Horoscopul pentru 11 noiembrie

10 noiembrie 2014 22:20   Horoscop
Ultima actualizare:

Află ce-ţi rezervă astrele pentru ziua de luni 11 noiembrie.

Berbec      21.03 - 19.04Iubire. Visaţi cu ochii deschişi la noi aventuri sentimentale pasionale.Sănătate. Sunt posibile unele dereglări hormonale provocate de glandele paratiroide.Bani. Cheltuielile vor depăşi veniturile, dar vă „salvează” partenerul.

Taur  20.04 - 20.05  Iubire. Nu este exclus să vă îndrăgostiţi, dacă nu aveţi un partener devotat.Sănătate. Trebuie să căutaţi moduri de odihnă activă, să vă implicaţi în activităţi fizice.Bani. Primiţi o sumă de bani cu care nu ştiţi ce datorie să achitaţi.

Gemeni       21.05 - 21.06Iubire. Persoana iubită vă adoră aşa cum sunteţi.Sănătate. Este posibil să fiţi doar obosit şi sătul de drumuri fără rost. Relaxare „forţată”.Bani. Deveniţi sursa principală de finanţare în cuplu sau în familie.

Rac       22.06 - 22.07Iubire. Sunteţi optimist şi vă entuziasmaţi la orice propunere a persoanei iubite.Sănătate. Apar stări de agitaţie nejustificată şi unele tulburări de somn supărătoare.Bani. Contribuiţi cu o mare sumă de bani la organizarea unui eveniment.

Leu       23.07 - 22.08Iubire. Vă puteţi feri de dezamăgirile sentimentale prin diminuarea orgoliului.Sănătate. Simţiţi o slăbiciune generală sau îngrijorare fără niciun motiv evident.Bani. Veştile pe care le primiţi de dimineaţă se referă la noi posibilităţi de câştig.

Fecioară      23.08 - 22.09  Iubire. Relaţiile cu partenerul de cuplu par mai tensionate.Sănătate. Aveţi darul de a vă schimba în bine starea de sănătate prin „leacuri” originale.Bani. Nu vă mai place nici situaţia dv. financiară, nici a partenerului de cuplu.

Balanţă      23.09 - 23.10Iubire. Vă puteţi baza pe o grămadă de amici, iar relaţiile de cuplu rămân tandre.Sănătate. Vi se recomandă din nou odihnă şi multă relaxare prin activităţi inedite.Bani. Este indicat să fiţi prudenţi, pentru a vă asigura că resursele vor persista.

Scorpion  24.10 - 22.11Iubire. Apar complicaţii provocate de „atacurile” de gelozie.Sănătate. Nu vă mai poate convinge nimeni să vă protejaţi. „Interdicţia” de a consuma un anumit aliment e spre binele dv.Bani. Problemele sunt determinate de motivaţia fiecărui nativ.

Săgetător  23.11 - 21.12Iubire. Este bine să evitaţi discuţiile în contradictoriu.Sănătate. Va dispărea în mare măsură stresul de la locul de muncă. „Resurse” noi.Bani. Eforturile profesionale din ultima perioadă sunt răsplătite.

Capricorn22.12 - 20.01  Iubire. Nu scăpaţi în niciun fel de admiraţia persoanelor de sex opus din anturaj.Sănătate. Schimbarea condiţiilor în care lucraţi poate produce alergii.Bani. Aveţi noroc cu carul. Veţi recupera o parte din sumele de bani pe care le meritaţi.

Vărsător21.01 - 19.02Iubire. Sunteţi atras de o persoană care vă cere să vă mutaţi împreună.Sănătate. Noxele ori doar fumul de ţigară vă pot da dureri persistente de cap. Astm.Bani. Aveţi şansa de a obţine bani datorită relaţiilor bune.

Peşti20.02 - 20.03Iubire. Doriţi transformarea imediată a persoanei iubite pentru a vă simţi dv. mai liber.Sănătate. Cardiacii trebuie să respecte strict tratamentul prescris.Bani. Amicii nu vă aduc beneficii materiale, dar vă uşurează viaţa cum pot.

Mai multe