Traducătoarea de vise: visele de bun augur prevestesc armonie în familie

16 mai 2016 17:55   Horoscop
Ultima actualizare:

Ai visat o petrecere cu dans și muzică? Ești sărbătorită de colege?Ai visat multe lumini multicolore? Aceste mesaje de bun augur se vor împlini în curând. Visul în care apar tăvi cu multă carne este un avertisment referitor la problemele de sănătate.

Bine v-am regăsit, dragi prieteni! Veștile trimise de voi în această săptămână anticipează, cu o singură excepție, evenimente minunate!  Fie că este vorba despre  aniversări la care ați participat voi, cei care ne-ați scris, fie că petrecerile descrise au fost prilejuite de o realizare deosebită a prietenilor care v-au invitat, mesajele onirice  anticipează  perioade de stabilitate  și de liniște sufletească. M-a surprins în mod plăcut faptul că aceste vise, de bun augur, urmează, după perioade de  stres și de surprize neplăcute, așa cum ne-au relatat vizitatorii care ne-au scris. Când noutățile neașteptate primite în vis înveselesc atmosfera, mesajele onirice respective anticipează realizări importante alături de rude, dar și obținerea unei slujbe noi, mai bine remunerate. Doar într-un vis,  când pe mesele sărbătoriților erau așezate multe tăvi cu fripturi, mesajul oniric reprezintă un avertisment referitor la starea de sănătate.    Dintre numeroasele mesaje de bun augur le-am selectat pe acelea care se vor împini într-un viitor foarte apropiat.

Ai visat o petrecere cu dans și muzică? Te vei bucura de multe realizări

Visul: Daria ne-a scris din nou și ne-a spus cât era de fericită în vis. A fost invitată la o petrecere selectă, la care predomina dansul și muzica preferată de toți oaspeții.

Semnificația visului: După un astfel de vis, Daria va primi vești foarte plăcute de la rudele și de la prietenii plecați din localitate și din țară.  În același timp, dansul și  muzica preferată care i-au bucurat pe oaspeți, prevestesc sănătate, bucurii și prosperitate.

Ești sărbătorită de colege?  Vei obține o nouă slujbă, foarte avantajoasă

Visul: Aurelia ne-a scris o nouă scrisoare și ne-a descris un vis recent,  inedit în felul său. Într-un parc, situat lângă actualul loc de muncă, ea era sărbătorită de colege. Când petrecerea era în toi, Aurelia a primit și un cadou, așezat într-o pungă de protocol.       

Semnificația visului: În mod cert, acest mesaj oniric anticipează o împlinire la care Aurelia visează de mult, cu ochii deschiși. Ea va fi promovată în funcție și colegele au hotărât să sărbătorească acest eveniment fericit pentru toată lumea.

Ai visat multe lumini multicolore? În familia ta va fi bună înțelegere

Visul: Pentru prima dată, Dan ne-a povestit că la aniversarea lui a fost o atmosferă idilică: în încăperea unde era petrecerea s-au aprins multe lumini multicolore  și invitații priveau fascinați efectele culorilor răspândite în toată încăperea. Dan este descumpănit și ne întreabă ce prevestește acest vis.

Semnificația visului:  Dan nu  trebuie să fie îngrijorat. Culorile multicolore răspândite în sala unde se desfășura petrecere prevestesc un lucru îmbucurător.  În familia lui Dan, multă vreme, va predomina liniștea și armonia.  

La o petrecere s-a servit multă friptură? Visul este un avertisment...

Visul: Daria a fost invitată la masă la o rudă. Atmosfera era plăcută, iar Daria a fost impresionată că  masa era încărcată cu multe tăvi cu friptură de porc și de pasăre, iar mirosul era îmbietor. Daria n-a visat niciodată atâta carne și crede că ceva nu este în ordine.

Semnificația visului: Într-adevăr, teama Dariei este justificată. Friptura în cantități foarte mari este un avertisment privind starea de sănătate a mesenilor. Invitații trebuie să fie prudenți, deoarece friptura de porc, mai ales, prevestește boală și agravarea unei boli pentru invitații care au mâncat cu poftă această friptură.  

Mai multe