Horoscop zilnic 25 iunie 2021: Vărsătorii planifică escapadele din weekend

24 iunie 2021 15:55   Horoscop
Ultima actualizare:

Citește horoscopul zilnic 25 iunie 2021, cu previziuni pentru toate semnele zodiacale, realizat de astrologul Click!, Lorina. Iată ce ți-au pregătit astrele pentru ziua de vineri, 25 iunie!

Horoscop zilnic 25 iunie 2021: Berbec (21.03 - 19.04)

Iubire - Cei din jur contribuie la starea de bine, dar nu sunt responsabili pentru ea. Ocupați-vă de hobby-uri.Sănătate - Ieșiți din zona de confort forțat. Vi se modifică tratamentul ori vi se impun restricții fizice sau alimentare.Bani - Depășiți bariere și câștigați asociați. Ideile sunt atrăgătoare dar verificați istoricul noilor colaboratori.

Horoscop zilnic 25 iunie 2021: Taur (20.04 - 20.05)

Iubire - Totul e negociabil și rezolvabil. Dacă cineva din familie e mai morocănos, arătați înțelegere și adaptare.Sănătate - Nu presupuneți că totul se rezolvă cu câteva zile de dietă. Faceți schimbări mai mici, dar fiți constant.Bani - Aveți oportunități de creștere financiară dacă sunteți pe fază. Socializați strategic și fiți vigilent.

Horoscop zilnic 25 iunie 2021: Gemeni (21.05 - 21.06)

Iubire - Trecutul vă oferă argumente pentru a discuta nemulțumirile legate de comportamente deranjante care se repetă.Sănătate - Schimbați strategia chiar dacă îi contrariați pe ceilalți. Comandați mâncare vegană sau ceva diferit.Bani - Priviți înainte. Achiziționați bunuri de ultimă generație. Nu înlocuiți ceva vechi cu modele clasice.

Horoscop zilnic 25 iunie 2021: Rac (22.06- 22.07)

Iubire - Reconectați-vă cu persoane cu care nu ați mai ținut legătura dar v-au rămas dragi. Înconjurați-vă de oameni plăcuți.Sănătate - Invitați partenerul și relaxați-vă împreună vizionând un film bun. E benefic și pentru relație și pentru sănătate.Bani - Nu vă sacrificați propriile nevoi pentru ale familiei. Cumpărați două lucruri la fel, dacă simțiți că vreți verde și ceilalți roșu.

Horoscop zilnic 25 iunie 2021: Leu (23.07 - 22.08)

Iubire - Problemele de familie vă copleșesc. Nu știți de care să vă ocupați mai întâi. Solicitați ajutorul partenerului.Sănătate - Mâncați pe fugă și aveți o stare de slăbiciune. Luați suplimente de vitamine și minerale.Bani - Sunteți cam împrăștiat și cheltuiți fără să vă uitați la prețuri. Verificați să coincidă sumele și produsele.

Horoscop zilnic 25 iunie 2021: Fecioară (23.08 -22.09)

Iubire - Sunteți ușor iritați de ingratitudinea aparentă a partenerului și abia catadicsiți să scoateți câteva vorbe. Fiți conciliant.Sănătate - Umăriți zona unde se manifesă simptomele și faceți legături cu activitățile cotidiene pentru a remedia.Bani - Vă simțiți depășiți de colegii mai tineri și vă imaginați consecințe din ce în ce mai negative.

Horoscop zilnic 25 iunie 2021: Balanţă (23.09 - 23.10)

Iubire - Dați dovadă de adaptabilitate și priviți problemele și din perspectiva partenerului.Sănătate - Atenție la manipulare care vă poate influența alegerile și preferințele. Produsele de la teleshopping nu sunt dispozitive medicale reale.Bani - Sunteți genul de consumator dornic să experimenteze. Puneți bani deoparte doar pentru cumpărăturile aparte.

Horoscop zilnic 25 iunie 2021: Scorpion (24.10 - 22.11)

Iubire - Simpatia greșit direcționată sau o doză de naivitate vă pot costa mai mult decât e cazul. Fiți vigilent.Sănătate - Există o tendință de inerție și de exces la mâncare sau băutură. Fiți cumpătați.Bani - Vă hazardați pentru unele investiții cu tentă speculativă și chiar aveți parte de mici câștiguri.

Horoscop zilnic 25 iunie 2021: Săgetător (23.11 - 21.12)

Iubire - Veți refuza să luați notă de sfaturile valoroase oferite de perechea voastră. Sănătate - E o zonă în care puteți primi niște lecții usturătoare dacă repetați erori. Bani - Dacă sunteți administratori de firmă, nu trebuie să riscați banii.

Horoscop zilnic 25 iunie 2021: Capricorn (22.12 - 20.01) 

Iubire - Acordați prioritate intereselor personale, nu ale celuilalt.Sănătate - Organizați un maraton de vizionare de filme care să vă transpună din rutină.Bani - Nu începeți afaceri în domenii sau produse pe care nu le cunoașteți.

Horoscop zilnic 25 iunie 2021: Vărsător (21.01 -19.02)

Iubire - Planificați deplasări pentru escapadele de final de săptămână. Discutați și stabiliți destinațiile.Sănătate - Entuziasmul față de oamenii noi, lucrurile noi descoperite despre voi, vă fac să treceți peste orice grijă.Bani - Optați pentru workshopuri online de dezvoltare personală. Chiar dacă plătiți din buzunarul propriu, va merita.

Horoscop zilnic 25 iunie 2021: Peşti (20.02 - 20.03)

Iubire - Posibil să intrați în conflicte fără voia voastră. Ascultați nemulțumirile celorlalți, dar nu dați curs la discuții amănunțite.Sănătate - Vă simțiți cam fără putere și vă gândiți doar la momentul de încheiere a zilei, când o să vă puteți relaxa.Bani - Nu împrumutați lucrurile și nu mergeți la cumpărături fără să verificați tot timpul unde ați pus portofelul și cardul.

Mai multe