Aperitiv la cuptor- Stela Predescu
Ingrediente: 150 g făină, 3 ouă, 1 iaurt, 1 praf de copt, 5 linguri ulei de măsline, 150 g şuncă, 10 ciuperci fierte în prealabil, 150 g caşcaval ras, 50 g brânză de burduf, 150 g pastă de roşii, măsline fără sâmburi, sare, piper.
Mod de preparare:Se taie şunca cubuleţe şi ciupercile felii. Se bat ouăle, se adaugă praful de copt, făina şi iaurtul, apoi uleiul. Se încorporează bulionul şi se amestecă bine pentru a obţine o compoziţie omogenă.
Pe urmă se adaugă condimentele, ciupercile, şunca şi caşcavalul ras (păstraţi un pic pentru a presăra deasupra) şi brânza sfărâmată. Se varsă compoziţia într-o formă rotundă de tort şi când este aproape gata se decorează cu feliuţe de caşcaval.
Poftă bună!
Trimite şi tu o reţetă delicioasă!
Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.
Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.
Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!