Horoscop zilnic 31 martie 2021: Racii își asumă riscuri care aduc rezultate

30 martie 2021 16:04   Horoscop
Ultima actualizare:

Citește horoscopul zilnic 31 martie 2021, cu previziuni pentru toate semnele zodiacale, realizat de astrologul Click!, Lorina. Iată ce ți-au pregătit astrele pentru ziua de miercuri, 31 martie 2021!

Horoscop zilnic 31 martie 2021: Berbec (21.03 - 19.04)

Iubire - Aventurați-vă pe cont propriu într-o ieșire. Eliberați stresul și profitați de libertate.Sănătate - Nu vă speriați încât să ajungeți să nu mai modificați nimic. Aveți încredere în cei cu care v-ați sfătuit.Bani - Găsiți motivația să ieșiți din zona de confort. Faceți un prim pas către o schimbare a colaboratorilor.

Horoscop zilnic 31 martie 2021: Taur (20.04 - 20.05)

Iubire - Unele relații încep, dar rolul lor nu e foarte clar. Discutați cu persoanele cu a căror relație simțiți că lucrurile stagnează.Sănătate - Reies la suprafață anumite temeri inconștiente și vă găsiți greu echilibrul să treceți peste activitățile propuse.Bani - Cereți să vă fie schițat planul de acțiune la muncă, pentru a vă ușura sarcinile, iar ele să fie fără surprize și piedici.

Horoscop zilnic 31 martie 2021: Gemeni (21.05 - 21.06)

Iubire - Cereți sfatul prietenilor pe care îi admirați pentru ce au reușit cu propria viață.Sănătate - Sunteți confuz și cam copleșit de sarcinile cotidiene. Simțiți că nu vă găsiți locul și e mai bine să amânați treburile ambițioase.Bani - O luptă câștigată pe moment vă aduce adversari redutabili. 

Horoscop zilnic 31 martie 2021: Rac (22.06- 22.07)

Iubire - Nu vă regăsiți dacă urmați reguli pentru programul liber. Comentați și ceilalți se pot simți jigniți.Sănătate - Puteți ajuta mai multe persoane dacă povestiți din propria experiență. Aflați la rândul vostru informații prețioase.Bani - Unele riscuri merită să vi le asumați și, pe măsură ce aveți încredere, apar ocazii noi. Profitați.

Horoscop zilnic 31 martie 2021: Leu (23.07 - 22.08)

Iubire - Faceți primul pas așa încât veți constata că, persoanele de care vă apropiați, vă felicită pentru curaj.Sănătate - Respectați instrucțiunile pentru acasă. Un tratament început are efecte și după ce ieșiți de la terapeut.Bani - Stabiliți detaliile pe care trebuie să le urmăriți în desfășurarea muncii. E bine să știți ce rezultate se așteaptă de la voi.

Horoscop zilnic 31 martie 2021: Fecioară (23.08 -22.09)

Iubire - Profitați de orice ocazie de a sărbători, de a ieși și de a vă relaxa. Plecați la plimbare dacă aveți posibilitatea.Sănătate - Evitați să vă plângeți. Fiți responsabil pentru faptul că ați sărit rutina sau că ați încălcat limita la mâncare.Bani - Cheltuiți pe cadouri pentru a face suprize celor dragi. Alegeți lucruri din game de lux și calitative.

Horoscop zilnic 31 martie 2021: Balanţă (23.09 - 23.10)

Iubire - Vreți să mergeți în oraș și să vi se permită să vă manifestați ca personalitate, să fiți natural.

Sănătate - Sunteți încăpățânat și încălcați regulile.Bani - Integrați-vă printre colegi, faceți ce vă stă în putință pentru a ajuta cu un sfatsau cu un banc. 

Horoscop zilnic 31 martie 2021: Scorpion (24.10 - 22.11)

Iubire - Prezența voastră nu trece neobservată. Încercați să fiți ținut minte pentru o primă impresie de eleganță și discreție.Sănătate - Tot ce vă extinde orizontul, atât fizic, cât și mental, vă atrage. Nu ezitați să vă interesați de noi domenii.Bani - Cheltuiți bani pentru a rezerva o ieșire la munte sau un voucher pentru voi și pentru persoanele speciale.

Horoscop zilnic 31 martie 2021: Săgetător (23.11 - 21.12)

Iubire - Toată lumea vrea să vă vadă, să petreacă timp cu voi și să vă împărtășească vești. Fiți un bun ascultător.Sănătate - Sunteți receptiv la nou. Vedeți care din informațiile noi vă atrag atenția îndeajuns să experimentați.Bani - Să gândiți mai multe variante a ceea ce vi se cere. Ajută deplasările scurte, vizitele la rude, turul de magazine cu reduceri. Nu vă supraîncărcați.

Horoscop zilnic 31 martie 2021: Capricorn (22.12 - 20.01) 

Iubire - Sunteți închis emoțional. Vă este necesară multă afectivitate, răbdare, compasiune și înțelegere.Sănătate - Vreți să fiți lăsat în liniște, să aveți timp pentru voi pentru a avea sesiuni de relaxare, de meditație.

Bani - Nu luați mulți bani la voi. Nu știți foarte clar de ce aveți nevoie, nu vedeți valoarea obiectelor raportată la utilitate.

Horoscop zilnic 31 martie 2021: Vărsător (21.01 -19.02)

Iubire - Perfecționismul e de folosit la serviciu. În relații, nu e cazul să criticați prietenii pentru orice greșeală.Sănătate - Acordați atenție sporită zonei rinichilor și modului cum vă hidratați. Apar dureri localizate.Bani - Unele planuri se schimbă brusc. Provocările de acum sunt o ocazie de a întreprinde alte activități pe care le-ați amânat.

Horoscop zilnic 31 martie 2021: Peşti (20.02 - 20.03)

Iubire - Atrageți noi începuturi. Doriți-vă alte persoane în viață și primiți noutățile.Sănătate - Aveți nevoie de o vacanță. Profitați de orice moment liber și faceți exerciții de respirație, de meditație.Bani - Reluați o parte din activitățile deja terminate. Analizați din nou detalii pe care le-ați fi putut trece cu vederea.

Mai multe