Marele horoscop al toamnei

18 septembrie 2012 13:22   Horoscop
Ultima actualizare:

Chiar dacă te-ai aştepta ca astrele să urmeze acelaşi curs liniştitor al anotimpurilor şi să-ţi rezerve o toamnă molcomă, e de dorit să te pregăteşti pentru un sezon al schimbărilor.

Aceste transformări te-ar putea surprinde, dar pregătesc terenul pentru roadele fertile pe care le vei culege anul viitor.

Carieră: Loc de muncă nou pentru un membru al familiei sau veşti bune pentru dumneavoastră. Noi colegi la birou sau activităţi noi care să implice un personal tânăr.

Bani: Pericol de înşelăciune ori de cheltuieli necugetate pentru bunuri care se strică. Se rezolvă probleme stringente, vine o sumă mare, neaşteptată.

Casă: Reuniuni familiale, antrenate de o femeie. Sprijin pe care vă puteţi baza de la o prietenă sau o apropiată în jur de 35 de ani.

Dragoste: Nu totul va fi pe roze! Apar frustrări, stări de emoţionalitate crescută, nesiguranţe pe care nu prea puteţi să i le comunicaţi partenerului.

Carieră: Se adună tensiuni pe care trebuie să le risipiţi luându-vă neapărat câteva zile de concediu. Dacă lucraţi în vânzări, feriţi-vă de furturi!

Bani: Contaţi pe sprijinul prietenilor, care se dau peste cap pentru a vă găsi idei din care să faceţi bani sau prin care să vă valorificaţi investiţiile.

Casă: Menajaţi-vă sănătatea, cât şi pe cea a partenerului! Risc de mici accidente domestice.

Dragoste: Se ţes tot felul de intrigi în culise, care vă ajung la urechi târziu. Discuţii aprige, care se pot solda chiar cu despărţiri.

Carieră: Intuiţia vă spune să gândiţi mai mult şi să nu mai fiţi aşa sentimentale. Trebuie să acţionaţi practic pentru a vă conserva poziţia.

Bani: Contaţi doar pe dv. şi pe resursele din dotare. Cheltuieli pentru copii ori nepoţi.

Casă: O femeie apropiată (prietenă, vecină, chiar rudă) vă pizmuieşte şi se amestecă în treburile căminului.

Dragoste: Pentru cei singuri, se anunţă o întâlnire promiţătoare cu cineva din străinătate. Pentru cupluri – călătorii peste hotare care vă vor aduce aminte de începuturi.

Citeşte mai departe pe clickpentrufemei.ro

Mai multe