Horoscop zilnic 8 ianuarie: Capricornii au nevoie de motivație pentru a iubi

7 ianuarie 2018 17:33   Horoscop
Ultima actualizare:

Citește horoscop zilnic 8 ianuarie, realizat de astrologul Click!, Minerva.

Horoscop zilnic 8 ianuarie: Berbec (21.03 - 19.04)

Iubire: au puterea să treacă peste micile răutăţi ale socrilor sau viitorilor socri, au elanul şi răbdarea, culmea, să le explice de trei - patru ori lucruri pe care aceştia nu le înţeleg.Sănătate: foarte energici şi empatici cu cei aflaţi în suferinţă.Bani: se bucură de stabilitatea veniturilor, chiar dacă lucrurile merg ceva mai greoi.

Horoscop zilnic 8 ianuarie: Taur (20.04 - 20.05)

Iubire: să nu se lase duşi de val, nu de alta, dar riscă să rupă o relaţie de o viaţă după care apoi vor plânge.

Sănătate: veşti bune legate de unele procese care tărăgănează de ceva timp, le va aduce şi liniştea după care tânjesc.Bani: au de rezolvat o serie de aspecte cu iz pecuniar, să plătească o serie de taxe, să nu le amâne deoarece pot avea blocaje financiare mai apoi.

Horoscop zilnic 8 ianuarie: Gemeni (21.05 - 21.06)

Iubire: afla adevăruri care le vor bulversa viaţa pe moment dar care îi va face să se gândească mai bine la ce îşi doresc ei de la viaţă.Sănătate: să-şi facă timp şi pentru i dacă nu vor să se streze mai mult decât trebuie.Bani: ştiu să pună în practică idei noi, progresite, dând dovadă de intuiţie şi înţelegere şi care se dovedesc aducătoare de bani. 

Horoscop zilnic 8 ianuarie: Rac (22.06- 22.07)

Iubire: se fluidizează o serie de relaţii care până nu demult mergeu cu…hopuri cum impact pozitiv şi asupra propriei relaţii.Sănătate: au un soi de detaşare vis-a-vis de ceea ce li se întâmplă, lucru benefic pentru nervii lor.Bani: Vor avea şi dispoziția să analizeze şi să ia şi deciziile cele mai bune pentru gospodărie și familie.

Horoscop zilnic 8 ianuarie: Leu (23.07- 22.08)

Iubire: aş spune că este vorba despre o zi senină, calmă, cu poveşti de spus la un foc de tabără, o atmosferă cum nu a mai fost demult în casele Leilor.Sănătate: nu cred că se pune problema, mai de grabă ar dori să iasă, să se mişte în voie şi atunci le sugerez o sală de sport.Bani: pot fi gratificaţi, onoraţi cu premii pentru creativitate. 

Horoscop zilnic 8 ianuarie: Fecioară (23.08 -22.09)

Iubire: pot apărea acum disensiuni între între noră şi soacră, ca şi cum şi-ar disputa locul în inima bărbatului fără să fie capabile să priceapă că fiecare are locul său în inima acestuia.Sănătate: se pot bucura de o perioadă în care sănătatea să nu le mai dea bătăi de cap.Bani: un surplus de energie în ceea ce privește modul de a gândi cum să-și planifice bugetul.

Horoscop zilnic 8 ianuarie: Balanţă (23.09 - 23.10)

Iubire: cei care sunt într-o relaţie de ceva timp, decid că este momentul să o oficializeze spre satisfacţia partenerei sau a partenerului.Sănătate: probleme de sănătate, care par să se acutizeze de la o zi la alta.Bani: mărirea de salariu merge în chip de acont la restauranul unde se va ţine nunta.

Horoscop zilnic 8 ianuarie: Scorpion (24.10 - 22.11)

Iubire: restanţe sentimentale, greşelile de comunicare, superficialitate, toate vor ieşi la iveală şi vor fi taxate ca atare dacă nu vor găsi cât mai repede modalităţi să le repare.Bani: ar putea discuta despre achiziţia unui teren sau a unei case dar şi despre vânzarea apartamentului în care locuiesc. 

Horoscop zilnic 8 ianuarie: Săgetător (23.11 - 21.12)

Iubire: încă nu sunt dumiriţi pe ce drum să o apuce, au posibilităţi dar nu se decid pentru care din ele să lupte.Sănătate: deocamdată cu sănătatea nu sunt probleme, exceptând suferinzii de boli cronice!Bani: o mărire de salariu sau profitul firmei le aduce certitudinea că cea fost greu a trecut.

Horoscop zilnic 8 ianuarie: Capricorn (22.12 - 20.01)

Iubire: nu sunt partenerii ideali prin excelenţă, dar ştiu să se facă iubiţi şi să iubească nu trebuie decât li se ofere motivaţia şi se vor implica cu toată fiinţa.  Sănătate: nu prea au probleme, eventual, să fie atenţi la tulburările endocrine, indiferent dacă sunt bărbaţi sau femei.Bani: flerul financiar se dovedeşte adevărată mană cerească.

Horoscop zilnic 8 ianuarie: Vărsător (21.01 -19.02)

Iubire: pentru cuplurile care urmează să-şi pună pirostriile sunt deschise toate drumurile, condiţia este să nu lase pe nimeni să le controleze mariajul, nici mama, nici soacra.Sănătate: stresul vă poate da bătăi de cap, la propriu nu la figurat.Bani: noile atribuţii de muncă îi recentrează înapoi pe drumul de la care se abătuseră.  

Horoscop zilnic 8 ianuarie: Peşti (20.02 - 20.03)

Iubire: există un potenţial de iluzionare maxim, speranţe şi iluzii care îi imping să facă prostii în ideea de a demonstra ce pot persoanelor care le plac.Sănătate: vor trebui să recunoască că nu sunt superman sau superwoman, că şi ei trebuie să fie atenţi la sănătatea lor.Bani: cheltuieli pentru sănătatea cuiva mai în vârstă din familie.

Mai multe