Horoscop zilnic 8 martie 2021: Leii își reîncarcă bateriile în cuplu

7 martie 2021 15:55   Horoscop
Ultima actualizare:

Citește horoscopul zilnic 8 martie 2021, cu previziuni pentru toate semnele zodiacale, realizat de astrologul Click!, Lorina. Iată ce ți-au pregătit astrele pentru ziua de luni, 8 martie 2021!

Horoscop zilnic 8 martie 2021: Berbec (21.03 - 19.04)

Iubire - Sunteţi mai individualiști, mai încrezători în voi şi mai îndrăzneţi. Luaţi tot ce are viaţa de oferit!Sănătate - Rămâneţi focusați pe propria persoană. Analizaţi-vă butoanele sensibile şi ce anume le declanşează.Bani - Sunteţi apreciați pentru munca prestată şi vă puteţi propune planuri mai ambiţioase şi pe termen lung.

Horoscop zilnic 8 martie 2021: Taur (20.04 - 20.05)

Iubire - Vă simţiţi bine dacă mergeţi în cuplu în locuri mai atipice şi preferaţi activităţi mai neconvenţionale.Sănătate - Faceţi lucruri care vă echilibrează emoţional pentru a putea menţine tonusul la un nivel optim.Bani - Scopul vostru este extinderea activităţii. Detaşaţi-vă printr-o pauză de la rutină şi o să aveţi o nouă perspectivă.

Horoscop zilnic 8 martie 2021: Gemeni (21.05 - 21.06)

Iubire - Dozaţi-vă şi canalizaţi-vă echilibrat activitățile! Altfel, munca vă acaparează orice moment liber pe care trebuia să îl dăruiți familiei.Sănătate - Ocupaţi-vă de micile probleme de sănătate de la primele simptome. Nu vă neglijaţi, iar dacă e necesar, adresați-vă specialistului!Bani - Cereţi îndrumare de la oameni din străinătate pentru a dezvolta idei şi concepte noi.

Horoscop zilnic 8 martie 2021: Rac (22.06- 22.07)

Iubire - Ieşiţi în cuplu cu prietenii, socializaţi, bucuraţi-vă de viaţă, dar faceţi-o într-o companie de calitate.Sănătate - Nu vă abateţi de la linia de conduită stabilită. Sfătuiţi-vă cu un specialist pentru ajustări.Bani - Nu cheltuiţi mai mult decât e necesar. Puteţi gândi să munciți suplimentar pentru a spori bugetul.

Horoscop zilnic 8 martie 2021: Leu (23.07 - 22.08)

Iubire - Dacă vă înconjuraţi de oameni, e posibil să vă obosiţi prea tare. Retrageţi-vă şi reîncărcaţi-vă bateriile alături de perechea voastră!Sănătate - Dozaţi-vă efortul mintal pentru a nu ajunge la agitaţie si tensiune interioară.Bani - Nu vă dispersaţi atenţia în prea multe proiecte mici pentru că riscaţi să nu terminaţi nici unul.

Horoscop zilnic 8 martie 2021: Fecioară (23.08 -22.09)

Iubire - Prezența voastră nu trece neobservată, indiferent de locul unde mergeți. Sunteți însă cam sensibil la părerea celorlalți.Sănătate - Examinați și percepeți obiectiv starea de sănătate și vă puteți face niște analize de rutină.Bani - Nu sunteți foarte practici, ci înclinați către cheltuieli pentru lucruri aparent inutile. Dar vă face plăcere procesul de cumpărături.

Horoscop zilnic 8 martie 2021: Balanţă (23.09 - 23.10)

Iubire - Puteți oferi ajutorul prietenilor sau pur și simplu să mergeți să cumpărați cadouri de suflet pentru partener.

Sănătate - Energetic stați foarte bine. Căutați modalități de a consuma această energie pentru a evita agitația.Bani - Cumpărăturile de azi sunt legate de obiecte care vreți să rămână în timp, care să capete o încărcătură sentimentală mai profundă.

Horoscop zilnic 8 martie 2021: Scorpion (24.10 - 22.11)

Iubire - E posibil să vi se ceară să aveți grijă de cineva drag și să vă ocupați timpul oferind mâna de ajutor.Sănătate - E un moment bun pentru procese de detoxifiere, de eliberare, atât fizică, cât și emoțională.Bani - Vă bazați mult azi pe suportul oferit de asociații apropiați, pe expertiza lor. Cereți-le sfatul.

Horoscop zilnic 8 martie 2021: Săgetător (23.11 - 21.12)

Iubire - Nu sunteți deschis la compromisuri și aveți impresia că nu puteți coopera cu partenerul vostru.Sănătate - Reprimarea emoțiilor sau critica față de voi sau alții nu prea vă ridică dispoziția.Bani - E indicat să rămâneți modești, să dați voie celor din cadrul profesional să vă recunoască ei meritele.

Horoscop zilnic 8 martie 2021: Capricorn (22.12 - 20.01) 

Iubire - Sunteți în lumina reflectoarelor, sufletul adunării și e indicat să vă relaxați, să vă simțiți bine.Sănătate - Exercițiile fizice sau schimbarea dietei se pot dovedi benefice acum.Bani - Lucrurile se așează, aveți acum o idee clară a puzzle-ului profesional și întelegeți cât de multe ați învățat în ultima perioadă.

Horoscop zilnic 8 martie 2021: Vărsător (21.01 -19.02)

Iubire - Comunicarea cu cei dragi este bazată pe tehnologie azi, întrucât voi sunteţi mereu pe drumuri.Sănătate - Viaţa interioară vă poate determina starea fizică. Rămaneţi obiectivi și ancorați în prezent.Bani - Munciţi mai mult pentru a spori bugetul, dar aveţi tendinţa să şi cheltuiţi mai mult. Fiţi practici!

Horoscop zilnic 8 martie 2021: Peşti (20.02 - 20.03)

Iubire - Relațiile au o încărcătură emoțională suplimentară și puteți avea tendința să vedeți doar din perspectiva voastră.Sănătate - Sunteți susținut mental, aveți energie să faceți toate lucrurile pe care vi le-ați stabilit.Bani - Nu intrați în confruntări care nu sunt ale voastre, doar pentru că simțiți că aveți argumente pentru a susține una din părțile implicate.

Mai multe