Un iubit, un soţ? Nu, mulţumesc! 4 zodii de femei care sunt mai fericite singure

23 februarie 2020 19:53   Horoscop
Ultima actualizare:

Considerate a fi extrem de puternice, aceste patru zodii de femei sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a-şi găsi singure fericirea. Ele nu au nevoie de un partener stabil pentru a se simţi cu adevărat împlinite, iar motivul e unul simplu: sunt greu de controlat şi nu suportă să dea explicaţii.

Iată care sunt cele patru zodii de femei care sunt mai fericire singure, decât într-o relaţie:

Gemeni

Nativa din Gemeni este mult mai fericită când este singură. Toată lumea care o cunoaşte poate să spună acest lucru! Dar asta nu înseamnă că nu ar putea fi niciodată cu cineva într-o relaţie, ci pur şi simplu îşi doreşte o legătură ceva mai puţin complicată, fără restricţii, notează zodiata.com. Această zodie nu poate să se plieze pe nevoile altei persoane. Atunci când trebuie să ia o decizie pentru doi, devine destul de stresată, deoarece se simte responsabilă şi pentru fericirea celui drag.

Citește continuarea articolului, aici!

Citește și:

Ana Morodan a ajuns de urgenţă la spital. Bloggeriţa are mâna în ghips: "M-am dus cu degetul în pungă!"Ştefan Manolache, reacţie dură după scandalul cu Andreea Antonescu: "S-a ajuns la o poveste demnă de filmele SF"

Mai multe