Horoscop zilnic 20 iulie 2021: Balanțele sunt irascibile

19 iulie 2021 19:19   Horoscop
Ultima actualizare:

Citește horoscopul zilnic 20 iulie 2021, cu previziuni pentru toate semnele zodiacale, realizat de astrologul Click!, Lorina. Iată ce ți-au pregătit astrele pentru ziua de marți, 20 iulie.

Horoscop zilnic 20 iulie 2021: Berbec (21.03 - 19.04)

Iubire - Implicați-vă partenerul într-un mic proces de înfrumusețare a căminului. Timpul petrecut în doi e benefic.Sănătate - Hobby-urile sunt cele mai bune pentru a vă crește starea de bine. Înconjurați-vă de lucruri plăcute ochiului.Bani - Sunteți perfecționist dar cereți prea mult de la colegi. Fiți îngăduitori și doar reamintiți-le termenul limită.

Iubire - Musafirii pot fi cu ușurință copleșiți de prea multe alegeri. Planificați o seară simplă cu meniu clasic.Sănătate - Tratamentul naturist este îndelungat dar nu e o perioadă nerezonabilă având în vedere că e non invaziv.Bani - Nivelul de responsabilitate este mai ridicat decât în mod normal. Organizați timpul să bifați majoritatea sarcinilor.

Horoscop zilnic 20 iulie 2021: Gemeni (21.05 - 21.06)

Iubire - Ascundeți deliberat unele informații. Nu le menționați pentru că vă gândiți că ar descuraja inițiativa celuilalt.Sănătate - Un tratament medicamentos corect implică și ajustări ale dietei. Acceptați mici schimbări o perioadă.Bani - Puteți uita unde umblați cu cardul și să îl pierdeți. Fiți mai atent sau nu îl purtați cu voi.

Horoscop zilnic 20 iulie 2021: Rac (22.06- 22.07)

Iubire - Căutați o gamă nouă de activități de relaxare mai potrivite statutului social actual. Sfătuiți-vă cu prietenii.Sănătate - Supravegheați tensiunea. Dacă apar simptome neplăcute, luați o pauză și odihniți-vă.Bani - Urmați metoda standard de îndeplinire a sarcinilor profesionale. Abaterile aduc haos inutil și rămâneți în urmă cu toate.

Horoscop zilnic 20 iulie 2021: Leu (23.07 - 22.08)

Iubire - Revin oameni din trecut care acum prin experiența acumulată devin reale surse de inspirație.Sănătate - Nu e nevoie de transformări radicale, ci de pași mici care să devină ceva confortabil în timp.Bani - Sunteți eficient, organizat și tăiați ușor de pe listă cheltuielile inutile sau pentru mofturi superficiale.

Horoscop zilnic 20 iulie 2021: Fecioară (23.08 -22.09)

Iubire - Nu uitați nimic.Vă aduceți aminte nemulțumiri trecute și le folosiți drept arme în discuțiile cu familia. Fiți mai iertător.Sănătate - Totul e legat de sistemul digestiv. Verificați localurile unde mâncați și nu vă suprasolicitați fizic.Bani - Vă preocupați de cămin. Apar tensiuni de la sumele de bani necesare și e indicat să puneți pe hârtie.

Horoscop zilnic 20 iulie 2021: Balanţă (23.09 - 23.10)

Iubire - Intensitatea emoțională e ridicată. Nu aveți răbdare, nu îi înțelegeți pe cei din jur și acționați cam egoist.Sănătate - Căutați analogul substanțelor chimice din medicamente în ceaiuri sau legume. Alegeți calea holistică.Bani - Calitatea vieții devine subiect de discuție în casă. Pentru rearmonizare e nevoie să intrați în economii.

Horoscop zilnic 20 iulie 2021: Scorpion (24.10 - 22.11)

Iubire - Vă confruntați cu puterea unor bârfe. Vă afectează persoane din trecut care judecă situații din prezent. Fiți calm.Sănătate - Nu vă consumați energia pentru alții. Faceți exerciții de respirație și rămâneți centrat pe treaburile care vă privesc direct.Bani - Mergeți cu partenerul la cumpărături pentru casă. Evitați discuții inutile.

Horoscop zilnic 20 iulie 2021: Săgetător (23.11 - 21.12)

Iubire - Cresc speranțele față de anumite persoane și vă pierdeți încrederea în altele. Senzația de carusel predomină.Sănătate - Nu vă lăsați intimidat că nu procedați la fel ca anturajul pentru a vă menține în formă.Bani - Popularitatea e în creștere. Primiți cereri profitabile de la cei care au nevoie de serviciile voastre.

Horoscop zilnic 20 iulie 2021: Capricorn (22.12 - 20.01) 

Iubire - Eliberați-vă de responsabilitățile care nu sunt ale voastre. Discutați rolul fiecăruia din familie și atribuțiile individuale.Sănătate - Sunteți agitat, nu vă puteți focusa sau organiza eficient. Luați pauze și puneți-vă gândurile în ordine.Bani - Citiți, upgradați stilul de muncă pentru a vă crește productivitatea. Faceți schimbări pentru a vă păstra veniturile.

Horoscop zilnic 20 iulie 2021: Vărsător (21.01 -19.02)

Iubire - Socializați și în afara serviciului. Discuțiile cu prietenii au impact pozitiv asupra stării de spirit.Sănătate - Ameliorați starea de spirit mai melancolică prin practicarea unor activități fizice preferate.Bani - Aveți oportunitatea de a învăța de la predecesori care revin temporar pe scena profesională.

Horoscop zilnic 20 iulie 2021: Peşti (20.02 - 20.03)

Iubire - Nu prea puteți discuta rațional. Sunteți subiectiv, sâcâit și vedeți doar bârna din ochiul altuia.Sănătate - Fiți creativ. Ieșiți cu copiii, jucați sporturi pe care nu le-ați mai jucat sau lăsați-vă atras în activitățile celor mai mici.Bani - Primiți mici recompense care vă dau speranță dar rămâneți în stare de expectativă.

Mai multe