Horoscop zilnic 17 noiembrie: Racii recurg la şantajul emoţional

16 noiembrie 2017 17:09   Horoscop
Ultima actualizare:

Citeşte horoscopul zilnic 17 noiembrie, realizat de astrologul Click!, Minerva.

Horoscop zilnic 17 noiembrie: Berbec (21.03 -19.04)

Iubire: nu se pune problema, armonia din relația lor este de netulburat.Sănătate: nu se pune problema unor tulburări fiziologice, mai de grabă o atenţionare la ceea ce mănâncă pe acolo pe unde umblă ştiut fiind că organismul lor va reacţiona în consecinţă.Bani: fac o serie de preparative pentru a înnoi ceva în casă, poate fi vorba de un bun electrocasnic mare gen frigider, cuptor cu microunde, plită cu inducție ș.a.

Horoscop zilnic 17 noiembrie: Taur (20.04 - 20.05)

Iubire: au foarte mult de lucru, asta nu înseamnă că nu știu să fie atenți și cu cei pe care îi iubesc.Sănătate: le-aş sugera doamnelor să aibă grijă cu sinuzita – aerul condiţionat din maşină şi tuturor la tractul uro genital, adică tot la răceli!Bani: se gândesc cum să pună în practică o formulă financiară care să îi aducă cu un pas înaintea celorlalţi. Cu toate acestea nu se pot plânge că nu au bani!

Horoscop zilnic 17 noiembrie: Gemeni (21.05 - 21.06)

Iubire: îi va bucura reuşita unui copil sau dacă sunt singuri, vor rămâne surprinși cum atrag atenția asupra lor, au un magnetism electrizant.Sănătate: astăzi nu  se pot plânge de asemenea probleme dar dacă au vreo discuție cu unul din părinți, atunci ea se va reflecta la nivelul șoldurilor, mai ales.

Bani: să analizeze, aşa cum le este felul, să caute, să compare şi să sintetizeze probabilităţile pentru că nu se știe de unde ar putea sări iepurele

Horoscop zilnic 17 noiembrie: Rac (22.06- 22.07)

Iubire: Când este vorba de iubit au o strategie diabolică în a-şi acoperi urmele, chiar dacă trebuie să recurgă la şantajul emoţional.Sănătate: atenţie la infectiile de la nivelul vezicii urinare.     Bani: cineva din familie le dă o veste vizând obţinerea unui act de proprietate sau rezolvarea actelor în ce priveşte o tranzacţie imobiliară ori a unui teren ceea ce îi aduce în al 9-lea cer.

Horoscop zilnic 17 noiembrie: Leu (23.07- 22.08)

Iubire: realitatea unor lucruri care se petrec în apropierea lor îi face să îşi schimbe părerea despre dragoste. Sper că în bine.Sănătate: vizează în continuare, rinichii şi ficatul, seara sunt posibile stări de migrenă.

Bani: un mic succes financiar de pe urma priceperii şi a ingeniozității puse la bătaie.

Horoscop zilnic 17 noiembrie: Fecioară (23.08 -22.09)

Iubire: se vor pomeni vorbind despre seri sub clar de lună şi despre iubire așa tam – nisam semn că se petrece ceva cu ei.Sănătate: ceva mai multă atenție deoarece oboseala prelungită poate ascunde varii probleme, îndeobște cele hormonale.Bani: încep să se adune în pușculiță spre fericirea lor.

Horoscop zilnic 17 noiembrie: Balanţă (23.09 - 23.10)

Iubire: micile minciuni care cred ei că sunt inerente, de fapt, sunt obişnuinţă, lucru care astăzi l-ar putea deranja pe partenerSănătate: vârstnicii să fie atenţi la imunitate, mai ales femeile, ceilalți s-ar putea confrunta cu forme ușoare de răceală.Bani: spre prânz ar putea recupera niște bani, totul este să știe să-și țină gura!

Horoscop zilnic 17 noiembrie: Scorpion (24.10 - 22.11)

Iubire: în sfârşit linişte şi echilibru, viaţa li se pare mai frumoasă şi că merită trăită, așa că femeile vor fi cele cu iniţiativa!Sănătate: stau mai bine decât ieri, asta nu înseamnă că musai trebuie să facă excese.Bani: soluţiile găsite i-ar putea uimi chiar şi pe inventivii Gemeni ori pe originalii Vărsători.

Horoscop zilnic 17 noiembrie: Săgetător (23.11 - 21.12)

Iubire: pentru aceşti nativi pot spune că începe ruleta norocului. Indiferent de numărul unde se va opri bila va fi cu noroc.Sănătate: posibil să resimtă oboseala de peste săptămână şi atunci le sugerez odihnă şi relaxare.Bani: cineva îi lasă fără o sumă de bani și nu știu de unde să o apuce.

Horoscop zilnic 17 noiembrie: Capricorn (22.12 - 20.01)

Iubire: sunt decise mai mult ca niciodată să facă curăţenie în ograda sentimentală şi am puitea asista la separări răsunătoare.Sănătate: lăsând ipohondria deoparte, răcelile sunt în floare ca şi căderile imunitare, aşa că să consume cât mai multe fructe şi legume proaspete.Bani: găsesc soluții! Se eliberează de ceea cee este vechi şi se întorc spre nou şi creativitate iar banii vor începe să vină.

Horoscop zilnic 17 noiembrie: Vărsător (21.01 -19.02)

Iubire: nu pot pricepe că nu poţi avea mereu ultimul cuvânt, motiv pentru care cei tineri ar putea petrece week-end-ul singuri!Sănătate: problemele lor se vă la nivelul pielii, deci mare grijă la o posibilă dermatită alergică.Bani: dividende pentru ceva de la care îşi luaseră gândul și se apucă de făcut planuri!

Horoscop zilnic 17 noiembrie: Peşti (20.02 - 20.03)

Iubire: caută soluții să își salveze mariajul sau relația, culmea este, că spre seară o vor găsi și vor purcede la...făptuit!Sănătate: ar putea să-şi trăiască sexualitatea aşa cum nici nu au visat.Bani: ei primesc, sub forma de doanţie sau de concesiune, o casă, un teren, un bun la care nici nu se gândeau.

Mai multe