Horoscop zilnic 5 martie 2021: Balanțele sunt grijulii cu ceilalți

4 martie 2021 16:12   Horoscop
Ultima actualizare:

Citește horoscopul zilnic 5 martie 2021, cu previziuni pentru toate semnele zodiacale, realizat de astrologul Click!, Lorina. Iată ce ți-au pregătit astrele pentru ziua de vineri, 5 martie 2021!

Horoscop zilnic 5 martie 2021: Berbec (21.03 - 19.04)

Iubire - Atunci când se întâmplă ceva, nu vă panicați și nu dați vina pe partener pentru toate ghinioanele voastre.Sănătate - Atâta timp cât vin mulțumirile dinspre serviciu, starea de sănătate este bună și ea.Bani - Puteți depăși toate problemele dacă deveniți o singură echipă cu perechea voastră.

Horoscop zilnic 5 martie 2021: Taur (20.04 - 20.05)

Iubire - Spre seară, după ce scăpați pentru o vreme de agitația de peste zi, vă scufundați într-o corespondență plăcută cu cineva de sex opus, care este la distanță.Sănătate - Obstacolele și piedicile de la serviciu sau tensiunile cu șefii voștri or să vă indispună.Bani - Nu vă asumați riscuri inutile, nu acceptați grăbiți o propunere care presupune investiții.

Horoscop zilnic 5 martie 2021: Gemeni (21.05 - 21.06)

Iubire - Veți cuceri cu magnetismul vostru natural. Toate acestea vor avea loc la un eveniment la care e prezent inclusiv un coleg pe care-l admirați de mult.Sănătate - Recomand dietă echilibrată, exerciții fizice și controale medicale periodice.Bani - Nu câștigați voi cine știe cât, dar nici nu trebuie să vă lamentați. O să vă descurcați onorabil.

Horoscop zilnic 5 martie 2021: Rac (22.06- 22.07)

Iubire - Doriți să luați decizii radicale in relație, numai ca să transformați definitiv situația apăsătoare.Sănătate - Cu o atitudine pozitivă și o filozofie optimistă de viață vor dispărea toate problemele.Bani - Aveți tendința de a cheltui peste măsură pe lucruri de prost gust, pe care mai și doriți să le faceți cadou cuiva.

Horoscop zilnic 5 martie 2021: Leu (23.07 - 22.08)

Iubire - Să nu credeți că, provocând în mod artificial un interes față de cineva, veți câștiga ceva! Din contră, totul va fi exact opusul a ceea ce sperați.Sănătate - Rămâneți în continuare monitorizați astral. Riscul este ca, din neglijență, ceva acut să se cronicizeze.Bani - Nici vorbă să fiți voi în frunte la capitolul câștiguri. Dar e mai bine așa deocamdată. Vine și vremea voastră.

Horoscop zilnic 5 martie 2021: Fecioară (23.08 -22.09)

Iubire - Sesiunile de cumpărături cu cei dragi sunt distractive. E șansa de rupere de ritm de care aveți nevoie.Sănătate - Profitați de sfatul celor experimentați. Faceți modificări pentru sănătate doar bazat pe consult avizat.Bani - Sunteți un bun coechipier, schimbul de experiență cu superiorii și colegii vă este favorabil.

Iubire - Aveți grijă de sentimentele și nevoile celor dragi. Nu neglijați însă propriile dorințe.

Sănătate - Atenție la insecuritățile care ies acum la suprafață. Găsiți-vă un mediu intim care să vă dea confort.Bani - Profitați de tehnologiile existente și informați-vă asupra asociațiilor profesionale care au apărut.

Horoscop zilnic 5 martie 2021: Scorpion (24.10 - 22.11)

Iubire - Vă simțiți bine în mediul familiei, de unde vă încărcați bateriile doar prin atmosfera de confort.Sănătate - Resimțiți nevoia de cuvinte frumoase și apreciere pentru a vă menține tonusul psihic.Bani - Activitățile speculative sunt favorabile pentru câștiga mult cu investiție minimă. Dacă investiția inițială e mare, fiți precauți.

Horoscop zilnic 5 martie 2021: Săgetător (23.11 - 21.12)

Iubire - Oscilați între sentimentalism, nostalgie, realism și detașare. Explicați trăirile, pentru a evita confuziile.Sănătate - Sunteți norocos. Aveți energie și chef de viață. E bine să profitați pentru a petrece timp cu cei dragi, ca să îi molipsiți și pe ei.Bani - Visați cu ochii deschiși și scăpați din vedere detalii din sarcinile curente. Rămâneți concentrat.

Horoscop zilnic 5 martie 2021: Capricorn (22.12 - 20.01) 

Iubire - Crearea unei atmosfere armonioase la locul de muncă acaparează planul social și sentimental. Acordați atenție colegilor în detrimentul prietenilor vechi.Sănătate - Aveți motivație să vă autoeducați. Vedeți ce cursuri de nutriție, dietă sau viață sănătoasă sunt în zona voastră.Bani - Vă simțiți nesigur și aveți tendința să deveniți dependenți de părerea colegilor.

Horoscop zilnic 5 martie 2021: Vărsător (21.01 -19.02)

Iubire - Nu ar trebui să intrați într-un conflict verbal cu partenerul vostru de cuplu. Vă stricați aiurea toată ziua.Sănătate - Este momentul să adoptați o atitudine constructivă, să luați măsuri de însănătoșire.Bani - Ați făcut în trecut erori mici, dar dese, iar ele v-au provocat pierderi. Acum e momentul să încercați să le recuperați.

Horoscop zilnic 5 martie 2021: Peşti (20.02 - 20.03)

Iubire - Faceți vizite membrilor familiei. Fiți pragmatic, deschis și expuneți-vă clar dorințele.Sănătate - Ascultați-vă corpul, iar dacă vă cere un aliment anume, e bine să îl introduceți în dietă.Bani - Căutați din proprie inițiativă informațiile de ultimă oră și apoi clarificați nelămuririle.

Mai multe