Brioşe cu pere şi ghimbir. Desertul mult aşteptat cu fructe de sezon
8 noiembrie 2016 12:09
Rețete
Ultima actualizare:
Cui nu-i plac brioşele? Acestea sunt făcute cu pere şi ghimbir, iar o delicioasă glazură de miere le oferă şi mai multă dulceaţă. Vei vedea că sunt uşor de preparat şi că nu ai nevoie de mixer pentru a preparar aceste brioşe cu pere şi ghimbir.
Brioşe cu pere şi ghimbir – Ingrediente (12 brioşe)
230 g făină2 linguriţe praf de copt150 g zahăr tos110 g zahăr brun (plus 2 linguri)1 linguriţă ghimbir ras150 g smântână fermentată120 ml ulei vegetal1 lingură miere2 ouă mari350 g pere descojite, fără cutia cu seminţe, tocate cubuleţe
Pentru glazura de miere
130 g zahăr pudră, cernut2 linguri miere2 linguri lapte