Horoscop zilnic 22 mai 2021: Racii își fac griji pentru situația financiară

21 mai 2021 22:44   Horoscop
Ultima actualizare:

Citește horoscopul zilnic 22 mai 2021, cu previziuni pentru toate semnele zodiacale, realizat de astrologul Click!, Lorina. Iată ce ți-au pregătit astrele pentru ziua de sâmbătă, 22 mai!

Horoscop zilnic 22 mai 2021: Berbec (21.03 - 19.04)

Iubire - Planul social e activ, vă faceți cunoștințe noi, comunicarea e o provocare binevenită și care vă stimulează.Sănătate - Vă preocupă planul senzualității și căutați să vă faceți cât mai atrăgător. Mergeți la salon sau la un masaj de relaxare.Bani - Munciți din greu, lăsați sentimentele deoparte și vă concentrați pe sarcinile de îndeplinit, căci puteți fi în întârziere.

Horoscop zilnic 22 mai 2021: Taur (20.04 - 20.05)

Iubire - Vă agățați de cei apropiați, nu sunteți flexibil: iar dispoziția nu e una foarte empatică. Mai bine stați în intimitate.Sănătate - Doriți calm, stabilizarea emoțiilor. Mergeți în parc, stați desculți pe iarbă,împământați-vă.Bani - Vedeți care activități trecute au adus pierderi materiale și ce aveți acum de evitat. Nu e cazul să comiteți erori la nesfârșit.

Horoscop zilnic 22 mai 2021: Gemeni (21.05 - 21.06)

Iubire - Nu sunteți foarte aventuros, îi preferați alături pe cei dragi și evitați obligațiile sociale.Sănătate - Interesele capătă contur dar vin informații din domenii diverse. Luați lucrurile pe rând pentru că nu puteți face schimbări mari deodată.Bani - Sunteți receptiv la critici și la aprecieri pe care le acceptați obiectiv și detașat. Nu vă pierdeți interesul din vedere.

Iubire - Resimțiți nevoia să vă impuneți voința asupra celorlalți și aveți parte de rezistență. Fiți practic și nu depășiți limitele.Sănătate - Vă face plăcere mai mult să vorbiți decât să faceți. Discutați, schimbați idei dar uitați să aplicați.Bani - Vă faceți griji pentru situația financiară și deveniți econom până la zgârcenie.

Horoscop zilnic 22 mai 2021: Leu (23.07 - 22.08)

Iubire - Pentru cupluri, e momentul de a trece la următorul nivel, clar mai avansat.Sănătate - Căutați moduri de a îmbunătăți condiția fizică prin modul de a mânca. Sănătatea în ansamblu vă preocupă.Bani - Sunteți competitiv, colegii nu țin pasul cu voi. Atenție să nu călcați pe cadavre! Fiți fair-play în competiții.

Horoscop zilnic 22 mai 2021: Fecioară (23.08 -22.09)

Iubire - Speculați noile relații și vă rezolvați unele probleme prin comunicarea nevoilor. Cei din jur vă ajută.Sănătate - Nu vă faceți programul de sport după prieteni. Adaptați-vă și nu renunțați la ale voastre.Bani - Bani sunt câțiva și e bine să îi cheltuiți pe nevoile personale. Nu împrumutați prietenii.

Horoscop zilnic 22 mai 2021: Balanţă (23.09 - 23.10)

Iubire - Situațiile tensionate se aplanează mai ușor acum dacă alegeți să strecurați în discuții amintiri ale momentelor frumoase petrecute împreună.

Sănătate - Vreți să tratați mai multe simptome simultan, cu un singur tratament. Remediul universal nu există și totul trebuie abordat holistic.Bani - Vă răzgândiți legat de modul de abordare a unor proiecte și asta cam deranjează colegii.

Horoscop zilnic 22 mai 2021: Scorpion (24.10 - 22.11)

Iubire - Atenție la reproșurile venite din partea părinților față de viață. Important e să fiți mulțumit.Sănătate - Cauza emoțională ascunsă a simptomelor resimțite e importantă de găsit. Asta pentru a afla cu ce vă confruntați de fapt.Bani - Timpul costă bani. Puneți preț pe el și nu îl irosiți cu persoane de la care nu rămâneți cu nimic.

Horoscop zilnic 22 mai 2021: Săgetător (23.11 - 21.12)

Iubire - Alegeți să petreceți timpul liber alături de persoane experimentate, trecute prin viață.Sănătate - Totul este în echilibru. Rămâne la latitudinea voastră să apreciați momentul prezent și să vă bucurați că aveți parte de el.Bani - Reapar persoane cărora le datorați bani. E momentul să începeți să returnați parțial din sumă.

Horoscop zilnic 22 mai 2021: Capricorn (22.12 - 20.01) 

Iubire - Cei din jur au acces la o altă față a personalității voastre, una jucăușă, relaxată, copilăroasă.Sănătate - Nu vă puteți relaxa, agitația interioară se liniștește doar prin activitate fizică mai intensă.

Bani - Totul vine la dublu și aprecierile și criticile. Fiți pregătit să primiți din ambele variante.

Horoscop zilnic 22 mai 2021: Vărsător (21.01 -19.02)

Iubire - Trimiteți mesaje scurte și e nevoie apoi să dați explicații lungi. Fiți conciși și clari.Sănătate - Starea fizică permite să faceți față ritmului haotic al zilei. Planificați mai multe sarcini.Bani - Nu aveți răbdare să duceți sarcinile până la capăt. Faceți esențialul și delegați detaliile de final.

Horoscop zilnic 22 mai 2021: Peşti (20.02 - 20.03)

Iubire - Totul ține de echilibru și de autocontrol. Nu vă descărcați de stres pe persoana care vă apare prima în cale.Sănătate - Întâmpinați risc de accidente casnice. Fiți atent la obiectele de uz cotidian.Bani - Partenerul e cel care oferă suportul financiar. Acceptați, lăsând orgoliul la spate.

Mai multe