Horoscop zilnic 26 februarie 2021: Capricornii își petrec timpul liber cu prietenii

25 februarie 2021 21:14   Horoscop
Ultima actualizare:

Citește horoscopul zilnic 26 februarie 2021, cu previziuni pentru toate semnele zodiacale, realizat de astrologul Click!, Lorina. Iată ce ți-au pregătit astrele pentru ziua de vineri, 26 februarie 2021!

Horoscop zilnic 26 februarie 2021: Berbec (21.03 - 19.04)

Iubire - Onorați persoana cu care sunteți. Încercați să vedeți frumosul la oamenii din jur și să dați o șansă persoanelor care vă sunt prezentate acum.Sănătate - Hrăniți-vă toate simțurile cu peisaje frumoase, gusturi rafinate, arome plăcute, muzică ambientală, atingeri senzuale.Bani - Aveți parte de abundență. Vi se returnează datorii mai vechi și vă bucurați că se încheie anumite contracte.

Horoscop zilnic 26 februarie 2021: Taur (20.04 - 20.05)

Iubire - Organizați evenimente unde să fiți cu oameni dragi și să profitați de plăceri simple, ca spre exemplu, o mâncare ca la mama acasă. Compania să facă diferența.Sănătate - Faceți curățenie în cămin și apoi în interiorul vostru. Detoxifierea este utilă pentru a vă simți ușurat.Bani - Scoateți la vânzare lucrurile pe care nu le mai folosiți. Mediul online este util pentru a spori veniturile.

Horoscop zilnic 26 februarie 2021: Gemeni (21.05 - 21.06)

Iubire - Vă exprimați sentimentele dar rămâneți cu impresia că ceilalți nu vă înțeleg. Nu vă certați.Sănătate - Ieșiți în natură, plimbați-vă și bucurați-vă de libertate și energia venită de la Univers.Bani - Cereți ce vi se cuvine ca plată. Nu lăsați interesele altora să interfereze cu aspectul financiar individual.

Horoscop zilnic 26 februarie 2021: Rac (22.06- 22.07)

Iubire - Apreciați persoanele din jur după criterii financiare și asta poate deranja. Detașați-vă de problemele personale.Sănătate - Acceptați sfaturi practice și de la persoane avizate. Alegeți calitatea, atât pentru personalul de la sală, cât și pentru produse.Bani - E nevoie să faceți rost de o sumă de bani suplimentară. Vă stresați și căutați surse de venit alternative.

Horoscop zilnic 26 februarie 2021: Leu (23.07- 22.08)

Iubire - Căutați însoțitori la alergat, la o ieșire prin parc iar apoi la un restaurant unde să vă răsfățați papilele gustative.Sănătate - Rutina vă oferă senzația de echilibru de care aveți nevoie. Obiceiurile pozitive vă ajută să eliberați mintea de scenarii fără sens.Bani - Sunteți încăpățânat și opuneți rezistență la schimbare. Nu așteptați ca superiorii să vă dea ordin direct și arătați flexibilitate.

Horoscop zilnic 26 februarie 2021: Fecioară (23.08 -22.09)

Iubire - Rutina devine apăsătoare. E nevoie de efort şi gândire creativă pentru a readuce scânteia măcar parţial în viaţa socială.Sănătate - Treceţi prin registre emoţionale variate, dispoziţia devine şi ea fluctuantă. Renunţaţi la experimente. Nu aveţi voinţa necesară.Bani - Cu un minim de treabă obţineţi beneficii nesperate. Nu vă simţiţi vinovat.

Horoscop zilnic 26 februarie 2021: Balanţă (23.09 - 23.10)

Iubire - Relaţiile avansează fie că vreţi, fie că nu. Unii prieteni se îndepărtează şi e indicat să acceptaţi transformarea.Sănătate - Sunteţi primul care vrea să încerce ceva diferit. Vă surprindeţi şi pe voi dar e bine să fiţi deschis la soluţii alternative.

Bani - Să aşteptaţi să vedeţi ce păţesc alţii nu e eroic dar e sănătos, mai ales legat de investiţii.

Horoscop zilnic 26 februarie 2021: Scorpion (24.10 - 22.11)

Iubire - Empatia crescută vă sporeşte intuiţia legat de dorinţele partenerului. Deveniţi îndrăzneţ şi încercaţi lucruri noi.

Sănătate - Sunteţi agitat. Vreţi să vedeţi rezultate şi nu prea găsiţi regimul sau terapeutul care să vă mulţumească.Bani - Daţi dovadă de răbdare cu erorile altora. Explicaţi că aşteptaţi modificări de atitudine dar nu modificaţi încă din clauzele contractuale.

Horoscop zilnic 26 februarie 2021: Săgetător (23.11 - 21.12)

Iubire - Evitaţi să judecaţi alegerile sentimentale ale prietenilor. Abţineţi-vă de la a da sfaturi.Sănătate - Reflectaţi asupra propriilor nevoi şi a echilibrului interior.Bani - Faceţi o pauză de la cumpărături şi creaţi o strategie pentru următoareleinvestiţii.

Horoscop zilnic 26 februarie 2021: Capricorn (22.12 - 20.01)

Iubire - Împărţiţi timpul liber pentru prieteni şi pentru hobby-uri.Sănătate - Începeţi ziua cu o cană de ceai sau cafea şi câteva exerciţii de yoga. Vă pun ordine în gânduri.Bani - Colegii vă ascultă şi vă creditează cu mai multă autoritate decât vă aşteptaţi. Mergeţi pe mâna experienţei.

Horoscop zilnic 26 februarie 2021: Vărsător (21.01 -19.02)

Iubire - Acceptați opiniile și dorințele prietenilor. Dacă vă lăsați puțin purtat de val, o să aveți surprize plăcute.Sănătate - Știți că recompensa vine numai după muncă intensă. Înțelegeți propriile praguri de oboseală.Bani - Tărăgănați momentele de decizie. Superiorii așteaptă mai multă determinare.

Horoscop zilnic 26 februarie 2021: Peşti (20.02 - 20.03)

Iubire - Nu cereţi părerea celorlalţi dacă nu aveţi chef de răspunsuri sau ştiţi deja ce aveţi de făcut.Sănătate - Reveniţi asupra unor obiceiuri de care aţi scăpat cu greu în trecut.Bani - Problemele de securitate financiară apar în prim plan.

Mai multe