Budincă de griş cu căpşuni

19 iunie 2014 11:14   Rețete
Ultima actualizare:

Sunt pe terminate! În unele pieţe mai sunt doar câteva grămezi ici-colo pe tarabe! Bucură-te de aroma ultimelor căpşuni din anul acesta!

Dificultate micăPreparare 45minPentru 6 porţii

Ingrediente

4 căni lapte1 cană griş100 g untcoaja de la o portocală1 praf de sare5 linguri zahăr1 esenţă de vanilie

Pentru sosul de căpşuni

500 g căpşuni3 linguri zahăr2 linguri suc de portocale50 ml apă

Mod de preparare

Pui laptele la fiert cu un praf de sare şi cu zahărul. Când clocoteşte, torni grişul în ploaie, amestecând continuu cu un tel. Laşi să fiarbă până devine ca o smântână groasă, amestecând continuu, ca să nu se formeze cocoloaşe.

Vezi continuarea modului de preparare pe clickpoftabuna.ro 

Mai multe