Horoscop zilnic 19 octombrie 2020: Scorpionii visează cu ochii deschiși

18 octombrie 2020 18:40   Horoscop
Ultima actualizare:

Citește horoscopul zilnic din 19 octombrie, cu previziuni pentru toate semnele zodiacale, realizat de astrologul Click!, Lorina. Iată ce ți-au pregătit astrele în horoscopul zilei de luni, 19 octombrie 2020!

Horoscop zilnic 19 octombrie 2020: Berbec (21.03 - 19.04)

Iubire - Sursele de distracție vă atrag ca un magnet. Urmăriți ultimele noutăți apărute și sunteți prezent la inaugurare.Sănătate - Autoindulgența vă costă. Prea multe pofte, prea multă mâncare vă provoacă neplăceri.Bani - Apărați-vă pe toate fronturile. Dacă simțiți că sunteți nejustificat ignorat, fie ca expertiză la proiecte, fie la bani, luați atitudine.

Horoscop zilnic 19 octombrie 2020: Taur (20.04 - 20.05)

Iubire - Gândul la părerea și criticile posibile ale celorlați vă stau în calea realizării unor vise interioare.Sănătate - Activitățile fizice mai în forță vă sunt benefice. Descărcați din tensiuni.Bani - Aplicați regulile celor din jur. Nu negociați, colaborați la munca de echipă și gândiți în perspectivă.

Horoscop zilnic 19 octombrie 2020: Gemeni (21.05 - 21.06)

Iubire - Sunteți invitat la evenimente sociale online, fie cu tematică atipică, fie cu invitați extravaganți.Sănătate - Gândirea rațională ia o pauză. Sunteți emotiv, irascibil și nu știți exact ce vă deranjează.Bani - Vă atrag atenția brusc anumite obiecte și vă permiteți luxul de a vi le achiziționa fără remușcări.

Horoscop zilnic 19 octombrie 2020: Rac (22.06- 22.07)

Iubire - Idealizarea unor prieteni vă decepționează în momentul în care vedeți adevărata față a oamenilor.Sănătate - Vitalitatea ia avânt. Vă simțiți bine și faceți mai mult decât ați planificat inițial.Bani - Vă plătiți din datorii și respirați ușurat. Situația financiară se va echilibra ușor-ușor. Mai aveți răbdare!

Horoscop zilnic 19 octombrie 2020: Leu (23.07- 22.08)

Iubire - Aveți liber la distracție. E bine să fiți cu măsură la cuvinte. Cineva din anturaj vă deranjează prin comportament.Sănătate - Nu amânați la nesfârșit rutina de mișcare. Fiți mai perseverent. Cât de puțin sport e mai bun decât nimic.Bani - Vă impuneți punctul de vedere la orice cheltuială și cei dragi se simt cam iritați. Fiți mai rezervat.

Horoscop zilnic 19 octombrie 2020: Fecioară (23.08-22.09)

Iubire - Sunteți suspicios și deveniți iritabil. Alegeți să discutați deschis cu partenerul și să abordați îngrijorarea.Sănătate - Blocajele emoționale vă determină să calcați strâmb cu regimul. Căutați să vă relaxați și descărcați-vă la prieteni.Bani - Vă simțiți presat să cheltuiți sau să contribuiți la ceva ce considerați inutil dar important pentru alții. Faceți compromisuri

Horoscop zilnic 19 octombrie 2020: Balanţă (23.09 -23.10)

Iubire - Controlați discuțiile. Pot divaga, cuvintele pot greși ținta și să apară conflicte din senin.Sănătate - Ieșiți în oraș, răsfățați-vă și construiți motivația pentru a vă păstra echilibrul emoțional și fizic.Bani - Fiți diplomat. Contribuția vă este recunoscută, dar recompensa financiară este încă sub semnul întrebării.

Horoscop zilnic 19 octombrie 2020: Scorpion (24.10 - 22.11)

Iubire - Visați cu ochii deschiși și nu vă mai concentrați la muncă. Invitați persoana respectivă în oraș.Sănătate - Dacă sunteți în formă, îi puteți ajuta optim și pe cei din jur. Mențineți rutina de mișcare.Bani - Stabilitatea financiară vă îngrijorează. Vă doriți mai mult dar exagerați cu temerile și grijile. Deocamdată, aveți cât e necesar.

Horoscop zilnic 19 octombrie 2020: Săgetător (23.11 - 21.12)

Iubire - Se poate reaprinde o pasiune mai veche. Dacă aţi lăsat lucrurile neterminate, e bine să rememoraţi de ce aţi plecat din relaţie.Sănătate - Ordonaţi haosul. Nu lăsaţi pe ceilalţi să vă aglomereze programul şi să vă distragă. Păstraţi regimul.Bani - Faceţi organizare de ansamblu. Nu mergeţi la cumpărături acum. Sunteţi mână largă.

Horoscop zilnic 19 octombrie 2020: Capricorn (22.12 - 20.01)

Iubire - Banii celuilalt devin subiect de discuţie. Atitudinea trebuie să fie de conciliere de ambele părţi.Sănătate - E posibil ca unele afecţiuni ascunse să vă streseze. Simţiţi că ceva e în neregulă dar e mai greu de diagnosticat.Bani - Cereţi sprijin dar argumentaţi şi fiţi pregătit să arătaţi chitanţele finale. Nu vă bazați doar pe cereri verbale.

Horoscop zilnic 19 octombrie 2020: Vărsător (21.01 -19.02)

Iubire - Prietenii au nevoie de înţelegere şi discreţie. Dedicaţi-le timp şi nu judecaţi.Sănătate - Relaxaţi-vă. E important să vă menţineţi în formă pentru a duce la bun sfârşit efortul cotidian.Bani - Vi se pot întinde capcane şi din alergătura după promoţii vă puteţi trezi cu produse inutilizabile.

Horoscop zilnic 19 octombrie 2020: Peşti (20.02 -20.03)

Iubire - Rectificaţi. Fie aduceţi în discuţie erorile de interpretare şi lămuriţi-le, fie fiţi direct şi abordaţi nemulţumirile nediscutate.Sănătate - Sunteţi confuz. Aveţi nevoie de analize mai specifice pentru a şti exact cu ce aveţi să vă confruntaţi.Bani - Puteţi obţine inversul a ce aţi planificat. Fiţi mai meticulos, mai scrupulos pentru a impresiona persoane cu autoritate.

Mai multe