Horoscop zilnic 24 mai 2021: Gemenii comunică deschis cu cei din jur

23 mai 2021 22:03   Horoscop
Ultima actualizare:

Citește horoscopul zilnic 24 mai 2021, cu previziuni pentru toate semnele zodiacale, realizat de astrologul Click!, Lorina. Iată ce ți-au pregătit astrele pentru ziua de luni, 24 mai!

Horoscop zilnic 24 mai 2021: Berbec (21.03 - 19.04)

Iubire - E important să simțiți că trăiți pe picior mare cum se spune. Optați pentru o ieșire la o terasă de lux.Sănătate - Aveți nevoie să vă consumați energia. Mergeți cu bicicleta, faceți mișcare în aer liber.Bani - Reacționați emoțional. Abordați sarcinile profesionale rațional

Horoscop zilnic 24 mai 2021: Taur (20.04 - 20.05)

Iubire - Tot ce ține de plăcere vă atrage. E vorba de a vă încânta cu toate cele cinci simțuri.Sănătate - Vă luați la ceartă cu cei care vă spun acum că nu puteți sau că e prea mult pentru limitele voastre. Refuzați orice barieră.Bani - Lucrați la proiecte de grup, care să vă dea ocazia să vedeți și alte metode de lucru și abordare.

Horoscop zilnic 24 mai 2021: Gemeni (21.05 - 21.06)

Iubire - Stabiliți limitele zonei de confort. Dacă vă deranjează ceva la cei din jur,vorbiți deschis.Sănătate - Găsiți metode de relaxare completă, apreciați alimentele de sezon și cât mai naturale.Bani - Cheltuiți bani mai curând pe dorințe personale de moment decât pe lucruri practice.

Horoscop zilnic 24 mai 2021: Rac (22.06- 22.07)

Iubire - Socializați, acceptați că prietenii prietenilor pot deveni o prezență importantă și în viața voastră.Sănătate - Alegeți alimente care să vă ajute metabolismul. Problemele digestive sunt posibile.Bani - Deschiderea față de colegii mai tineri vă oferă șansa să vedeți un alt mod de lucru,poate chiar mai eficient. Ajustați-vă.

Horoscop zilnic 24 mai 2021: Leu (23.07 - 22.08)

Iubire - Nu luați lucrurile exagerat de serios. O glumă sau o activitate distractivă face bine întregului grup de prieteni.Sănătate - Ritmul cotidian e unul grăbit, care aduce ceva confuzie și dezorganizare. Liniștiți-vă mintea.Bani - Vreți să faceți mai multe sarcini odată și riscați să nu terminați la timp nici una. Fiți organizat.

Horoscop zilnic 24 mai 2021: Fecioară (23.08 -22.09)

Iubire - Vi se cere să stați peste orele de lucru, pentru a vă ocupa de mici detalii. Adaptați-vă programul social.Sănătate - Diversificați  unele lucruri dar nu faceți combinații alimentare care știți că nu vă fac bine.Bani - Faceți față multitudinilor de sarcini care vi se cer. Jonglați printre treburile curente cu solicitări de ultim moment.

Horocop zilnic 24 mai 2021: Balanţă (23.09 - 23.10)

Iubire - Îi sunați pe prietenii care au bagajul mereu pregătit. Doriți să evadați din rutina cotidiană a orașului.Sănătate - Experimentarea cu stilul personal de a vă îmbrăca sau aranja vă motivează suficient pentru a vă ridica dispoziția la cote acceptabile.Bani - Securitatea financiară vă provoacă tensiuni pentru că trăiți cu frica de a cheltui economiile pe idei irealiste ale unui membru de familie.

Horocop zilnic 24 mai 2021: Scorpion (24.10 - 22.11)

Iubire - Simțul umorului, chiar și cel negru, e apreciat de prieteni pentru că rezonează cu starea de oboseală de după muncă a grupului.Sănătate - Faceți lucruri pentru voi și, odată ce vă regăsiți zâmbetul, se reglează și starea de tensiune resimțită.Bani - Scoateți membrii familiei în oraș, la un eveniment de familie plătit de voi. Vă vor fi recunoscători.

Horoscop zilnic 24 mai 2021: Săgetător (23.11 - 21.12)

Iubire - Se încheie relațiile care erau tensionate, dar la modul firesc. Practic, intervin situații care nu sunt controlate de voi.Sănătate - Faceți planuri pentru programul fizic de urmat și implicați și alte persoane. Motivația va fi mai puternică.Bani - Aveți voința să schimbați tiparul de acțiune și să urmați regulile noi impuse de șefi fără să vă certați.

Horoscop zilnic 24 mai 2021: Capricorn (22.12 - 20.01) 

Iubire - Arătați sensibilitate față de sentimentele și stările celorlalți și aveți tendința să ajutați cu tot ce puteți pe cei în nevoie.Sănătate - Doriți să restabiliți ordinea. Lucrurile au scăpat de sub control. Programul fizic și regimul au fost date peste cap.Bani - Vă vin idei originale și neobișnuite pentru a face bani. Totul stă în curajul și deschiderea voastră.

Horoscop zilnic 24 mai 2021: Vărsător (21.01 -19.02)

Iubire - Comunicarea este cheia. Dar optați pentru sistemul constructiv al criticii, urmat de ascultarea interlocutorului.Sănătate - Curiozitatea vă aduce probleme. Nu tot ce e bun pentru altul este indicat și pentru voi.Bani - Fiți circumspect în fața noilor colegi care au tendința să își asume prea multe sarcini doar pentru a impresiona.

Horoscop zilnic 24 mai 2021: Peşti (20.02 - 20.03)

Iubire - Vi s-a dat un ultimatum și e nevoie să vedeți dacă relația e una pentru care merită să luptați sau să încheiați amiabil lucrurile.Sănătate - Comunicați ce vă deranjează. Acumularea de emoții duce la blocaj și la enervare.Bani - Cereți să participați la specializări, chiar în deplasare. Superiorii vor fi impresionați de motivația de a învăța.

Mai multe