Patru zodii care vor fi influențate de eclipsă. Ce spune Mihai Voropchievici: „Vor decide cine rămâne în viața lor și cine nu”

21 septembrie 2024 16:44   Horoscop

Numerologul Mihai Voropchievici a oferit informații relevante în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, dezvăluind care sunt cei patru nativi ai zodiacului care vor fi influențați de eclipsele ce se vor produce în perioada următoare.

„În săptămânile ce urmează, ne vom confrunta cu efectele eclipsei, care vor avea un impact semnificativ asupra anumitor semne zodiacale. Între 17 septembrie și 16 octombrie, vor avea loc două eclipse notabile: o eclipsă parțială de lună în zodia Peștilor și o eclipsă solară inelară în Balanță.

Aceste eclipse nu doar că influențează momentul în care au loc, ci își fac simțită prezența cu până la două săptămâni înainte și după apariția lor. Prin urmare, această lună va aduce provocări, tensiuni și schimbări majore pentru unele zodii. Eclipsa de lună în Pești va avea un impact direct asupra semnelor mutabile, în timp ce eclipsa solară din Balanță va afecta semnificativ semnele cardinale și de aer”, a explicat numerologul la Antena 3 CNN. 

Ce influențe are eclipsa asupra celor 4 zodii

Printre semnele care vor resimți aceste influențe, Berbecul este primul pe listă. Acesta a traversat deja numeroase transformări în acest an, iar eclipsele vor aduce o nouă provocare. Este esențial ca Berbecii să își dedice timp pentru a avea grijă de sănătatea lor fizică și mentală, adoptând noi rutine benefice.

Balanțele, care sunt sub influența nodului sud, vor experimenta schimbări semnificative în relațiile și prieteniile lor. Această perioadă va fi una de reevaluare, în care vor decide cine va rămâne în viața lor și cine nu.

Fecioarele, confruntate cu opoziția lui Saturn, vor fi nevoite să se confrunte cu realitatea relațiilor lor, având ocazia să se maturizeze. Vor trăi momente de claritate și transformare, în special în sfera romantică.

Peștii, cel mai afectat semn de eclipsa din 17 septembrie, vor trece printr-o etapă de eliberare și schimbare. Aceștia vor explora noi teritorii și vor învăța mai multe despre sine, fiind chemați să își definească direcția pentru viitor.

Mai multe