Numerele șansei la Loto pentru joi, 8 octombrie

6 octombrie 2015 11:56   Horoscop
Ultima actualizare:

La extragerile de duminică, 4 octombrie, Loteriștii cu experiență au încercat toate strategiile testate în timp, dar Potul cel mare, care s-a adunat la Jocul-vedetă 6/49, s-a ascuns ca de obicei. Unii dintre cei mai faimoși Loteriști susțin că dacă se joacă 25 de variante, de un grup de jucători care câștigă periodic, Potul poate fi prins ! În cel mai rău caz, acești jucători ar putea să prindă două-trei variante cu cinci numere.

Oricum, loteriștii care se inspiră din grupajele propuse de noi au fost mai norocoși la extragerile de duminică, 4 octombrie, pentru că au bănuți din care să joace la următoarele extrageri. Dintre variantele propuse pentru Numerele șansei s-au ales numere care au fost jucate la  Joker : 25-29-38 (varianta nr.2) și 9-16-29 (varianta nr.4 ). Pasionații jocului 6/49 au prins și ei un câștig cu numerele: 14-31-39  (varinata nr. 4). Câștiguri mai dolofane au obținut Loteriștii care s-au inspirat din grupajele propuse în rubrica Surprizele norocului. De această dată, câștiguri semnificative au obținut și jucătorii pasionați de 5/40 (Racii și Scorpionii).

Pentru joi, 8 octombrie, mai norocoși ar putea fi nativii Lei, iar din grila zodiei Lor fac parte numerele : 5-1-8 și multiplii lor. În privința Numărului 8, din data extragerii, numerologii susțin că alături de Numerele care fac parte din familia 8 :8-17-26 se aliniază : 4-8-22-24-26 și 31.            

Pentru extragerile de joi, 8 octombrie, am folosit o schemă benefică pentru numerele care se repetă după criteriul: pare și impare.  Iată variantele alese din care vă puteți inspira pentru jocul vostru preferat: 

Mai multe