Bulete de brânză şi caşcaval
Brânza şi caşcavalul fac casă bună în multe preparate culinare, aşa că dacă ai poftă de ceva delicios, simplu şi rapid, încearcă reţeta pe care ţi-o recomandăm astăzi. Aceste bulete (preparate de formă sferică) te vor ispiti imediat ce le vei gusta, mai ales dacă le combini cu un sos de muştar dulce.
Bulete de brânză şi caşcaval – Ingrediente (6 porţii)
3 linguri lapte3 linguri făină½ linguriţă boia¼ linguriţă piper roşu1 ou mare1 căţel de usturoi, tăiat fin1 lingură pătrunjel, tăiat fin1 lingură şuncă prosciutto, tăiată finsarepiper negru măcinat230 g caşcaval din lapte de capră170 g brânză de capră, fărâmiţată2 albuşuriulei vegetal, pentru prăjit
Pentru sosul de muştar dulce
500 ml lapte bătut120 g maioneză80 g muştar dulce60 g iaurt grecesc simplu2 linguri smântână fermentată1 ½ linguri oţet de mere1 linguriţă zahăr1 linguriţă usturoi granulat½ linguriţă boia
Află cum se prepară buletele de brânză și cașcaval pe clickpoftabuna.ro.