Traducătoarea de vise! Prietenii îţi oferă un cadou inedit? Vezi ce înseamnă - VIDEO

23 aprilie 2012 17:58   Horoscop
Ultima actualizare:

Am remarcat tenacitatea vostră în carieră, preferinţa pentru deplasări în alte localităţi, discuţiile cu sursele autorizate. În acest interval, treceţi cu bine peste situaţiile dificile , dacă păstraţi cadenţa în munca voastră şi secretele de familie.

Porţi şoşoni deşi este cald? Este semn de prosperitate

Visul: Ca şi în viaţa de fiecare zi, în vis, Viorel era foarte ocupat cu aprovizionarea firmei. Afară era cald, dar el purta şoşonii de iarnă, pentru că n-avea pantofi.

Semnificaţia visului: Teama lui Viorel pentru viitorul firmei îl îndeamna să facă economii şi să muncească mult.În vis, el nu voia să mărturisească subalternilor că nu are bani să-şi cumpere pantofi, dar spera că vor veni vremuri mai bune.

Intr-adevăr, speranţa lui se poate împlini, foarte curând. Şoşonii cu care era încălţat sunt simbolul sporului, al belşugului, adunat prin muncă perseverentă.

Îţi aduce noroc: Dacă aduci în firmă amuleta elefant, de exemplu.

Prietenii îţi oferă un cadou inedit? Vezi ce înseamnă

Visul:Mariana s-a trezit din vis râzând cu poftă. Pentru că este mai grăsuţă, de ziua ei, prietenii i-au oferit un cadou inedit-un... toiag. Astfel, prin acest dar, ei făceau aluzie la faptul că Marianei nu-i plac curele de slăbire şi nu este prea sprintenă când merge.

Semnificaţia visului: Mariana şi-a făcut multe planuri pentru concediu. De aceea, prietenii i-au dăruit un toiag, să se deplaseze mai uşor, în perioada concediului.

Dincolo de nota amuzantă a visului, darul primit de Mariana are o semnificaţie pozitivă: este simbolul unui drum lung, pe parcursul căruia Mariana va rezolva mai multe probleme prioritare . Ea va fi ajutată de prietenii ei, cei care i-au dăruit toiagul.

Îţi aduce noroc : Dacă păstrezi discreţie asupra secretelor de familie.

Ai o seră de flori? Dragostea ta va fi împărtăşită

Visul: Maia, o studentă ambiţioasă, vrea să aibă o afacere onorabilă, care să-i completeze bugetul şi să-şi cumpere cărţile care o interesează. Ea vrea să fie patroană, dar nu la voia întâmplării.

Semnificaţia visului: De aceea, în vis, ea a ajuns la concluzia că o seră de flori este alegerea ideală. Dacă sunt îngrijite, florile aduc venituri frumuşele. Acest vis, care face referire la sera de flori, are o dublă semnificaţie: atrage şansa unor câştiguri şi anticipează o dragoste împărtăşită.

Îţi aduce noroc: Amuleta floarea-soarelui.

Mergi cu caleaşca? Te bucuri de câştiguri

Visul: Cornelia a visat că pleca în provincie cu o caleaşcă. Maşina familiei era defectă şi nu avea cine s-o repare. Pentru că trebuia să facă unele cumpărături, o prietenă i-a oferit o caleaşcă, amintire de familie, care era folosită doar în situaţii-surpriză.

Semnificaţia visului: Pentru Cornelia, acest vis are semnificaţii foarte bune. În curând, ea va obţine câştiguri, fără pierderi, din îndeletniciri modeste : fie că se va ocupa de produse de panificaţie, că va face floricele sau îngheţată.

Îţi aduce noroc: Amuleta cupă.

Mai multe