Biscuiţi cu amaretto, fără făină
Aceşti biscuiţi pot fi consumaţi după cină şi sunt preparaţi după o reţetă clasică italiană. Aceasta a fost testată de bucătarul Jamie Oliver, care ne spune că biscuiţii cu amaretto sunt un deliciu cu care se pot delecta inclusiv musafirii tăi care au intoleranţă la gluten, tocmai pentru că nu conţin deloc făină. În doar 25 de minute, spune Jamie Oliver, vei prepara 50 de biscuiţi delicioşi, cu lichior.
Biscuiţi cu amaretto – Ingrediente
unt nesărat, pentru uns tava4 albuşuri350 g zahăr pudră350 g migdale măcinate (de consistenţa unei făini)30 ml lichior amarettozahăr pudră, pentru ornat
Afla cum pregatesti biscuitii cu amaretto pe clikpoftabuna.ro
Descopera cum se prepara rulourile cu vanilie pe clickpoftabuna.ro
Vezi cum se face placinta cu branza si hrean pe clickpoftabuna.ro