Horoscop zilnic 9 iulie 2021: Fecioarele sunt plăcut surprinse de cei dragi

8 iulie 2021 16:56   Horoscop
Ultima actualizare:

Citește horoscopul zilnic 9 iulie 2021, cu previziuni pentru toate semnele zodiacale, realizat de astrologul Click!, Lorina. Iată ce ți-au pregătit astrele pentru ziua de vineri, 9 iulie.

Horoscop zilnic 9 iulie 2021: Berbec (21.03 - 19.04)

Iubire - Conștientizați că sunt dorințe ascunse care vă împiedică să vă bucurați ca înainte de hobby-uri. Vedeți ce lucruri noi vă atrag.Sănătate - Programați-vă la ședințe de reiki, yoga sau masaj ayurvedic, adică orice care să vă detensioneze.Bani - Strategiile implementate acum vă costă pe moment dar sunt cu bătaie lungă. Veți recupera investiția.

Horoscop zilnic 9 iulie 2021: Taur (20.04 - 20.05)

Iubire - Vă simțiți perceput altfel decât sunteți în realitate și intrați foarte ușor în defensivă. Rămâneți calm și lămuriți situația.Sănătate - Fiți obiectivi și nu dramatizați. Un control de ansamblu nu strică dar nu fiecare simptom e ceva grav.Bani - Investiți în detalii. Dacă aveți de susținut prezentări, luați în calcul protocolul. Face diferența.

Horoscop zilnic 9 iulie 2021: Gemeni (21.05 - 21.06)

Iubire - Oferiți-vă timp să meditați, să vă conectați cu mintea și lumea interioară. Creați din asta o experiență pozitivă și plăcută.Sănătate - Sunteți mai vulnerabil sufletește. Protejați-vă de persoanele cu care nu vă simțiți confortabil.Bani - Nu prea vă concentrați. Multitaskingul nu este favorizat și e indicat să vă ocupați de câte o sarcină pe rând.

Horoscop zilnic 9 iulie 2021: Rac (22.06- 22.07)

Iubire - Criticați fără să vă așteptați la reacții agresive. Cei din jur se pot simți atacați, chiar dacă intenția e pozitivă.Sănătate - Manifestați recunoștință pentru starea de sănătate. Îngrijiți-vă de corpul vostru și fiți atenți la produsele folosite.Bani - E importantă disciplina. Urmați lista de cumpărături și nu vă abateți foarte mult de la bugetul prestabilit.

Horoscop zilnic 9 iulie 2021: Leu (23.07 - 22.08)

Iubire - Ascultați pe cei din jur. Apar semne ale unor comportamente care au deranjat și e nevoie să lămuriți problemele.Sănătate - Perfecțiunea este un ideal și nu poate fi un obiectiv. Fiți mulțumit cu primele rezultate ale regimului.Bani - Investiți în sănătate! Mergeți la un centru spa cu câțiva prieteni și bucurați- vă că sunteți tratat regește.

Horoscop zilnic 9 iulie 2021: Fecioară (23.08 -22.09)

Iubire - Aveți regim special. Cei dragi vă răsfață cu surprize și nu aveți de făcut decât să vă bucurați și să fiți recunoscător.Sănătate - Ascultați de sfaturile celor care au trecut prin simtpomele pe care le aveți acum. Nu e cazul să vă panicați.Bani - Evitați să semnați acte cu încărcătură juridică. Sunteți neatent și vă puteți defavoriza singur.

Horoscop zilnic 9 iulie 2021: Balanţă (23.09 - 23.10)

Iubire - Luarea deciziilor de unul singur nu e în regulă. Sunteți egoist și vi se atrage atenția.

Sănătate - Unii ghizi supranumiți holistici vă pot păcăli. Verificați reputația celor cărora le încredințați sănătatea.Bani - Apar suișuri și coborâșuri. Vă intră bani în cont dar apar și ocaziile de cheltuială la fel de rapid.

Horoscop zilnic 9 iulie 2021: Scorpion (24.10 - 22.11)

Iubire - Jucați-vă serios. În momentele de amuzament, analizați comportamentul celor din jur și vedeți dacă sunteți pe aceeași lungime de undă.Sănătate - Nu vreți să vă confruntați cu starea reală a sănătății. Lucrurile nu sunt așa rele.Bani - Sunteți inspirat. Faceți mutările simțite și banii vor urma imaginației. Gândurile vi se materializează ușor dacă priviți banul ca pe o energie și-i acordați atenția și respectul cuvenit.

Horoscop zilnic 9 iulie 2021: Săgetător (23.11 - 21.12)

Iubire - Stați în zona de confort. Citiți cărți de dezvoltare personală, analizați concepte și eventual supuneți-le dezbaterii amicale.Sănătate - E importantă relaxarea pentru a vă recupera forțele și a vă organiza gândurile mai bine. Stați mai retras.Bani - Luați lucrurile pe rând. Dacă mergeți la cumpărături, faceți listă. 

Horoscop zilnic 9 iulie 2021: Capricorn (22.12 - 20.01) 

Iubire - Primiți vești bune de la cei dragi. Oferiți-le sprijin,recompense și chiar planificați surprize.Sănătate - Consumați alimente cu nutrienți sau fibre.

Bani - Folosiți comunicarea în avantajul vostru. Puteți obține discounturi dacă negociați.

Horoscop zilnic 9 iulie 2021: Vărsător (21.01 -19.02)

Iubire - Vă este greu să acordați din nou încredere persoanelor cu care ați avut conflicte. Amânați discuțiile delicate.Sănătate - Vă este mai ușor să vă întrețineți dacă partenerul vă oferă sprijinul și ajutorul său.Bani - Veniturile se stabilizează și asta vă liniștește. Profitați și începeți să economisiți cât de puțin.

Horoscop zilnic 9 iulie 2021: Peşti (20.02 - 20.03)

Iubire - Vreți libertate să vă ocupați de pasiunile individuale. Nu sunteți cea mai bună companie.Sănătate - Aveți răbdare cu voi. Nu începeți să faceți schimbări majore în planul de alimentație.Bani - Faceți un efort sau chiar chetă în anturaj pentru a vă ajuta să eliminați din cardurile de credit.

Mai multe