Brăduţi - Atodiresei Maria

8 ianuarie 2012 14:22   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente: 1/2 kg biscuiţi (populari), 300 g zahăr farin, 3-4 linguri de cacao, 2 albuşuri bătute spumă, 1 pachet margarină Rama pentru prăjituri, 4-5 linguri coniac, 4-5 linguri rom.

Mod de preparare: Se dau biscuiţii prin maşină, se adaugă zahărul farin apoi margarina (netopită), cacao, albuşurile, coniacul şi romul.

Se amestecă bine şi se lasă la frigider (30 minute). Se fac biluţe, se introduc în formă, se umplu cu cremă de vanilie sau vişine din vişinată. Se pudrează cu zahăr.

Poftă bună!

Trimite

şi tu o reţetă delicioasă!

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.

Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!

Mai multe