Horoscop zilnic 25 februarie 2021: Peștii caută împăcarea cu cei cu care s-au certat

24 februarie 2021 16:08   Horoscop
Ultima actualizare:

Citește horoscopul zilnic 25 februarie 2021, cu previziuni pentru toate semnele zodiacale, realizat de astrologul Click!, Lorina. Iată ce ți-au pregătit astrele pentru ziua de joi, 25 februarie 2021!

Horoscop zilnic 25 februarie 2021: Berbec (21.03 - 19.04)

Iubire - Doriți intimitate și să petreceți timp cu partenerul. Anunțați-l de planuri și organizați o seară romantică.Sănătate - Complexitatea planului terapeutic și inconstanța vă fac să renunțați înainte de a vedea dacă apar schimbări.Bani - Mergeți la salon pentru un nou stil de coafură sau luați în considerare un upgrade la garderobă.

Horoscop zilnic 25 februarie 2021: Taur (20.04 - 20.05)

Iubire - Ieșiți în societate cu inima și mintea deschise. Cunoașteți oameni noi și cu perspectivă interesantă.Sănătate - Chiar dacă obiectivul a fost atins și aveți greutatea sau starea dorită, nu înseamnă să reveniți la vechi obiceiuri. Nici măcar pentru o zi.Bani - Vă concentrați pe detalii nesemnificative și ratați deadline-ul. Renunțați la perfecționism.

Horoscop zilnic 25 februarie 2021: Gemeni (21.05 - 21.06)

Iubire - Rezervați-vă bilete pentru excursia mult visată de la vară. Organizați planul pentru o minivacanță.Sănătate - E obositor să faceți același lucru mereu. Variați exercițiile fizice și persoanele cu care colaborați terapeutic.Bani - Primiți bani de la distanță, fie de la rude aflate în străinătate, fie din colaborări profesionale online.

Horoscop zilnic 25 februarie 2021: Rac (22.06- 22.07)

Iubire - Găsiți o modalitate de a ierta prietenii care considerați că v-au greșit sau răciți relațiile.Sănătate - Sunteți sensibil. Evitați expunerea la frig!Bani - Entuziasmul vă face să vă cumpărați încă o pereche de haine identice cu ceaveați deja, doar pentru că sunt la reduceri.

Horoscop zilnic 25 februarie 2021: Leu (23.07- 22.08)

Iubire - Luați apărarea celor din familie. Dacă cineva drag are un conflict, fiți uniți și treceți peste propriile diferende.Sănătate - Cereți și acceptați suport de la cei dragi. E rândul lor să vă asigure un umăr pe care să vă sprijiniți.Bani - Ochiul e setat pentru a prinde reducerile cele mai potrivite pentru stilul vostru. Nu uitați cardul!

Horoscop zilnic 25 februarie 2021: Fecioară (23.08 -22.09)

Iubire - Faceți-vă noi relații și schimbați perspectiva.Sănătate - Un stil de a mânca sănătos nu înseamnă să vă abțineți mereu. Investiți timp pentru un workshop online de nutriție.Bani - Împărțiți sarcinile mari în pași mărunți. Aveți disciplină și organizați-vă singur treaba.

Horoscop zilnic 25 februarie 2021: Balanţă (23.09 - 23.10)

Iubire - Sunteți meditativ, preferați să mergeți direct acasă și să vă încărcați în liniștea propriului cămin.Sănătate - Melancolia dă târcoale și considerați că remediul este să apelați la un pahar în plus. Nu depășiți măsura.Bani - Aveți inspirație și faceți alegerile potrivite la lucrurile achiziționate și la investiții.

Horoscop zilnic 25 februarie 2021: Scorpion (24.10 - 22.11)

Iubire - Dacă doriți să aflați adevărul, puneți întrebări, dar fiți pregătit și pentru lucruri mai puțin plăcute.Sănătate - Vă arătați deschis și ascultați ce au de spus alții despre sănătate. Informațiile sunt generale, dar vă interesează.Bani - Abordați lucrurile din perspectiva mai mistică. Încrederea și puțină rugăciune nu strică în momentele mai tensionate.

Horoscop zilnic 25 februarie 2021: Săgetător (23.11 - 21.12)

Iubire - Nu vă lăsați prins în lupte de putere între prieteni. Ascultați ambele variante, dar nu luați partea nimănui.Sănătate - Călătoriți, plimbați-vă în natură și eliberați-vă de grijile cotidiene cât mai mult.Bani - Întindeți mâna colegilor care s-au împotmolit în sarcini la care sunteți mai experimentat.

Horoscop zilnic 25 februarie 2021: Capricorn (22.12 - 20.01)

Iubire - Înscrieți-vă la o acțiune de voluntariat și implicați prietenii mai pozitivi. Ajutați.Sănătate - Începeți un jurnal și notați gândurile. Ele sunt cele care creează realitatea și simptomele deranjante.Bani - Intuiția vă ajută să vedeți detalii ascunse care pot avea consecințe neplăcute. Colegii vă rămân îndatorați.

Horoscop zilnic 25 februarie 2021: Vărsător (21.01 -19.02)

Iubire - Prietenii prietenilor sunt noii voștri prieteni. E o posibilitate care vă aduce multă lume în jur și e important să faceți o selecție.Sănătate - Când ajutați pe altul, există sentimentul de mulțumire care vă face să treceți mai ușor peste micile iritări apărute.Bani - Nu mergeți la superiori imediat ce ați sesizat anumite nereguli. Atrageți atenția persoanelor în cauză.

Horoscop zilnic 25 februarie 2021: Peşti (20.02 - 20.03)

Iubire - Treceți ușor peste situațiile unde au fost resentimente și vă împăcați cu persoane de care v-ați îndepărtat.Sănătate - Înțelegeți imediat emoțiile care au dus la încărcarea atmosferei și alegeți să discutați pentru a lămuri și detensiona dispoziția.Bani - Vi se pare dificil să vă confruntați cu aspectele pragmatice și e mai potrivit să folosiți imaginația în scopuri creative și aplicabile la muncă.

Mai multe