Numerele şansei la Loto pentru duminică, 2 august

31 iulie 2015 17:37   Horoscop
Ultima actualizare:

Pentru pasionaţii jocurilor loteristice, extragerile din data de 2 august vor fi mai norocoase dacă vor juca în echipă cu inspiraţii Peşti din anturaj. Poturile la 6/49 continuă să zburde şi să ne călească răbdarea.

La fiecare extragere descoperim un drum secret pe care se strecoară şansele jucătorilor, iar Reporturile Dolofoane se tot îngraşă: La 6/49: reportul depăşeşte 12.892.673.32 milioane ; şi câştigul la 5/40 de 241.483.20 merită să-l luăm în calcul. Credem că şi pasionaţii de Joker se pot mulţumi cu un câştig ce depăşeşte milionul-1.065.825.50

Numerologii susţin că, în privinţa Numărului 2, numit Partenerul,  intelectul şi intuiţia se unesc în avantajul jucătorilor. Mai mult, Numărul 2 este înzestrat cu abilitatea de a observa modul cum se derulează jocul. Spiritul de prevedere al Numărului 2 se remarcă în carieră, în proiectele financiare şi în pasiunea pentru joburi ca trag mulţi bani. . 

Totdeauna metodele de joc deschid calea surprizelor! Totodată,  data extragerii este punctul forte care ne ajută să alegem „norocoasele” alături de Numărele lunii august 8 şi 17.  În acelaşi timp, pentru selectarea variantelor ce atrag şansele, am ţinut seama de data extragerii şi de cuvintele-cheie, selectate din visele analizate în ediţia recentă Traducătoarea de vise, pe care le-am trasformat în numere. 

Din variantele pe care vi le propun, puteţi alege numere pentru jocul vostru preferat: 6/49, 5/40 şi Joker.

Mai multe