Horoscop zilnic 6 martie 2021: Capricornii își arată latura romantică

5 martie 2021 18:01   Horoscop
Ultima actualizare:

Citește horoscopul zilnic 6 martie 2021, cu previziuni pentru toate semnele zodiacale, realizat de astrologul Click!, Lorina. Iată ce ți-au pregătit astrele pentru ziua de sâmbătă, 6 martie 2021!

Horoscop zilnic 6 martie 2021: Berbec (21.03 - 19.04)

Iubire - Nu vă va plăcea un aspect al comportamentului partenerului și veți decide să lămuriți treaba. Nu agitați lucrurile pentru chestiuni minore!Sănătate - Temerile cum că ați suferi de vreo boală există doar în imaginația voastră.Bani - Dacă doriți să investiți o sumă într-un proiect, luați în calcul și lucrul în echipă.

Horoscop zilnic 6 martie 2021: Taur (20.04 - 20.05)

Iubire - Faceți risipă de gesturi drăgăstoase!Sănătate - Există riscul de epuizare din cauza ritmului rapid al acestor zile obositoare.Bani - Vă așteaptă o frumoasă recompensă din partea șefilor voștri.

Horoscop zilnic 6 martie 2021: Gemeni (21.05 - 21.06)

Iubire - Încă singur... Persoana cu care ați încheiat recent o legătură de dragoste va sugera să vă reuniți pentru a celebra evenimente recente, eventual reînnoirea relației.Sănătate - Aveți un sentiment de pace interioară totală. Atâta timp cât veți primi atenție, felicitări și laude, veți fi o persoană cu totul fericită.Bani - O surpriză frumoasă sub formă de cadou sau moștenire poate să bată la ușa voastră.

Horoscop zilnic 6 martie 2021: Rac (22.06- 22.07)

Iubire - Cei necăsătoriți trăiesc o frumoasă poveste de iubire, bazată pe fler, telepatie și înțelegere din priviri.Sănătate - Nu vă sfătuiesc să adoptați acum o nouă modificare de look. Atunci când ea va da greș, vă veți îmbolnăvi de oftică.Bani - Se pare că modul de până acum de a vă câștiga banii nu mai dă roade.

Horoscop zilnic 6 martie 2021: Leu (23.07 - 22.08)

Iubire - Posibil să întâlniți pe cineva interesant la un drum, cu care să aveți preocupări comune. Veți strica totul cu aroganța.Sănătate - Aveți o mare sensibilitate. Feriți-vă de persoanele care vă răpesc din energie!Bani - Nu rămâneți doar pe o singură variantă de câștig! Aveți șansa de a găsi și altceva cu care sa lucrați in paralel.

Horoscop zilnic 6 martie 2021: Fecioară (23.08 -22.09)

Iubire - Apar tensiuni în relații, întrucât vă simțiți neliniștit. Aveți anumite frustrări ce trebuie gestionate corect.Sănătate - Hipersensibilitatea vă face să vă retrageți sau să deveniți agresiv în exprimare. Căutați metode de relaxare și calmare.Bani - Cheltuiți bani pentru cei dragi, pe lucruri dorite pentru suflet, nu neapărat din perspectivă practică.

Horoscop zilnic 6 martie 2021: Balanţă (23.09 - 23.10)

Iubire - Petreceți timp cu oamenii cu experiență de viață din familie, care să vă ajute să vă dezvoltați ideile practice.Sănătate - Chiar dacă starea nu e la standardul cel mai înalt, nu vă plângeți de milă. Rămâneți deschis la oferte!Bani - Dacă e posibil, alegeți să lucrați de acasă la proiecte creative. 

Horoscop zilnic 6 martie 2021: Scorpion (24.10 - 22.11)

Iubire - Treceți prin suișuri și coborâșuri, vă aduceți aminte de trecut și vă poate cuprinde nostalgia. Nu neglijați prezentul.Sănătate - Consumați energie pentru a fi prezent aici și acum, pentru a vă adapta la rutina de zi cu zi.Bani - E un moment bun să vă vindeți scump ideile. Faceți proiecte și prezentați-le fără teamă.

Horoscop zilnic 6 martie 2021: Săgetător (23.11 - 21.12)

Iubire - Aveți prea multe idei, însă nu vă puteți hotărî. Vă împrăștiați energia cam fără sens dacă nu alegeți compania potrivită.Sănătate - Regimul de viață haotic sau ritualuri făcute doar parțial vă pot tensiona și aduce dureri fizice în zona spatelui sau emoționale.Bani - Vă faceți planuri, notați ideile pe care le vreți îndeplinite și stabiliți limitele bugetului de cheltuieli.

Horoscop zilnic 5 martie 2021: Capricorn (22.12 - 20.01) 

Iubire - Căutați plăcerea și vă exprimați latura romantică. Primiți tot ce vi se oferă de la cei dragi.Sănătate - Atenție la vorbele din auzite! Riscați să vă stricați dispoziția pentru lucruri nesemnificative.Bani - Dificultățile resimțite sunt rezultatul dezechilibrului între responsabilitățile profesionale și cele casnice sau ale limitărilor financiare.

Horoscop zilnic 6 martie 2021: Vărsător (21.01 -19.02)

Iubire - Nu apucați să vă bucurați de momente prelungite cu persoana dragă, căci rudele pot interveni să vă strice clipele de liniște.Sănătate - Aveți nevoie de mult calm și multă stăpânire de sine ca să reușiți să fiți amabili și prietenoși cu intrușii care vă bat la ușă.Bani - Se pare că nu reușiți să vă valorificați suficient potențialul creativ.

Horoscop zilnic 6 martie 2021: Peşti (20.02 - 20.03)

Iubire - În familie resimțiți răceală, lipsă de înțelegere, mai ales din partea rudelor de sex feminin.Sănătate - Folosiți energia pentru a lucra asupra problemelor relaționale. Nu lăsați să rămână blocaje nediscutate.Bani - Activitatea profesională e bine să se desfășoare la distanță de lume. Comunicarea are loc prin mail sau conversații scurte.

Mai multe