Ardei umpluţi cu cârnaţi și brânză

14 august 2015 10:43   Rețete
Ultima actualizare:

Venite de pe plaiurile mediteraneene, caperele sunt bobocii arbustului de caper, culeşi şi conservaţi în oţet sau în apă cu sare şi plante aromatice. Gustul lor acrişor şi dulce, aşa cum îl vei reîntâlni şi în această reţetă de ardei umpluţi cu cârnaţi şi brânză se regăseşte în multe dintre salatele, sosurile şi preparatele din bucătăria mediteraneană.

Ardei umpluţi cu cârnaţi și brânză – Ingrediente

600 g ardei graşi roşu şi galben100 g brânză telemea100 g cârnaţi uscaţi150 g brânză de vaci100 g untcâteva fire de pătrunjel verdeboia de ardeichimen1 ceapăsarepiper1 lingură capere

Pentru decorfelii subţiri de cârnaţi uscaţipătrunjel verde

Află cum se prepară ardeii umpluți cu cârnați și brânză pe clickpoftabuna.ro.

Mai multe