Horoscop zilnic 26 ianuarie: Săgetătorii se confruntă cu insomnii

25 ianuarie 2018 16:47   Horoscop
Ultima actualizare:

Citește horoscop zilnic 26 ianuarie, realizat de astrologul Click!, Minerva.

Horoscop zilnic 26 ianuarie: Berbec (21.03 - 19.04)

Iubire: au capacitatea să aprofundeze și să dea amplitudine stărilor emoționale, de aceea să nu mire pe nimeni aplecarea acestora către familie.Sănătate: durerile de oase și răcelile impun un program regulat de alimentație.Bani: financiar nu le sugerez nicio cheltuială, dimpotrivă, chibzuială aș spune.

Horoscop zilnic 26 ianuarie: Taur (20.04 - 20.05)

Iubire: reflectează la drumul pe care îl au de urmat, dublat de încercarea de a găsi soluții pentru a nu-și pierde familia.Sănătate: evitați excesele, mă refer la cele alimentare, iar vârsticii se vor lupta cu deja cunoscutele dureri de picioare.Bani: atenție la datorii către colegi, căci se poate isca un conflict din te miri ce și nu vor lipsi acuzele.

Horoscop zilnic 26 ianuarie: Gemeni (21.05 - 21.06)

Iubire: așteptați-va la schimbări de natură sentimentală în trombă, fără posibilitate să dați înapoi.Sănătate: ceva mai multă atenție la răceli, la imunitate și la odihnă, la stările de stres accentuat.Bani: ceea ce doresc se poate realiza, dar cu chibzuială și luând aminte la tot ceea ce s-a negociat până în acel moment și pot veni bani.

Horoscop zilnic 26 ianuarie: Rac (22.06- 22.07)

Iubire: vor avea bucurii neașteptate acasă, se bucură de venirea pe lume a unui copil sau se vor bucura de rezultatele la învățătură ale unui copil.Sănătate: atenție la problemele hepato – biliare, adică la tot ce mâncați!Bani: provoacă materializarea unor dorințe legate de aspectul financiar.

Horoscop zilnic 26 ianuarie: Leu (23.07- 22.08)

Iubire: legătura cu copiii este una foarte puternică, ca să nu mai spun că știu să fie camaradul adolescenților rebeli.Sănătate: dacă doriți o dietă, sfatul meu este să ceară mai întâi părerea medicului specialist.Bani: vin bani din activitățile extra-profesionale, ceea ce îi stimulează să facă mai mult.

Horoscop zilnic 26 ianuarie: Fecioară (23.08 - 22.09)

Iubire: sunt maeștri în a subjuga inima cuiva, ca apoi să o ferece și să-și impună dorințele.Sănătate: dureri de cap care pot avea origini în tulburările hepato-pancreatice sau ale coloanei vertebrale.Bani: scrupuloși și atenți cu banii lor, acum ar putea greși tocmai pentru că sunt convinși că le știu pe toate. Nu lăsați banii pe mâna copiilor!

Horoscop zilnic 26 ianuarie: Balanţă (23.09 - 23.10)

Iubire: armonie, o armonie găsită după foarte mult timp în care cei doi parteneri au dus o adevărată luptă.Sănătate: pusee de tensiune, metabolismul după 40 de ani induce schimbări masive și definitive și tulburările gastro-intestinale.Bani: o investiție minimă le poate aduce avantaje mult timp de acum înainte.

Horoscop zilnic 26 ianuarie: Scorpion (24.10 - 22.11)

Iubire: nu se pot plia pe cerințele partenerului, nu pentru că nu și-ar dori, ci pentru că nu au răbdare.Sănătate: circulație periferică problematică, cu o mobilitate greoaie a picioarelor, spre prânz, dureri de cap.Bani: atenția pe care o dau banilor și acumulării în sine nu ar trebui să devină o obsesie.  

Horoscop zilnic 26 ianuarie: Săgetător (23.11-21.12)

Iubire: sunt foarte conștienți că magnetismul și senzualitatea lor vor face, cum spune românul, ravagii printre persoanele de sex opus.Sănătate: insomniile tipice semnului accentueză și mai mult starea de oboseală.Bani: discuții la un pahar despre ce se petrece la muncă, care se încheie cu o promisiune de mărire de salariu.

Horoscop zilnic 26 ianuarie: Capricorn (22.12 - 20.01)

Iubire: sunt extrem de romantici și de iubitori astăzi, așa că mare grijă la capricii, nu cred că e musai să faceți figuri când sunteți cu prietenii!Sănătate: să se odihnească cât de mult pot și să nu le pese ce spun ceilalți!Bani: indiferent ce se petrece, sub nici o formă să nu încerce să cheltuie toți banii pe care îi au!

Horoscop zilnic 26 ianuarie: Vărsător (21.01 -19.02)

Iubire: posibil să pună la cale o logodnă sau o căsătorie; tinerii să fie atenți cum vorbesc cu iubita/ul lor, altfel se iscă nori în paradis.Sănătate: mare problemă rămâne cea a alimentației, o alimentație dezorganizată de tipul mâncatului o dată pe zi, de aici crizele biliare frecvente.Bani: cu telefonul ori cu tableta vor fi capabili să dirijeze  ingerințele financiare ale familiei.

Horoscop zilnic 26 ianuarie: Peşti (20.02 - 20.03)

Iubire: intensitatea și pasiunea revin, iar reacțiile emoționale vor fi pe măsură, mai ales că au și timpul să se dezlănțuie.Sănătate: tulburări de demineralizare osoasă, dureri articulare, de spate și de cap, dar să nu le bage de seamă și să se simtă bine.Bani: ar putea acumula datorii inutile pentru cine știe ce ispită.

Mai multe