Traducătoarea de vise: Ai visat că numeri bani? Iată ce înseamnă!

11 februarie 2013 22:13   Horoscop
Ultima actualizare:

În zilele de 14 şi 17 veţi întâlni sufletul pereche şi veţi lăsa în urmă prejudecăţile. În acelaşi timp, în aceste zile primiţi cadouri şi bani.Dintre mesajele trimise de voi, le-am ales pe cele care cred că sufletul-pereche vă face fericiţi şi că veţi acorda mai mult timp propriei voastre persoane, veţi socializa mai mult cu personele cunoscute de curând; veţi petrece mai mult timp în mijlocul naturii: veţi fi mai sănătoşi şi mai inspiraţi.

Cupidon ţi-a trimis un cadou inedit?Vei avea bucurii

Visul: Daria ne-a povestit un vis emoţionant. La uşă a sunat-o un comisioner şi i-a adus un cadou din partea unei persoane care semna :Cupidon; când a deschis pachetul a descoperit o vioară nouă, frumoasă, înfăşurată în pluş şi imediat a testat-o; Daria a interpretat câteva fragmente dintr-o melodie îndrăgită.

Semnificaţia visului: Un astfel de vis anticipează o perioadă liniştită, lipsită de situaţii neplăcute şi de datorii materiale şi morale. Testând noul instrument muzical , Daria va avea şi realizări profesionale.

Expeditorul-Cupidon este simbolul unei prietenii de durată, poate fi sufletul-pereche al Dariei.

Aduce noroc: Amuleta vioară.

Numeri bani în vis? Vei avea mulţi bani

Visul: Aurelia ne-a povestit un vis recent: număra mulţi bani şi era bucuroasă că-şi achită datoriile şi va cumpăra cinci cărţi pe care şi le dorea de multă vreme.

Semnificaţia visului: Dacă numeri bani în vis pentru tine înseamnă că vei primi o sumă de bani neprogramaţi şi vei scăpa, într-adevăr, de datorii şi de obligaţiile pe care le ai faţă de rude şi de prieteni. De asemenea, dacă din acei bani ai cumpărat anumite obiecte strict necesare visul are o semnificaţie pozitivă: vei avea bucurii şi realizări imediate.

Aduce noroc: O bancnotă de 10 lei.

Porţi o verighetă strălucitoare? Vei fi fericită

Visul: Laura purta o verighetă strălucitoare pe mâna ei şi cei din jur o admirau. O prietenă a Laurei era tristă că verigheta ei s-a rupt.

Semnificaţia visului: Laura va fi fericită în viaţa reală, iar grijile se vor îndepărta de ea; frumoasa verighetă este simbolul unei iubiri loiale, urmată de o căsătorie; în schimb, prietena ei , a cărui verighetă s-a rupt în mod neaşteptat, va avea necazuri şi se va despărţi de o persoană foarte dragă.

Aduce noroc: Amuleta inimioară.

Te relaxezi pe o insulă? Vezi ce semnificaţie are

Visul: Loreta petrecea o vacanţă de vis pe o insulă înconjurată de apă limpede şi de copaci exotici.

Deodată, au apărut pe ţărm un grup de persoane, printre care şi prietenele ei de la serviciu.

Semnificaţia visului: Loreta îşi va regăsi liniştea sufletească pe care şi-o doreşte de multă vreme.

Este un vis complex şi anticipează şi o perioadă inspirată pe plan profesional. Apariţia grupului pe insulă prevesteşte şi avansarea Loretei în carieră.

Aduce noroc: Amuleta Vapor.

Mai multe