Horoscop zilnic 8 martie: Racii rezolvă cu succes o problemă referitoare la locuinţă

7 martie 2015 21:08   Horoscop
Ultima actualizare:

Click! îţi oferă horoscop zilnic 8 martie, calculat, ca de fiecare dată, de astrologul nostru, Tina Rizea. Află previziunile astrologice generale ale zilei şi nu vei mai fi luat prin surprindere.

Primiţi o ofertă profesională avantajoasă şi trebuie să luaţi o decizie rapidă pentru a da un răspuns. Nu aveţi vreme pentru consultaţii.Iubire. Sunteţi marcat joi de o despărţire de care vă consideraţi singurul vinovat.Sănătate. Descoperiţi că nu mai sunteţi rezistent la bolile contagioase de sezon.Bani. Veţi primi numeroase „cadouri” salvatoare din partea prietenilor dv. de familie.

Horoscop zilnic 8 martie: Taur

Descoperiţi că v-aţi ataşat prea mult de colegii cu care lucraţi şi că sunteţi în stare să acceptaţi orice din partea lor.Iubire. Dacă tocmai v-aţi îndrăgostit, renunţaţi la relaţiile sentimentale mai vechi!Sănătate. Bolile cardiace se pot agrava şi se manifestă prin respiraţie greoaie.Bani. Fondurile sunt cheltuite îndeosebi pentru familie. Dacă acceptaţi ajutorul colegilor, veţi depăşi câştigurile de până acum.

Horoscop zilnic 8 martie: Gemeni

Monotonia acestei săptămâni vă deprimă şi vă împinge la fapte necugetate. Plictiseala poate deveni periculoasă.Iubire. Numai pentru cei căsătoriţi de multă vreme intervalul poate părea plictisitor.Sănătate. Starea de bine vă „împinge” să faceţi noi eforturi foarte periculoase.Bani. Puteţi beneficia miercuri sau vineri şi de o promovare de natură financiară.

Horoscop zilnic 8 martie: Rac

Este necesar să cereţi sfatul familiei pentru a putea rezolva cu succes o problemă referitoare la locuinţă. De abia vineri reuşiţi să schimbaţi două vorbe.Iubire. În cuplu, urmează să se întâmple lucruri ce vă pot aduce împlinirea. Pot apărea tentaţii puternice, nu numai pe plan erotic, ci şi sentimental.Sănătate. E indicat să nu uitaţi să vă luaţi medicamentele.Bani. Veţi ieşi în evidenţă prin altruism, manifestat în primul rând faţă de rude.

Horoscop zilnic 8 martie: Leu

Aţi fost nevoit ca pentru o perioadă de timp să nu vă supravegheaţi direct problemele de viaţă, iar acum nu ştiţi de ce anume să vă ocupaţi mai întâi.Iubire. Simţiţi întreaga zi nişte emoţii ciudate şi treceţi prin tensiuni amoroase.Sănătate. Cei care lucrează cu maşini complicate e posibil să suporte joi accidentări.Bani. Pierdeţi unele venituri financiare de bună voie, însă câştigaţi mult respect!

Horoscop zilnic 8 martie: Fecioară

Programul dv. e încărcat, încât nu aveţi cum să vă ţineţi promisiunile faţă de familie. Intervin încurcături pe care nu le puteţi rezolva.Iubire. Din relaţiile pe care le aveţi cu sexul opus nu obţineţi decât discuţii.Sănătate. Stare de sănătate foarte bună, dar imprudenţele sexuale „merg” mână în mână.Bani. Miercuri şi joi, puteţi suporta financiar spitalizarea unor rude mai sărace.

Horoscop zilnic 8 martie: Balanţă

Primiţi o invitaţie pentru o călătorie. Aveţi cu totul alte planuri pentru sfârşitul de săptămână şi refuzaţi.Iubire. Aveţi o relaţie stabilă, însă acceptaţi să vă implicaţi şi într-o aventură.Sănătate. Aţi şi uitat de când nu v-a mai supărat nimic, aşa că treceţi iar la excese.Bani. Se manifestă o reală obsesie în privinţa recuperării pierderilor financiare.

Horoscop zilnic 8 martie: Scorpion

Primiţi veşti de la rud. Uitaţi să comunicaţi însă şi familiei noutăţile.Iubire. Visaţi în continuare la poveşti de iubire frumoase, care nu pot exista.Sănătate. Încercaţi metode de relaxare noi, pentru că resimţiţi stresul acumulat.Bani. Aveţi curajul să protestaţi pentru a vă recupera drepturile. Devine clar că problema banilor e mai importantă pentru familie.

Horoscop zilnic 8 martie: Săgetător

Îi bombardaţi pe cei din anturaj cu întrebări, care toate se referă la noile activităţi despre care şeful dv. nu vrea să vă dea amănunte.Iubire. Iubirea pentru partener va trece prin ciudate şi imprevizibile momente.Sănătate. Din cauza stresului, sunteţi mai nervos şi se poate să aveţi tensiune mare.Bani. Colegii de serviciu vor să vă răsplătească financiar pentru eforturile dv.

Horoscop zilnic 8 martie: Capricorn

Aşteptaţi să fiţi promovat, dar nu depuneţi niciun efort pentru a vă impresiona şefii. Aveţi lucrări nefinalizate şi încă le mai tărăgănaţi.Iubire. Apar nemulţumiri şi tristeţi produse de partenerul de viaţă. Plăcerile oferite de noua cucerire, sunt prea puternice pentru a renunţa.Sănătate. Fiziologic vă simţiţi bine, dar psihic păreţi a fi mai fragil.Bani. Întregul interval, faceţi cheltuieli inutile pentru toţi cei dragi. Câştigurile ce apar sunt mici, dar sigure şi lipsite de orice fel de stres.

Horoscop zilnic 8 martie: Vărsător

Pentru a putea finaliza toate activităţile pe care le-aţi început, trebuie să vă planificaţi fiecare clipă.Iubire. Iubirea nativilor tineri e marcată de violenţă şi de orgoliu nemăsurat.Sănătate. Sănătatea e bună şi ajungeţi la concluzia că aveţi un înger păzitor.Bani. Poate deveni intervalul cel mai bogat „aspectat” în domeniul financiar.

Horoscop zilnic 8 martie: Peşti

Un prieten drag comentează cu mult umor situaţia dv. profesională. Marţi, faceţi o vizită la rude, de la care primiţi o „ofertă” excepţională.Iubire. Pe neaşteptate, apar joi dispute minore cu partenerul dv. de cuplu.Sănătate. Lipsa de vitalitate vă pune pe gânduri şi mergeţi miercuri iar la doctorul specialist.Bani. Vă puteţi baza pe numeroase venituri din activităţile suplimentare.

Mai multe