Brioşe cu ciocolată- Nadaban Carmen
Preparare: făina, praful de copt, cacaoa şi ciocolata tăiată mărunt se amestecă, se adaugă oul, uleiul şi laptele.
Se omogenizează totul foarte bine după care compoziţia se toarnă în formele de brioşe şi se coc cca 20 minute.
Poftă bună!
Trimite şi tu o reţetă delicioasă!
Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.
Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.
Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!