Budincă de ciocolată cu sirop de caramel

24 aprilie 2014 9:29   Rețete
Ultima actualizare:

Un desert absolut delicios pe care-l puteți servi prietenilor voștri. Și cei mai mofturoși vor fi impresionați de gustul plăcut al ciocolatei în combinație cu siropul de caramel.

Ingrediente:

7-8 linguri de unto jumătate de cană de zahăr300 de grame de ciocolată neagră mărunțită2 ouă+ 2 gălbenușuri de ou separateun sfert de cană de făinăo jumătate de linguriță de saresirop de caramel(rețeta o găsiți mai jos)frișcă

Mod de preparare:

Pentru sirop:

Aveți nevoie de o cană de zahăr, 6 linguri de unt, o jumătate de linguriță de sare, o jumătate de linguriță de esență de vanilie, o jumătate de cană de frișcă.Topiți zahărul pe foc timp de 3 min. Adăugați untul, sarea și esența de vanilie. Lăsați recipientul pe foc până devine foarte fierbinte și face bule. La sfârșit adăugați frișca, mai lăsați 2-3 minute, luați crăticioara de pe foc și lăsați siropul la răcit.

Pentru budincă vedeți rețeta completă pe clickpoftabuna.ro

Mai multe