Horoscop zilnic 29 martie 2021: Berbecii găsesc prieteni în noile cunoștințe

28 martie 2021 18:00   Horoscop
Ultima actualizare:

Citește horoscopul zilnic 29 martie 2021, cu previziuni pentru toate semnele zodiacale, realizat de astrologul Click!, Lorina. Iată ce ți-au pregătit astrele pentru ziua de luni, 29 martie 2021!

Horoscop zilnic 29 martie 2021: Berbec (21.03 - 19.04)

Iubire - Fiți atent la noile cunoștințe, întrucât puteți descoperi adevărați oameni și prieteni printre ele.Sănătate - Sunteți cam indulgent, înclinat să vă faceți cam toate mofturile. Nu exagerați!Bani - Aveți senzația că lucrurile nu evoluează, ci stagnează, dar în fapt ele se restructurează în spatele cortinei. Aveți răbdare.

Horoscop zilnic 29 martie 2021: Taur (20.04 - 20.05)

Iubire - Sunteți spontan în exprimare, creativ în activități, reacționați pozitiv la propunerile și sugestiile celor dragi.Sănătate - E un moment de reorganizare și regândire a rutinei zilnice, a planului de dietă. Vedeți ce nu e eficient.Bani - Abilitatea de a comunica bine și corectitudinea vă sporesc acum finanțele, întrucât sunteți apreciat.

Horoscop zilnic 29 martie 2021: Gemeni (21.05 - 21.06)

Iubire - Nu sunteți dispus la cheltuieli, vă gândiți la prețul oricărui lucru. Chiar și așa, perechea insistă să mergeți la cumpărături.Sănătate - Vă consumați energia concentrându-o pe activitatea profesională. Nu uitați de pauze.Bani - Dacă vă asumați rolul de conducător de echipă, e bine să nu o faceți din motive de orgoliu, ci pentru că sunteți pregătit să fiți lider.

Horoscop zilnic 29 martie 2021: Rac (22.06- 22.07)

Iubire - Puteți intra în conflicte cu partenerii dacă nu faceți compromisuri asupra detaliilor sau discuțiilor nesemnificative.Sănătate - Sunteți agitat și nu prea vă găsiți echilibrul fizic sau emoțional. Căutați metode alternative.Bani - Vă răzgândiți repede legat de cum și pe ce să cheltuiți banii. Luați în considerare și părerea altora.

Horoscop zilnic 29 martie 2021: Leu (23.07 - 22.08)

Iubire - Lucrați bine în societate, știți ce vor ceilalți să audă și cum să spuneți lucrurile în așa fel încât să fie toată lumea mulțumită.Sănătate - Vă faceți griji legat de părerea familiei față de realizările voastre. Nu vă stresați inutil.Bani - Competența la locul de muncă e prioritară. Vă doriți să fiți apreciat și faceți tot posibilul să vă remarcați.

Horoscop zilnic 29 martie 2021: Fecioară (23.08 -22.09)

Iubire - Dacă sunteți singur, vă simțiți mai rău din cauza unui nivel crescut de anxietate. Nu vă impacientați, e trecător.Sănătate - Aveți energie numai cât să duceți la capăt sarcinile zilei și rutina la minimul necesar.Bani - Vă implicați în discuții cu tentă filozofică și neglijați aspectele practice din sarcinile profesionale.

Horoscop zilnic 29 martie 2021: Balanţă (23.09 - 23.10)

Iubire - Orice lumânare poate arde de la ambele capete. Nu răspundeți la agresivitate.

Sănătate - Vă preocupă aspectul fizic precum și alte detalii care țin de modul cum vă prezentați.Bani - Dorința de armonie în mediul colegial apare ca urmare a unei stări deja tensionate.

Horoscop zilnic 29 martie 2021: Scorpion (24.10 - 22.11)

Iubire - Manifestați empatie, înțelegere față de slăbiciunile celor dragi și fiți alături de cei care vă solicită ajutorul!Sănătate - Dedicați-vă îmbunătățirii rutinei personale, interesați-vă de produse calitative, de ultimele tehnologii disponibile.Bani - Sunteți ambițios în mediul profesional și beneficiați de interacțiune mai dinamică cu femeile.

Horoscop zilnic 29 martie 2021: Săgetător (23.11 - 21.12)

Iubire - Vă faceți noi prieteni, vă integrați în grupuri noi, dar e bine să nu vă deschideți chiar față de toată lumea nou întâlnită.Sănătate - Acordați timp și atenție celor dragi, complimentați-le eforturile, pentru că aceste momente de calitate vă ridică instant dispoziția.Bani - Rolul de lider de grup vine cu mai multe responsabilități. Nu vă supraîncărcați și nu vă descărcați pe colegi.

Horoscop zilnic 29 martie 2021: Capricorn (22.12 - 20.01) 

Iubire - Ieșiți în oraș sau dați acasă comandă de la un restaurant, căci gustul mâncării vă trezește amintiri plăcute. Profitați de compania celor dragi.Sănătate - Vă adaptați mai ușor fluctuațiilor de energie. Aveți răbdare cu voi.

Bani - Îmbunătățiți proiectele profesionale utilizând la maximum resursele disponibile și dovedind puterea experienței.

Horoscop zilnic 29 martie 2021: Vărsător (21.01 -19.02)

Iubire - Viața romantică evoluează, sunteți sau trăiți momente pasionale și pline de entuziasm.Sănătate - Dorința de a vă conecta emoțional cu cei dragi și intimitatea vă ridică dispoziția și vă înveselește ziua.Bani - E un moment pentru a vă face un buget sau un plan financiar, pentru a schimba anumite obiceiuri.

Horoscop zilnic 29 martie 2021: Peşti (20.02 - 20.03)

Iubire - Lăsați lista deschisă pentru a vă adapta propunerilor de ieșiri și cereri apărute din senin. Nu refuzați.Sănătate - Informațiile noi vin acum către voi. Filtrați-le pe acelea care vă ajută pentru sănătate de cele care sunt strict informative.Bani - Vă asumați rolul de conducător în afaceri și în chestiuni profesionale.

Mai multe