Horoscop zilnic 8 decembrie 2020: Vărsătorii trec prin momente tensionate în relația de cuplu

7 decembrie 2020 16:41   Horoscop
Ultima actualizare:

Citește horoscopul zilnic din 7 decembrie, cu previziuni pentru toate semnele zodiacale, realizat de astrologul Click!, Lorina. Iată ce ți-au pregătit astrele în horoscopul zilei de marți, 8 decembrie 2020!

Horoscop zilnic 8 decembrie 2020: Berbec (21.03 - 19.04)

Iubire - Fiți concentrat pe sarcinile profesionale. Dovediți că meritați o sporire salarială, chiar dacă renunțați la viața socială.Sănătate - Analizați ideile noi, dar preluați ce este util și aplicabil pentru sănătatea voastră.Bani - Cheltuiți bani pentru amenajarea căminului sau pentru a înfrumuseța mediul de lucru.

Horoscop zilnic 8 decembrie 2020: Taur (20.04 - 20.05)

Iubire - Relaționați cu persoane care gândesc la fel și nu sunteți foarte deschis la opinii diferite.Sănătate - Schimbul de experiență vă ajută cu unele nelămuriri. Așa luați decizia documentat, informat, legat de sportul potrivit, de anumite alimente.Bani - Mintea este focusată, aveți spirit critic și de observație. Profitați și ocupați-vă de sarcinile dificile.

Horoscop zilnic 8 decembrie 2020: Gemeni (21.05 - 21.06)

Iubire - Ascultați sfatul prietenilor și, indirect, bugetul personal poate beneficia, fie de economie, fie de investiție optimă.Sănătate - Vă confruntați cu impulsivitate și conflicte pe parte emoțională. Respectați sentimentele partenerului.Bani - Câștigul obținut prin sabotarea altuia nu e calea ideală.

Horoscop zilnic 8 decembrie 2020: Rac (22.06- 22.07)

Iubire - E timpul pentru adunări, pentru a merge unde sunt grupuri de persoane, în locurile frecventate. Doar să purtați masca și să păstrați distanța.Sănătate - Atenție la piele, îngrijiți-vă suplimentar și folosiți produse de calitate.Bani - Oferiți sfatul când vi se cere și solicitați expertiza celor din jur când aveți dubii.

Horoscop zilnic 8 decembrie 2020: Leu (23.07- 22.08)

Iubire - E timpul pentru adunări, pentru a merge unde sunt grupuri de persoane, în locurile frecventate. Doar să purtați masca și să păstrați distanța.Sănătate - Atenție la piele, îngrijiți-vă suplimentar și folosiți produse de calitate.Bani - Oferiți sfatul când vi se cere și solicitați expertiza celor din jur când aveți dubii.

Horoscop zilnic 8 decembrie 2020: Fecioară (23.08-22.09)

Iubire - Dacă plecați cu perechea la drum, nu insistați să țineți volanul în mână. Mai  bine rămâneți confortabil pe cealaltă banchetă.Sănătate - Dacă treceți constant de la depresie la hipernervozitate, încetiniți ritmul!Bani - Dacă vă aflați într-un litigiu profesional de durată, primiți informații la care vă așteptați.

Horoscop zilnic 8 decembrie 2020: Balanţă (23.09 -23.10)

Iubire - Dacă sunt probleme în relație, mergeți la ședințe de consiliere.Sănătate - Faceți un studiu de piață la SPA-urile din zonă. Relaxați-vă de așa manieră încât să nu aveți timp să observați micile abateri de la ritm.Bani - Reflectați asupra obiectivelor. Revedeți acțiuni din trecut și modul cum ați gestionat atunci lucrurile.

Horoscop zilnic 8 decembrie 2020: Scorpion (24.10 - 22.11)

Iubire - Acordați celor din jur mai multă atenție și apreciere. Interacțiunea va decurge mai lin și cu beneficii de ambele părți.Sănătate - Puterea de concentrare nu e ridicată. Respectarea unei rutine și îndeplinirea sarcinilor de peste zi devine dificilă.Bani - Apelați la tactici de intimidare pentru a vă impune punctul de vedere. E necesar compromisul.

Horoscop zilnic 8 decembrie 2020: Săgetător (23.11 - 21.12)

Iubire - Prietenii  vă ajută cu bani dacă solicitați. Discutați și abordați practic subiectul unui împrumut.Sănătate - Aveți preferințe clare pentru anumite alimente. Exagerați cu legume și fructe, dar nu cu celelalte grupe.Bani - Cumpătarea vă caracterizează, sunteți conștient de câți bani sunt disponibili și vigilent cu orice ban care iese din buzunar.

Horoscop zilnic 8 decembrie 2020: Capricorn (22.12 - 20.01)

Iubire - Căutați intimitatea adevărată cu cei din jur, iar relaționarea e bazată pe discuții serioase și de suflet.Sănătate - Aflați cauzele interioare ale suferințelor fizice dacă sunteți dispus la autoanaliză și să apelați la terapii de profunzime.Bani - Vă bucurați de ce aveți, prosperitatea nu vă ocolește și sunteți printre norocoșii momentului.

Horoscop zilnic 8 decembrie 2020: Vărsător (21.01 -19.02)

Iubire - Vă confruntați cu discuții mai tensionate, pe subiecte rămase nediscutate din trecut. Păstrați-vă calmul.Sănătate - Aveți o atitudine conștientă, precaută și vă puneți în ordine aspectele practice legate de sănătate – lista de cumpărături, programul de alergare.Bani - Aveți multă energie, esențială e direcționarea corectă a acesteia. Stabiliți anterior sarcinile, pentru a nu divaga.

Horoscop zilnic 8 decembrie 2020: Pești (20.02 -20.03)

Iubire - E momentul pentru a semna înțelegeri și contracte importante legate de moșteniri, bani la comun, credite.Sănătate - Luați o pauză, împărțiți responsabilitățile și mergeți la aer curat, visați cu ochii deschiși,f aceți ceva pentru voi.Bani - Îmbunătățirea mediului de lucru pornind de la factori estetici, un simplu buchet de flori pus pe birou, ajută să veniți cu drag la muncă.

Mai multe