introduceți perioade de timp în care să vă ocupați de hobby-uri recent descoperite unde să cunoașteți oameni noi, cu care să cultivați relații pentru a vă lărgi cercul de prieteni.

Sănătate - Alegeți să faceți mișcare preponderent în activități de grup–jogging cu prietenii, sporturi pe teren. Vă ajută, vă amuză și vă menține motivați.

Bani - Simțiți că stabilitatea vă este amenințată și că sunteți forțat să vă faceți planuri noi, de rezervă, pentru situația în care veniturile se modifică.

Horoscop zilnic 17 martie: Vărsător (21.01 -19.02)

Iubire - Puneți preț pe rutină și pe relațiile care au devenit confortabile. Fiți sinceri cu cei dragi, nu încercați să păreți că vă face plăcere o anumită activitate dacă nu e cazul.

Sănătate - Optați să vă bucurați de ritualurile zilnice în confortul căminului. Aveți libertate de a face mișcare când doriți, să vă planificați regimul și să vă bucurați de puțină relaxare.

Bani - Reconsiderați planurile financiare.Faceți noi proiecte, cercetați informațiile disponibile online și alegeți câteva instituții unde să mergeți să vă informați suplimentar.

Horoscop zilnic 17 martie: Peşti (20.02 - 20.03)

Iubire - Aveți nevoie de timp și cu prietenii nu doar cu partenerul. Fiți diplomat când vă exprimați opțiunea.

Sănătate - Luați propriile decizii. Dacă ceva nu vă face bine, nu continuați doar pentru că prietenii vă spun că remediul e ideal.

Bani - Cheltuiți pentru a vă reîncărca bateriile. Banii se duc către activități de relaxare și distracție alături de cei dragi. Vreți să nu vă faceți griji pentru portmoneu.

Mai multe