Horoscop zilnic 29 mai 2021: Gemenii sunt sufletul petrecerii

28 mai 2021 18:23   Horoscop
Ultima actualizare:

Citește horoscopul zilnic 29 mai 2021, cu previziuni pentru toate semnele zodiacale, realizat de astrologul Click!, Lorina. Iată ce ți-au pregătit astrele pentru ziua de sâmbătă, 29 mai!

Horoscop zilnic 29 mai 2021: Berbec (21.03 - 19.04)

Iubire - Puteți fi perceput ca încăpățânat, iar comunicarea devine greoaie dacă nu acceptați și opinia celor din preajmă.Sănătate - Fiți atent la simptomele ce apar, dar nu intrați în panică. Vedeți care situație se repetă.Bani - Sunteți extravagant în cheltuieli doar pentru a arăta un anume standard celor din jur.

Horoscop zilnic 29 mai 2021: Taur (20.04 - 20.05)

Iubire - Vă preocupă raporturile cu colegii și faceți eforturi pentru a îmbunătăți relațiile personale cu unul din ei.Sănătate - Sunteți mai practic și mai rațional,drept pentru care, stimulii exteriori nu vă strică dispoziția.Bani - Puteți fi prea dornic să satisfaceți poftele celor dragi și să fiți prea larg la pungă.

Horoscop zilnic 29 mai 2021: Gemeni (21.05 - 21.06)

Iubire - Sunteți sufletul grupului de prieteni dragi cu care vă petreceți timpul liber. Energia, libertatea și originalitatea sunt ca un magnet cu trei fețe pentru cei din jur.Sănătate - Vă sâcâie mult mai ușor orice mică durere sau contracție musculară. Fiți obiectiv și nu vă pierdeți calmul.Bani - Vă faceți un bilanț al garderobei și al produselor de frumusețe de care aveți nevoie. E favorabil acum să cheltuiți.

Horoscop zilnic 29 mai 2021: Rac (22.06- 22.07)

Iubire - Petreceți și timpul liber pentru muncă. Evitați astfel anumite dificultăți în situațiile sociale sau legăturile romantice.Sănătate - Comunicarea nevoilor și dorințelor vă eliberează și vă aduce cofirmarea că sunteți pe drumul cel bun.Bani - Colaborați cu colegii, întrucât nimic nu vă strică dispoziția sau dorința de a face treaba corect și eficient.

Horoscop zilnic 29 mai 2021: Leu (23.07 - 22.08)

Iubire - Alegeți activități care vă oferă șansa de a fi simplu spectator. Vedeți un film, o expoziție sau un teatru. Toate cu perechea.Sănătate - Fizic, vă simțiți bine, iar emoțional îi apreciați pe cei care vă oferă stabilitate și echilibru.Bani - Învățați din greșelile trecutului și abordați unghiuri noi pentru situații vechi. 

Horoscop zilnic 29 mai 2021: Fecioară (23.08 -22.09)

Iubire - Aveți tendința să nu exprimați ce simțiți cu adevărat și să divagați când vi se cere concret o opinie.Sănătate - Vă simțiți tras în diferite direcții și spuneți că totul e prea intens. Luați-o încet.Bani - Când călătoriți în deplasări mai scurte sunteți expus la a vă pierde lucrurile personale.

Horocop zilnic 29 mai 2021: Balanţă (23.09 - 23.10)

Iubire - Cei dragi organizează activități de la care nu vă puteți sustrage, deși înclinați să stați să leneviți.

Sănătate - Nu uitați de hidratare. Vă reglați multe din procesele metabolice doar din aportul de apă.

Bani - Stabiliți clar venitul care ar fi mulțumitor și apoi adaptați – ori cereți mărire, ori căutați surse suplimentare.

Horocop zilnic 29 mai 2021: Scorpion (24.10 - 22.11)

Iubire - Mențineți socializarea la un nivel superficial și de minimă politețe.Sănătate - Amânați schimbările majore. Interesați-vă de păreri și informați-vă clar legat de ce vreți să modificați.Bani - Sectorul financiar este stagnant. Nu-i momentul să speculați doar pentru a pune lucrurile într-o formă de mișcare.

Horoscop zilnic 29 mai 2021: Săgetător (23.11 - 21.12)

Iubire - Discutați ce vă deranjează, nu lăsați lucruri nespuse sau ignorate.

Sănătate - Vă focusați pe aspectul fizic și începeți o sesiune de tratamente pentru îmbunătățirea acestuia.Bani - Vă consultați cu superiorii, negociați și argumentați pentru a obține o mărire salarială.

Horoscop zilnic 29 mai 2021: Capricorn (22.12 - 20.01) 

Iubire - Sunteți deschis la relaționare, vreți să ieșiți, să fiți înconjurat de prieteni dragi, dar nu se poate.Sănătate - Recreere, hobby-uri, romantism și tot ce vă oferă plăcere vă ajută să rămâneți tonic și bine dispus.

Bani - Cheltuiți pentru voi, faceți-vă poftele, dați bani pentru o achiziție online pentru sufletul vostru, un seminar web sau pur și simplu o haină dorită.

Horoscop zilnic 29 mai 2021: Vărsător (21.01 -19.02)

Iubire - Au loc anumite confruntări cu cei apropiați. Consultați-vă cu aceștia pentru a nu se simți neglijați.Sănătate - Graba vă poate juca feste și vă faceți singuri rău. Fiți implicați și prezenți la orice ritual pe care îl faceți pentru voi.Bani - Sunteți iritați și tensionați. Rămâneți practici, raționali pentru că doar așa vă duceți treaba la bun sfârșit.

Horoscop zilnic 29 mai 2021: Peşti (20.02 - 20.03)

Iubire - Spargeți tiparele, mergeți în locuri unde nu ați avut curaj. Optați pentru activități ușurele, fără încărcătură emoțională prea profundă.Sănătate - Resimțiți disconfort în zona abdominală. Verificați prospețimea alimentelor și evitați sportul prea în forță.Bani - Limita atenției e redusă. Agitația interioară vă grăbește și acționați în pripă și neglijent.

Mai multe